13

Суперстар

преди 12 години

Вижда се, че младоците не знаят за какво става дума. "Печень трески" по 60 ст. и водка "Столичная" по 1.83 лв. половинката! Абе, важното е, че бяхме млади, майната им на цените!

12

простичък

преди 12 години

каква стана тя? уж ще се пазим от страни от азия и африка да не внасят лоши храни в ес а то наша братска страна от съюза ни праща ***.това ли е системата на ес? че то преди контрола беше в пъти по силен от сега.

11

Анонимен

преди 12 години

*** са стерилизирни при производството на консервите и не са опасни за здравето на хората.остава само лошия търговски вид.ако си отвориш и бутилка водка като поляците всичко е о кей. от агенцията по храните да спрат контрабандата на яйца ако могат.

10

Баба ви !

преди 12 години

Купувайте само бългаски стоки,...ако намерите !

9

Минарет Калян

преди 12 години

Министърът на земеделието и храните ви баламосва с тези консерви, за да отвлече вашето внимание. Когато се приготвят консерви, те минават топлообработка на високи температури. Нито един *** няма да оцелее. Толкова ли сте глупави хора, че му вярвате. Той ви прави на ***! Черният дроб на треската е голям деликатес в целия свят.

8

яйца от Полша

преди 12 години

Миро ще внася яйца от Полша в консервени кутии!

7

Анонимен

преди 12 години

това се повтаря, предния път не знам кво полско пак спряха. начи правете сметка яйцата кви ще бъдат...

6

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Подозирам,че Миро ги вкара консервите.Има нещо Полско тука,я яйца,я консервички.

5

Темерут

преди 12 години

Е, кой пък би си купил консерва от черен дроб на риба треска? Това, по начало си звучи подозрително, и без ***!

4

qze

преди 12 години

на бай *** *** не му минават дай и консервите кат помощи.

3

потребител

преди 12 години

А какви яйца ли ще ни докара Миро- ирланското месо?

2

Леле

преди 12 години

Че то *** 1,5 - 2,5 по- големи от самата треска. Дали не са ги сложили нарочно за протеини и присъстват в рецептата??! Иначе не разбирам как за втори път се допуска вноса на такива консерви. Тези две партиди са спрени , а колко не са? Защо не се оповестява фирмата вносител? Така и търговците , и клиентите ще знаят какво да очакват!

1

Анонимен

преди 12 години

От Полша само ***. За пример шоколадите им- колко пъти съм купувал полски шоколад, ВИНАГИ е бил соев и с един и същи вкус, независимо какво пише на опаковката (млечен, черен и т.н.).