53

Анонимен

преди 12 години

че изборите там са били икономически, а не политически.!!!!!!хахаха Явно във Враца няма *** на които да дават кебапчета и бира!

52

ХАХАХА !!!

преди 12 години

хахахааааааааааааа -ТОВА БЕШЕ НАЙ-СМЕШНОТО НЕЩО ЧУВАНО в политиката от дъъълго време време ...".... ИСКАЛ СИ БИЛ ПАРТИЙНАТА РАБОТА ...!!!" БРЕЕЕЕЕЕЕЙ КАКЪВ МЕРАК ЗА ПАРТИЙНА РАБОТА ... АМИ ,че той и САМИЯТ КОЦЕВ НЕ СИ ВЯРВА на глупостта дето е изрекъл ...!!! ГОООООООЛЯМ ПАТРИОТИН -НЯМА ЩО ...

51

Анонимен

преди 12 години

Решил е да спасява кожата Видов ден наближава.

50

иван

преди 12 години

кораба гроб потъва и мишоците са първи да напускат.иначе тоя е голям крадец от общото благо на врачани-приватизира де що има от туристическото дружество "Веслец" ,то не бяха хижи в балкана,хижата над града,на тато резиденцията .Сигурно вече се ослушва за нов политически субект.

49

Анонимен

преди 12 години

Айде всичките депутати, напускайте!

48

Гацо Бацов

преди 12 години

Че тоя у Враца ми нетребе *** за зейе не става от него!

47

Пешо

преди 12 години

Ясно де Банкера се е шарил и му освобождават място тоя уж напуска доброволно!Колко струва и аз да стана бе Бойко?

46

Анонимен

преди 12 години

Човека си отива на село да си гледа бизнеса щото у ПАРЛА-МЕНТА има пари само за няколкочовека.Останалите кютат на едната заплатка(около 3хил лева).За пвечето *** това си сасериозни пари но за тези със собствен бизнес в провинцията това си подигравка.И други ще си заминат.Боко приватизира далаверите.

45

Анонимен

преди 12 години

Направих забележка на асфалтаджии, че закърпват дупка в мокро време.Отговорът : трябва да издържи една година, за да бъдем догодина пак тук.Колко издържат "асфалтовите кръпки" правени от любимите ни и ненагледни народни избраници?Кой ще преброи колко са кръпките на закона за движение по пътищата а за устройството на територии?Хайде погледнете АСФАЛТОВИТЕ КРЪПКИ на законите, с чийто брой родните законотворци се гордеят!

44

Бачо

преди 12 години

Днес.бг защо лъжете,че този е първия народен представител които иска да напусне доброволно...Цветанов от РЗС напусна доброволно,понеже има достоинство човека

43

Миро Фитнеса

преди 12 години

И с този съм спал, преди да ме застрелят! Гончев е невинен!

42

Анонимен

преди 12 години

Вожда пак ли е на воайяж?Някаква полза от тези гюзмета?Или целта е да разходи Трайчо, за да видят арабите български маймуняк?

41

Unufri

преди 12 години

За жалост, реалността е такава, че милата ни Татковина ще пати още 20 години заради простотиите и недалновидността на последните 2 правителства преди настоящето - и заради външния дълг и заради АЕЦ и заради неосъществения невтопровод и още един куп простотии. Няма как за 3 години да се измете 20 години акано :)

40

Анонимен

преди 12 години

Тези от Герб...имат ли поне един,който да става за нещо ????

39

коко

преди 12 години

Излезте от болестното състояние да се оправдавате с предишни правителства. Нали управлявате вече близо три години, този номер не минава пред народа. Зомбирани сте от поведението на вашия "патрон" за съжаление. Надявам се да сте хора с нисък коефициент на интелигентност.

38

Анонимен

преди 12 години

ами как ще върне парите на бизнесмените,взети за изборите с обещанието,че ще ги върне десетократно,ами какво ще направи цицко пъпеша след като най верния му напуска кораба,то и през 1964 г.от Враца тръгна махането на бай тошо,а да не чакаме толкова дълго тиквата и пъпеша да си заминат като мама с галошете

37

optimist

преди 12 години

Идват нови разкрития за злоупотреби на предишното правителство и конкретно Сергей Станишев!

36

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО СИ ВКАРА ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ С ВРЪЩАНЕТО НА БОНУСИ И СЪС ЗАКАНИТЕ ,ЧЕ ПАРТИИНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НА ГОЛА ЗАПЛАТА! КОЛКО СА СЕ РАДВАЛИ НЯКОИ ХОРИЦА ДА ДОЙДЕ ГЕРБ И НИЕ ОКОЛО КАЗАНА СЕГА ДА ДАВАМЕ И ВЗИМАМЕ ПОРЦИИТЕ ВМЕСТО ДОГАН!РАБОТАТА ,АКО СЕ ОКАЖЕ БЕЗ ДАЛАВЕРА МНОГО ПРИСЛАМЧЕНИ ШЕ СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА!

35

Драго

преди 12 години

Този е първият който побегна. Очакват се още.

34

9689

преди 12 години

Предполагам,че поне от вън е виждал врачанския затвор и се е замислил за възмездието.