35

anonimen

преди 12 години

до 6 Абе *** дано теп набиат *** някои ден - мрисна нациа сте виееееее

34

Lud

преди 12 години

Доколкото знам Ботев са най-голямата агитка в Б-я , всички сте много отворени в нета, отивайте в Пловдив да раздавате правосъдие да ви видя :)) Само НЕФТОХИМИК И БОТЕВ ПЛД !

33

До 40

преди 12 години

Еми утре ще имаш честта да гледаш на живо на какво ще ви направят "КИНТАДЖИИТЕ ОТ РАЗОРАНГРАД"... Не се притеснявай, мачът ще си заслужава парите - ще се нагледаш на голове... във вашата врата. :)

32

1926

преди 12 години

"фенове" друг път - Жълта ***!

31

Канар1912

преди 12 години

....УТРЕ В 14,30 ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА КИНТАДЖИИТЕ ОТ РАЗОРАНГРАД НЕЩОТО КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ.... ВЯРНА И МНОГОХИЛЯДНА ПУБЛИКА!!!!! ПОДКРЕПЯЙ БОТЕВ... ИЛИ ***!!!!!.... А като да НЕ повярваш.... в четвъртък... в "мангасарското дерби" от 13 часа ми се иска Доко все пак да вземат победата и после.... "съвсем случайно" да ни налетят в жребия за полуфинала :) ! Няма да е никак зле :) !!!!!....

30

Канар1912

преди 12 години

Тоя така наречен 22-годишен пловдивчанин да НЕ би случайно да е бил жител на квартал "Столипиново" а?!?.... Що това НЕ кажете?!? Ало?!?!.... ДНЕС.БГ да не би култовия така наречен Български Хелзингски Комитет да ви пише статиите моля?!?!... Смешници такива! В Майка България всички имат ПРАВА,начело със *** и турчеляците а истинските българи имат само ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!.... Другия вариант е.... който мен ме съмнява... някой заблуден и вероятно пиян фен на ДОКО ПЛД и Кондьо от ЛАЙНАУТА....!!!

29

Сокол

преди 12 години

Най-малоумната *** в БГ, след *** са футболните фенове от София и Пловдив! Факт...ченгетата обаче и за това лошо лице на "демокрацията" ни си траят! То за какво ли не си траят де....

28

patriot

преди 12 години

за сведение "Иван Вазов " е към второ рпу

27

etar

преди 12 години

все футболните фенове ли бе прости *** ? в кръчмите и дискотеките като се млатят всяка вечер що не пишете диско фенове се биха по дискотеките !! като емнаха мръсните *** никой нищо не каза за футболните фенове ! *** и интернет плъховете !!!!!

26

Me

преди 12 години

Закърмено с чалга, поколение ново расте..Хак да ни е.. честити ни ***.Но, от всяко дередже може да се извлече и полза..Има ли кой да *** и мъкне камъни за магистралите... и да има, все ще се намерят едно 1000-2000 места.Бързо ефективно производство.. в полза роду.. тва е спасението!

25

Иван Нешев

преди 12 години

Снощи към 11 и 30 минах през площада на Пловдив пред ДНА видях навсякъде само празни чаши, бутилки, кашони и бутнати кошчета за ***. Това остана след "феновете" на ФК "Ботев" - само ***. Това са обикновени пияни хлапетии, които не разбират нищо от футбол - интерсуват се само от пиене и побоища. Пълна трагедия.

24

Тройчо

преди 12 години

Виновен е бефесе и Левски и световните сили и Йети, само аз не съм!

23

до 27

преди 12 години

а освен това при соца имаше двуседмични военни обучения-16 годишни ученици ги пращаха-с цел въведение и предварителна подготовка за 1-2 седмици по поделенията! После, като се връщаха в цивилния живот 16 годишните бяха по-примерни от всякога. Ефектът от казармата почва поне 2 години преди реално да те извикат ! А и след казармата-пак си длъжен да пазиш поведение-щото ако се отклониш от правилата те викат за 2-3 месеца в запас! Казармата спираше гаменщината-дори и за гамени извън казармата

22

Анонимен

преди 12 години

до 27-казармата ще помогне, защото 17 годишния -като знае, че след 6 месеца влиза в казармата-ще има добро поведение-защото от характеристиката отпреди казармата зависи къде ще служиш, и колко тежка ще ти е службата. Ако има казарма-17 годишните ще помагат на бабички да пресичат на пешеходна пътека, ще ринат сняг, ще метат пред входовете, ще чистят градинки-за да се отрази в характеристиката им-преди и след военната комисия

21

Анонимен

преди 12 години

Който е гласувал за Тиквата да не писка!!!!!

20

!

преди 12 години

Тъй наречените "футболни фенове" са новата гражданска съвест на нацията!Сакън,не ги закачайте тези бодри,честни и почтени младежи!Те са удобните ЩУРМОВИ ОТРЯДИ на мутрите и олигарсите,които във всеки един момент могат да изпълнят удобна политическа поръчка!Затова:-Ще им строим нови зали и стадиони с парите на данъкоплатците!(за онкоболни-пари няма да има)-Ще ги финансираме по всички възможни начини!(с парите на данъкоплатците!)

19

Анонимен

преди 12 години

"фенове" друг път - ***!

18

Бо

преди 12 години

Колкото и "фенове" да ми се е наложило да "познавам" - независимо на кой отбор - всички са ***! Познавам само един фен дето е читав - ама той вече отдавна не ходи на мачове.

17

дд

преди 12 години

Явно родителите - хората , които трябва да възпитават тези малки подрастващи същества не могат , затова трябва казарма.

16

Анонимен

преди 12 години

дори и кратка казарма-за 6-7 месеца ще е полезна! Върнете казармата!