73

стъкЛен

преди 12 години

Жена на всички партийни времена. Е,браво на Борисов - настъпателен към БСП, но всъщност си ги обича.

72

много

преди 12 години

малко хора ще оценят финта на Борисов, не всичко е както изглежда и е толкова просто, като тъпите писачи напр. от сутрин до вече дращят каквото им се иска или го виждат докъдето им стигат късогледите очи.

71

ЕЕЕЕЕЕ?

преди 12 години

ГЛАСУВАХ ЗА БОКО КОЧА А ТОЙ СЕГА НА КОМУНИСТИТЕ ИМ ДАВА МЕСТА... Е БРАО

70

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ И ГИ ПОДКРЕПЯМ, НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ТАЗИ *** КОМУНИСТКА ДА Я ПРАВЯТ ПОСЛАНИК И ТО В ШВЕЙЦАРИЯ, В АФРИКА ПО СЪМ СЪГЛАСЕН

69

Мари

преди 12 години

Стига сте плюли кадърната жена.Когато беше посланник в Германия, германците се отнасяха с уважение към нея ,а ние всичко дето е кадърно му завиждаме и го плюем.Тя самата не е член на БСП ,а това че симпатизира на лявата идея не значи че не може да бъде добър посланник и да защитава интересите на България в чужбина.Стига с тази злоба и омраза.22 години не ви ли стигнаха да плюете.Като че ли Калинките оправиха България.

68

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Браво на рапона,,::))))))Тази е за "европейско развитие" на България ::)) Все пак татко и е бил шеф на резиденция на Тошо...:))))) Герб не може без "ценните" кадри на БКП ..:)))

67

Дааааа ....

преди 12 години

Защо изпращате българка за посланник .... Защо не изпратихте някоя еврейка / евреин ? ....

66

Янус-Петков

преди 12 години

До Разпутин: В Дир-а друга песен пееш!....(Janus Geminus)

65

georg

преди 12 години

a kade ostana finlandia veche 2 godini bes poslanik samo s vremeno upravliavasta koiato dori ne snae esik i ne hodi na rabota sastoto si gleda malkoto dete v kasti . ili tova e novata ni diplomazia molia kasete mi ako gresa . na 3 mart mnogo balgari se opitaha da svanat v posolstvoto i da vidiat dste se prasnuva li prasnika no nikoi ne vdigna telefona ziala sedmiza to be satvoreno . ami po dobre iszialo sakriite posolstvoto .a tam sa 5 choveka sa kakvo harchat pari na danakoplatzite

64

ей

преди 12 години

тази тьотка уж беше виновна за това, че няма еврофондове и вместо да е в панделата в швейцария. остави това, ами не може ли малко класа да покажем навън, а не само *** и налъми

63

Фидос Цачев

преди 12 години

Е тази каква мустаката *** е нямам думи, но само такива вървят-напористи селяни в територията Булгария. Погледнете парламенто и партиите и ще ви стане ясно защо нещата са трагични и ще стават още по трагични, когато има ромски квоти!

62

Гражданинът Кейн

преди 12 години

Г- н Н. Младенов, Вие поне имате вид на интелигентен човек, защо избрахте тази грозна селяндурка червена, да я изпратите в Швейцария като посланик. Има толкова хубави и умни български жени, които са образовани достатъчно, за да представляват България и не са от кликата на Първанов.

61

стоян

преди 12 години

абе гледам и слушам и не вярвам на НИЩО,как тая карпуза до онзи ден полюеше като кобра по премиера,той като *** се отбраняваше,а днес са ЗАЕДНО,явно Винету се завръща в племето си. Що ще дири в Швейцария тоя дъргел,не знам да имахме някаква полза от нея като беше посланик в Германия,признавам си /кръвта вода не става/ нямам друго обяснение.

60

123

преди 12 години

Ротации от типа танто за кукуриго.. егати прокажаната страна :(

59

крадци

преди 12 години

Браво....бсп +герб =дпс

58

Анонимен

преди 12 години

Не се очудвам ! Нали бившият комунист Борисов стана Премиер , защо и комунистката Плугчиева да не стане посланик ? ХАМЕЛИОН !

57

Fox

преди 12 години

А тая колко е проста... Срещал съм я по мероприятия в посолството, докато беше посланник в Берлин.

56

Гошо Тъпото

преди 12 години

Боко знае,че посланик е...трета глуха в политиката и за това гледа да изпрати опозицията...там.

55

Распутин

преди 12 години

Поредното безпринципно назначение! Какъв "специалист" е тая завършена ***? Борисов, докога ще разчиташ на това, че си най-малкото зло? Изпращаш Посланик в Швейцария бивш министър, на когото бяха спрени всички еврофондове! Какво очакваш, че ще постигна тая стрина в Швейцария? Или си играете игрички с БСП-то. . . ?Срам!

54

Какаван

преди 12 години

Тази плю и тези, и онези, а в крайна сметка хоп - посланик?! Храни куче да те лае!