14

Анонимен

преди 12 години

Семейната дружка дава резултат вече:)))) Сигурен съм, че съдиите дори не четат Цвъцко какво им праща:)))

13

Гражданин

преди 12 години

Аз разбирам да е намаляла престъпноста при това правителство,телефоните измами нека да ни подслушват.Съмнявам се ,че се следят честни хора-бунтари(като мен непример), които не могат да се примерят с мафиотските теракатлъци закопаващи България цели 22г.Не бойте се народе : Не е важно как си живял,важно е как ще умреш.

12

Анонимен

преди 12 години

Че той Цвъки нали затова сложи семейната си приятелка за шеф на СГС - за да не му отказват.Иначе сигурно има и случаи при които слушат престъпници, ама те престъпниците вече ползват блакберита.

11

Анонимен

преди 12 години

"СГС отказал подслушване само два пъти през 2011"СМЯТАЙТЕ КОЛКО Е "НЕЗАВИСИМ" БГ СЪДЪТ!!!Трябва да има АМНИСТИЯ за всички осъдени от такъв "съд"!!!

10

Анонимен

преди 12 години

СРС-та мнооого, катарци малко.

9

Анонимен

преди 12 години

NA VSEKI E QSNO, SRS-TATA SA S EDNA CEL DA SE RAZBERE KAKVO MISLQT PROTIVNICITE NA B. TIKVATA I CECO 4ESTNIQ, KAKTO I DA SE SUBIRA INFORMACIQ ZA INAKOMISLE6TITE. KAKTO E IZVESTNO GERB SUZDAVA PARALELNI FIRMI NA TAKIVA S USPE6EN BIZNES ZA DA ZAVZEME BIZNESA SLED KAO UDARQT FIRMATA S CQLATA SILA NA DURJAVATA. I NAKRAQ, KOLKO STRUVA TOVA I KOI GO PLA6TA? ESTESTVENO DANUKOPLATECA ZA DA SE OBOGATQVAT HORATA NA GERB. I O6TE, DOKOGA 6TE TURPIM TEZI NEGODNICI VUV VLASTTA?

8

селянин

преди 12 години

Шест хиляди седем хиляди ,това добре.Колко струва това подслушване като цифра и какви са резултатите от него пак като цифра?Ако са изхарчени повече от получените пари ,Цецо пръча да връща разликата в бюджета.

7

4

преди 12 години

как за кво, питай цветанов - за печелене на избори, като елиминираш потенциални претенденти, на по-обикновен език му се вика на явлението рекет

6

глупав народ ей..

преди 12 години

Там където можеше да се използват за осъдителна присъда - "...обещал съм на Мишо /бирата/ да не го закачам... МВР, ДАНС и Прокуратурата на РБ казаха: неизвестен извършител... Чета мненията и поне съм спокоен, че нито един на вярва тези СРС-та да се използват за нещо друго от - рекет, изнудване и т.н.

5

Анонимен

преди 12 години

Се Ре Се нявсякъде

4

Стършел

преди 12 години

Проблемът се състои в това, че използваните СРС нямат доказателственна стойност в съда. От тук възникват основно два въпроса. 1. Защо управляващите не направят необходимите законодателни промени за да се промени това? 2. За какво се изплват СРС след като не служат в интерес на държавата? За политически цели? Икономически цели? Шантаж? ЗА КАКВО? 100 мил. лв. се харчат годишно от бюджета за СРС. Каква е ползата от тях и за КОГО? За каква демокрация говорим, свободи и т.н.

3

Анонимен

преди 12 години

Държавата нарушава основни права и свободи без да и пука. Защо на нас да ни пука за държавата? Плащаме данъци за да ни подслушват с нашити пари.

2

Анонимен

преди 12 години

Безобразие...

1

ентъртейнър

преди 12 години

За всеки нормален човек изнесената статистика за СРС-тата и броя откази, означава просто, че няма съдебен контрол върху използваните СРС-та.Като се види и удвояването на броя им при ГЕРБ и като се сравни с броя (6000) в 10 пъти по-голяма Франция и става ясно, че освен безконтролни СРС-тата са и огромен брой.Ако бяха извадили статистика колко от делата, по които има използвани СРС-та стигат до осъдителни рписъди - под 5 процента, щеше да стане ясно и че СРС-тата в България не се ползват за съдебни цели.