222

Анонимен

преди 12 години

Вечеря за 90 000 евро със станишев-а станишев сърцераздератално ревеше,че ще живее на квартира-ревахме семейно за лошата му участ, смятахме да му открием сметка за имот,ама с моята заплата от 240 лева и тая на мъжа ми около моята щяхме само да се изложим при условие,че той папкал само на вечеря за 90 000 евро.

221

бай Иван

преди 12 години

Комунистите крадяха и продължават да крадат под димната завеса на "Демокрацията".Едно куче като се научи да яде *** не можеш го отучи...Народа вече изморен от лъжи,манипулации,беднотия,кредити,разводи,самоубийства.Тия *** ще продължават да крадат ,защото съдебната система е приятел на големите и враг на обикновения човек.

220

питане до 258

преди 12 години

Ама така ли стояли нещата за момата Моника Йосифова ?Ражда незаконни деца докато паралията се навие да се ожени,а като пообеднее го напуска и се хвърля на следващия паралия .Винаги съм подозирала,че жените от т.н. елит по същество са си елитни ***,ще се окаже,че е вярно.Ето и тук тая за 800000 лева се нави и на пиар да се прави.Рарличен им е морала,напомня на чалгаджийките

219

Sidewinder

преди 12 години

Да ги дават тези 90К и лично щи им го обезкостя да вечерят с него.

218

Анонимен

преди 12 години

v taia darjava mnogo boklyci ima i kraino vreme za chistka.

217

Анонимен

преди 12 години

Ако за тези 90000 получаваш правото след вечерята да му смачкаш физиономията с тукати си струва! Бих ги дал на драго сърце!

216

Анонимен

преди 12 години

Вижте сега. За всичко е виновен матриало ***. Защо ли? Защото е объркал работите през 2009 г. като е дал твърде много на ГЕРБ и неодстатъчно на БСП. Ако имаше паритет щяха да си направят една коалицийка и Моника Йосифова и Росица Велкова щяха да работят заедно с г-н Хохегер. А сега трябва едните да се правят на управляващи, а другите на опозиция, макар, че и за слепите е видно ,че *** в едно гърне, работят с едни и същи лобисти, смучат яко от кръвта на народа и са го докарали почти до смърт

215

Анонимен

преди 12 години

Моника както ражда без брак .защо пък да не краде щом й бутат?От къде се пръкна тая "калинка"?

214

Тариката

преди 12 години

Не виждате ли ,че борбата е от една глутница вълци.Борбата е кой да стане водач на глутницата.НА *** НАРОД,ВЪЛЧО ПРАВИТЕЛСТВО.

213

Анонимен

преди 12 години

ЛЕЛЕЕЕ, тия като си идат, ква смрад шъ се разнесе след тях, к'во ли шъ научим и за тяхното управление

212

"Доброто име&qu

преди 12 години

Първо ходи с дъртак,който може да й бъде баща и има две големи дъщери,почти нейни връстници.Забременява,но бебето е момиче и дядката не се жени за нея.Тя не счита,че всичко това петни името й - продължава да му е метреса и забременява пак.Второто е момче и *** Новобогаташки този път прави сватба.След като си подсигурява статус на майка на милионерски деца,каката се развежда.После пак ражда извънбрачно,щото съжалила стария ерген (?!).И тази ще съди някого - опетнил нейното "добро име". СМЕХ !!

211

Анонимен

преди 12 години

Това са пари одобрени от ЕС и Брюксел, така че всичко е редовно и законно. ГЕРБ отпускат и сега милиони евра от еврофондове на приятелски фирми и техни приятели от ГЕРБ.

210

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ, като не може да се справи с управлението и високите цени на всичко ни набутва скандали. К'во ме е еня мен това, нима австрийския народ го е еня. ТУК цените хвърчат нагоре и за прах в очите , скандали. Не ме интересуват. Искам нормални цени, нормален живот, нормални хора около мен. БАСТА.

209

герГЕЙ..ГЕЙ..ГЕЙ

преди 12 години

бреййй серГЕЙ бил много скъпо платена простит*тка :))) ЕВАЛА !

208

Хунвейбин

преди 12 години

Брей, младежкото бье сье пье ударно се включило в кризисния ПР на серГейко. Форумът е яко поSRан, предполагам - не само този.

207

а

преди 12 години

Ех "погнусените" от тази далавера. Много ви е яд, че тарикатите се уредиха, а за вас чаша вода от кранчето. Ако и на вас ви беше паднало, нямашв да пеете тази песен, а шяхте добре да се налапате. Ня разбрахте ли, че има умни и глупави, а вие сте от втората категория. Да не говорим за морал, защото той масово липсва у нас. Иска ви се 90 000 евро за нищо, ама дяволите вече ги гепили.

206

sofeto

преди 12 години

" Станишев и Йосифова вече изразиха готовност да сътрудничат и да представят необходимите документи по скандала Хохегер.".....става въпрос за "хонорари" и те се броят и са честно спечелени кинти. "***" Доган го заяви отдавна!!!

205

малеееее....

преди 12 години

Брееей, докъде е стигнал Сергей Станишев да го лъскат австрийци.Нема ли българи бре?

204

препис

преди 12 години

Außerdem habe der Premier nicht an den Sitzungen teilgenommen, sondern nur dessen Kabinettschef und "eine Dame, die irgendwie das Bindeglied zu Hochegger war." - горното е цитат от вчерашния разпит на корумпирания бивш австрийски министър на вътрешните работи Щрасер пред анкетна комисия на австрийския парламент, обилно раздут в пресата; - в него се твърди, че на сбирките на консултантската група участвала "и някаква дама, връзка с Хоегер";

203

Малийййй

преди 12 години

ГЕРБ в шах човек на Цветанов забъркан в скандала ХохегерВ ГЕРБ са изненадани, че името на учредителка на управляващата партия е замесено със скандала "Хохегер". Става въпрос за близката на вицепремиераЦветан Цветанов Росица Велкова, която е човекът, представляващ лобистката компания у нас, писа по-рано електронното издание Offnews.bg.Честно казано нямам никаква идея, коментира заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Валентин Николов, цитиран от ***. Според справка на Търговския регистър тя е била управител на Хохегер БГ" от ноември 2008 до лятото на 2009 година.Велкова е учредител на ГЕРБ и един от авторите на управленската програма на партията. Различни медии я определят като един от идеолозите на герберизма и координатор на ИТ екипа на ГЕРБ, който е подготвил стратегията на партията за информационни и комуникационни технологии преди парламентарните избори. Стратегията е писана точно по времето, в което Велкова представлява австрийския лобист у нас.В интервю пред вестник Преса Хохегер твърди, че комисионната е 270 000 евро плюс още 50 000 евро дадени на интернет агенция, която работила по писмата, които адресирахме до европейските лидери.Неразгадана остава още една реплика минала незабелязано в скандала. В интервюто си пред в. Преса, в което Петер Хохегер обявява, че Моника Йосифова е получила 15% комисионна или 270 000 евро, лобистът казва още нещо интересно. На въпрос Станишев получавал ли е някакви пари по тези договори? Хохегер отговаря:- Не. Пари като член на борда получаваше тази жена от опозицията. Не си спомням името й. Попитайте Моника Йосиофова, тя ще ви каже кой от българска страна е работил по проекта.