176

do 178

преди 12 години

golqm razbira4 se izvadi...to e ot qsno po -qsno koi e izvar6itelq i ako ima6 malko informaciq za Syriq,6te razbere6 kakvo e otno6enieto na horata kam svoq prezident.VZRIVOVETE DNES V DAMASK I TE LI SA DELO NA PRAVITELSTVINITE SILI? a vie Dness bg,dokaga 6te poddarjate teroristiii?

175

Анонимен

преди 12 години

Не разбрахте ли че когато щатите имат вътрешни проблеми- безработица, икономически упадък-липса на растеж, сриване на богатството на средната класа-жилищните проблеми, се хвърлят усилия да се прехвърлят проблемите навън- финансиране на терористи(опоцизия) в други държави- Русия, Сирия,Афганистан. Целта е да живне малко икономиката им -оръжейна промишленост и да се прехвърли горещия картоф на друг.Ще направят и война разбира се с Израел в Близкия Изток

174

до 176

преди 12 години

Ползата за Асад е ясна-запазване на милиардите долари лична собсвеност и контрола над държавата.А неговите поддръжници знаят,че изгубят ли ще бъдат обезглавени публично.Заради това са готови и бебета на щик да забучат.Гражданската война в Сирия,независимо дали ни харесва или не,ще завърши със загуба на Асад.така сочи историята-няма гражданска война,спечелена от държавата.И аз не искам ислямистите да победят,но това ще стане все някога.Независимо дали с чужда помощ или не.

173

Анонимен

преди 12 години

Гаврите и лъжите срещу Сирия продължават. От девет кладенци вода ще носят, за да си оправдаят войната срещу Сирия, която се очаква много скоро. Баба Ванга казва Сирия падне ли, идва второто пришествие. Ама тия ненормалници от Запада са решили да ни уморят.

172

Анонимен

преди 12 години

Тази новина е поредният балон съшит с бели конци!!! Защо режимът на Асад,който и без това е в дълбока криза и международна изолация,ще убива демонстративно,гори и тем подобни, деца и жени???каква полза има от това?И как така все Ройтерс съобщава за тези чудовищни злодеяния на Асад????Все Ройтеирс публикува ужасяващи снимки за зверствата на Асад?А до преди 1-2 месеца се жалваха че в сирия журналистите трудно работят!!!Къде ли са правени тези снимки и кой ли може да е извършителят??????

171

Анонимен

преди 12 години

Наемниците въоръжени от запада правят тези убийства и пращат снимките на своите спонсори.Истината е че властите не бързат да смажат терористите, защото се крият зад щита на невинно цивилно население.Иначе почнаха да бягат вече от Сирия.Края на маниполацията се вижда!

170

paco

преди 12 години

страшно е на днешно време да се колят жени и деца май се връщаме към османската империя но във 21 век това е преход за световна война която ще заличи човечеството

169

Терористи

преди 12 години

Тази опозиция в Сирия са терористи. Тях ли иска запада за легитимна власт в Сирия. Опозиция, убиваща деца и жени с цел предизвикване на война в Сирия? Светът трябва да се замисли.

168

Анонимен

преди 12 години

Още преди седмица независими сайтове предупредиха, че се готви поредна провокация с жертви главно жени и деца. Целта е ясна - да се предизвика чуждестранна агресия в Сирия. Иначе всеки който има повече от две гънки в мозъка си и не е заразен с евроатлантически "ценности", разбира че се търси максимално нагнетяване на напрежението срещу Сирия и оправдаване на бъдещата агресия.

167

Анонимен

преди 12 години

Оставих ви една нощ да пишете глупости и здраво се постарахте , браво поздравления , напредвате във кретенизма си , само едно не мога да разбера ,къде чухте Израел по какъвто и да е начин да се е намесвал в гражданския конфликт в Сирия , но вие сте медиуми нали имате нещо общо с баба Ванга вие и нищо да не знаете пак си знаете , оно рупа ли рупа .Жал ми за вас

166

грешка в заглавието

преди 12 години

57 жертви на терористичните сили в Сирия изгорени и намушкани !!!....

165

Анонимен

преди 12 години

И РЕЧЕ ИСУС НА ЮДЕИТЕ ТВЪРДИТЕ ,ЧЕ СТЕ СИНОВЕ БОЖИ ,АМА ЛЪЖЕТЕ ,ВИЕ РОЖБИ ЕХИДНИ СТЕ СИНОВЕ НА ЛЪЖАТА И ВАШ БАЩА Е ДЯВОЛА ,ТОЙ ОТКРАЙ ВРЕМЕ Е ЛЪЖЕЦ И ЧОВЕКОУБИЕЦ КАТО ВАС!!!!!

164

Анонимен

преди 12 години

Каква е тая "опозиция" въоръжена до зъби, която се сражава с войската ?Май либийският сценарий няма да мине този път.

163

Анонимен

преди 12 години

Районът бил обстрелван от войските, а хората убити с нож и изгорени живи ?! Съшито с бели конци .

162

Ъц

преди 12 години

До ЯстребА...ъъ Ястреб, новинита за съжаление е вярна. Не е вярна трактовката ѝ. Голям мерак им е на някой да изкара чернато - бяло, а бялото - черно!Играта с огъня - разбирай крайните ислямисти, които трактуват исляма и Корана, както само шейтана си знае - е крайно опасна, включително и за нас.Рано или късно, някои "демократични сили" ще се постараят да насъскат един срещу друг бъларските турци срущу българите. За съжаление ние сме само разменна монета за тъй наречените"велики сили"

161

Ъц

преди 12 години

Защо продължавате да мамите хората с подобни новини, Арабската лига точно и ясно каза, кой стои зад това престъпление. Не напразно дори баба Клинтън се дистанцира от тъй наречената опозиция в Сирия.Погледнете какво става в съседна Македония, това е само началото.Ами, как ще реагирате когато ДПС-то получи инструкции от Ердоган да обяви югоизточна БГ за независим турски вилает? Ще хукнете за инструкции при американския посланник?

160

Анонимен

преди 12 години

еееи ***,никои не ви верва вече.

159

До Авраам Лев

преди 12 години

Знам че Господ няма да ви подмини и ще получите това което заслужавате !!!!!!!!!!!!!!!В ада има място за всички мръсни души !!

158

Авраам Леви

преди 12 години

Дорогие дурузя, вии ко сия съ дървите??? Нии от Израели първу съ вашътъ плюнка България шъ свършим!!!

157

Крети

преди 12 години

Мръсната опозиция добре се е постарала с Ножовете, ако снимката е истинска тъпите ислямисти бая са се оляли . В youtube има еклипчета как се правят такива снимки и после участниците се смеят (тоест мъртвите) Ако снимката е истинска това работа на ОПОЗИЦИЯТА, войниците разтрелват не убиват с ножовекой ще си губи времето да ги коли ? освен опозицията? Тези Жертви ще са на съвеста на САЩ и Ираел и *** им от ЕУ , толкова убити заради НЕФТА НА СИРИЯ