12

Анонимен

преди 9 години

Ужас! Уфици значело офис! По-олеми простотии не бях чела! Що ги публикувате тия бози, бе, хора! Срам и резил за професията ни!

11

ася

преди 9 години

Глупости на търкалета! Как пък за 13 години живот тук не разбрах че Флоренция значи "цъфтящ". Firenze не значи абсолютно нищо!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Каво му е приятното за живееене? Блъскаш се в милионите туристи, не може да паркираш в голяма част от града и т.н. За туризъм е ок, но за живеене е по скоро отврат!

9

Анонимен

преди 12 години

Като видиш златен чул,недей оплюва твоя!-българска поговорка

8

Анонимен

преди 12 години

Запазих си билет,тръгвам!

7

Анонимен

преди 12 години

Е,какво като не е на море Велико Търново?! Виена и Прага също не са.P.S. Моля "морските" да не ни цитират Хемингуей,тази тема не е "София-Варна"...

6

художничка

преди 12 години

Толкова е красива Катедралата с купола на Брунелески, че не мога да откъсна очи от картината... Пак ми се ходи в Италия! :)

5

Пътешественик

преди 12 години

Всеки град има своята красота!Колкото и странно да е Рим не ми хареса,но Флоренция и Венеция трябва да се видят!Казват "Виж Неапол и ***",но ако нашето Велико Търново беше на брега на море,спокойно може да засенчи Неапол!

4

redordead

преди 12 години

страхотен град е Флоренция, и Рим ми хареса много, но Флоренция е по-малка и по-кокетна, бих живял там ако имаше какво да работя:)

3

Анонимен

преди 12 години

Не е лошо и аз съм ходил там но не ме впечатли толкова, може би защото всички много ми я хвалиха и очаквах твърде много,виж Рим ми хареса най-много от всички градове невероятен град все пак всички пътища водят към него :п

2

Анонимен

преди 12 години

Само между другото, оригиналната статуя на Давид (на Микеланджело) изобщо не е на площада, а в градската галерия, където е единственият свестен експонат, но заради него входът е 10 евро. Иначе копия на прочутата статуя може да видите навсякъде. А защо са пропуснати градините Боболи и знаменитата кула на Джото!

1

Анонимен

преди 12 години

Наистина е феноманално! Миналата година бях там и с удоволствие бих се върнала отново. Въпреки, че и Пиза и Венеция също са страхотни.