11

ринго

преди 12 години

този не го е извършил сам ...може и самите американци да му затворят устата.Едва ли ще се размине без отмъщение.Пълни *** са тия *** американски убиват жени и деца също като съветската армия навремето.Но им предстоят ядове и позорно изтегляне вече сме виждали как с подвита опашка бягат.. Корея .Виетнам Сомалия.Ще останат само резилите в тая държава и спомена за злодеянията .Само незнам защо нашите еничари още са там поне нещо да печелехме като държава а ние и ги издържаме финансово

10

природозащитник

преди 12 години

Сега психолози , екстрасенси ще установяват причината за това действие на този американски воин , кое е довело до това действие , травми в психиката в детството ли , някоя учителка от арабски произход ли го е депресирала като малък ? Накрая природозащитници ще го осъдят , че той внимавайте без да иска преди да стреля е ритнал една авганистанска котка .И ще го пратят в някоя клиника да се лекува от психологическия стрес , които е преживял.

9

jan

преди 12 години

666ето ти едно захарче, успешно те зомбирахме. Само че , какво си - орангутан,шимпанзе, гибон. Не може - те са по-човечни.

8

Анонимен

преди 12 години

8-ми, ти си гений-франкофон. Даже есесовците, избивайки хората в Лидице, Орадур и стотици (!) села в СССР са действали по заповед. Във всяка война стават безобразия, но американците надминават всички, взети заедно. А иначе са добре хранени, екипирани, високотехнологични ...страхливци. Редник Райън? Немците ги биеха позорно! При това пенсионери и хлапета от "Хитлерюгенд"!

7

анонимен

преди 12 години

Французите казват ' а ла гер ком ал гер ' , това е войната , винаги може някой да изтрещи , случва се и в мирно време , а какво да кажем когато се раздвижи толкова войска , за съжаление е факт .

6

666

преди 12 години

Не разбирам защо толкова ореваха света за някакви 16 маймуни , това е някаква *** човекоподобна за нищо негодна ***. Ако не са ги гръмнали хамерите то талибаните да са ги избили. Там се стреля нонстоп отвсякъде и човешкият живот не струва нищо.

5

rumen221

преди 12 години

Приятели,Откакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, преди време решиха, че не искат да делят тази далавера и... Пребиваха от бой довчерашните си "ортаци"...3. Сега обаче, талибаните и АлКайда им го връщат- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 717 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???- А ХИЛАРИ ПОИСКА ОНЗИ ДЕН ОЩЕ ЕДИН БАТАЛЬОН

4

ех

преди 12 години

и къде е разлика между "модерни американци" и "изостанали азиатци" те всички коля и бесят.Приказките за морал,правда и справедливот са само прах в очите на останалите, и разбира се едните да се "правят" на по-велики от "другите" . но всъщност са си едни и същи ***-човешки.

3

Анонимен

преди 12 години

нали хиларито покани една тумба *** в хамериканското посолство все едно че сме *** държава сега нека да им се връща тъпкано

2

Анонимен

преди 12 години

сега афганистанците ще пият една студена вода чакай ти американци да се признаят за виновни много се кефя че така стана да им се обтегнат отношенията и да има размирици и бунтове и всякакви такива неща

1

Чети-чети

преди 12 години

Няма такова нещо, един войник да избие толкова много народ! Пълно е с фактологически грешки! Проверете международната преса, за да видите колко съмнения имат за алкохолна оргия на ГРУПА войници, която е прикрита като изпълнение на един ***!