512

Анонимен

преди 12 години

то пък преди при Станишев се прескачаха катарци в България , бях катарец , катарец , кувейтчанин и още някой *** с *** , да не би преди са ни били основен търговски партьор , та сега се прави трагедия тип Позитано 20 , да са си платили екскурзията ,, бизнесмените ,, другото не ме интересува , то и след 30 , 40 години , като им приключи петрола и тия с *** , пак ще си яхнат камилите , където им е мястото , а сега интернационалистите (социалистите), да не правят трагедия ,

511

хектор

преди 12 години

Тия *** в чужбина никой не ги бръсне и за слива,ама пък как се надуват у нас? Били ЕЛИТ! Да дишат смрадливите джапанки на емира!!!

510

Земя ли?!

преди 12 години

Като искат да се занимават със земеделие у нас, да вземат земеделска земя ПОД НАЕМ! А те какво искат? Да изсипят сега определена сума, която изглежда голяма и да придобият завинаги българска земя! И какво ще правят с нея? Щели да си произвеждат храни за тях си! Какво ни грее нас това?!Бойко, като се прави на мъжкар, да не се подмилква, а да заеме позиция, заради която да го уважават!

509

94

преди 12 години

По-лошо от това управление е само война

508

Гражданин

преди 12 години

Ха познайте кой плаща за тази разходка на "Борисов, още 7 министри, както и кметът на София Йорданка Фандъкова"??? По време на криза се помъкнали куп държавни хайлази, заедно с още една камара антураж, за нещо, което поначало е било със съмнителен ефект. И както си пролича, съмненията се оказаха абсолютно оправдани. Е, защо трябваше толкова управленски *** да се мъкне там и да разхищава държавни пари? Не им ли стигнаха бонусите?????

507

Венелин

преди 12 години

Щейх Ал Тафанах Ал Таебах не дойде ли?

506

Десен

преди 12 години

Ако не беше толкова жалко и за наша сметка щеше да е адски смешно.

505

98

преди 12 години

ПРИ СРЕЩИ НА ТОВА НИВО ИМА ПОКАНИ ,НАСРЕЩНО ПОТВЪРЖДАВАНЕ ОТ СТРАНА НА БПИЗНЕСМЕНИТЕ,УРЕЖДАНЕ НА СРЕЩИ ПО ИНТЕРЕС ,ПРЕДВАРИТЕЛНА ДВУСТРАННА ПОДГОТОВКА ЗА ТЪРСЕНЕ НА ДОПИРНИ ТОЧКИ.ВСИЧКО ТОВА Е РАБОТА НА СКЪПОПЛАТЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО. А БОКО НАТОВАРИ 100 "бизнесмени "КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ПЪТУВАТ НО ДАЛИ СМЕ БОГАТИ И Е ДОБРА РЕАЗТОВАРВАЩА ЕКСКУРЗИЯ. В ТУНИС БЕШЕ СЪЩОТО. ЕГАТИ АМАРТЮРИТЕ КОИТО ВОДЯТ СТРАНАТА .И НИЕ СЕ НАДЯВАПЕ ТЕЗИ ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КРИЗА.

504

от Катар!

преди 12 години

ЕТ герб предлага джапанки. Директен внос от Катар!

503

Анонимен

преди 12 години

Ахахахахахахахах! Голям резил!!! Сега гадая как ли ББ,като се върне в Бългапия,ще извърта и усуква как катарците не дошли защото,както,когато,понеже,тъй като,но,ама ние така,а те онака и така нататък!!!

502

загрижен

преди 12 години

Дали екскурзиантите в Кувейт са си накупили нещичко ефтино... на далавера както се казва, а? Дано утре да кажат по телевизията , а може и вестниците да опишат покупките- например.Да не са били валат хората де.

501

Анонимен

преди 12 години

Не мога да проумея как хора като Симеон Велики, Крум Страшни, Пайсий Хилендарски, Христо Ботев, Васил Левски и т.н. може да са от един и същ народ като хора като боко, цв.цв, станишев и костов?!?!?!?!

500

Анонимен

преди 12 години

хахаха,кой ли ще вземе насериозно нашия ***,хората искат бизнес да правят,а не далаверки по булгарски!

499

Уна

преди 12 години

Доживях момента някой, още повече на международна сцена да покаже с отношението си, че царят ни е гол!Срамно и жалко е за нас, но пък е живата истина!!!

498

qq

преди 12 години

Е, нали се кланяхме на израелците преди месец, сега чакаме арабски пари.

497

Моканина

преди 12 години

Боже,колко мъка има по тоя свят,боже...

496

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

МОЛЯ БОКО И ВСИЧКИ ПЪТУВАЛИ С НЕГО ДА ЗАПЛАТЯТ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА ЕКСКУРЗИЯТА ДО КАТАР!И ДА ВЪРНАТ КОМАНДИРОВАЧНИТЕ! ТАКЪВ РЕЗИЛ ПРОСТО Е ВЪРХЪТ!

495

Анонимен

преди 12 години

Борисов: Ама,ваше височество,нали щяхте да строите магистралата Бургас-Варна?Аз вече се похвалих на всички,по всички телевизии и вестници!Шейх: Абе,момче,чакай да си взема едно душче първо и после пак ще говорим.Я,ти с твоя слуга пийте по една студена вода през това време.И да не вземете да ми свиете джапанките,ей!Четох аз за вас в Уикилийкс...

494

Анонимен

преди 12 години

Българският бизнес беше представен от над 100 компании(НА СИВАТА НИ ИКОНОМИКА), чиито представители пътуваха до Доха специално за форума, съобщи Дарик.

493

niama

преди 12 години

xazxojdaite se nie balacite 6te pla6tame.sram i pozor.