21

трол

преди 12 години

айде стига глупости, че ми писна да чета как българския народ мизерства! вижте кво е положението в Африка и стига сте говорили глупости .. да те чули в бг някой да е умрял от глад? цялата ни работа е такава, работим колко да не умрем и после пищим, че нямаме пари .. еми образовайте се, работете, а не само да пищите искаме социална политика! не може всички да седите и да чакате държавата да ви помогне и да ви дава пари да оцелявате! цялата ни работа е такава ..

20

777

преди 12 години

ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА!!!МИЗЕРИЯТА РАЖДА СКОТОВЕ!!! СТРАХУВАЙ СЕ НАЙ МНОГО ОТ НАРОД, КОЙТО НЯМА КАКВО ДА ГУБИ!!!ВЪВ ЦАРСТВОТО НА СЛЕПЦИТЕ, ЕДНООКИТЕ СА ЦАРЕ!!

19

Анонимен

преди 12 години

истината е че колкото работиме и каквато ни е производителността толкова получаваме

18

асд

преди 12 години

Няма родолюбци в парламента и министерствата, поне не на значителните постове. Идват някакви големи мозъци учили "на запад" и ние си мислим, че ще работят за народа си. Как да стане това след като те не припознават българския народ като свой, те идват с определени поръчки от Световната банка. Така беше и с Николай Василев и в Милен Велчев и сега със Симеон Дянков. Те са много умни хора но работят срещу България, за това по-добре на тяхно място да са по-скромни финансисти но родолюбци.

17

bobix

преди 12 години

Абе не само политиците живеят на наш гръб. Списъкът е дълъг. Аз като работещ в частната сфера пряко осигурявям: политици и всички работещи в бюджетната сфера, здравно осигурявам и майчински на неработещите роми, докато аз самия не мога да си позволя деца, плащам пенсиите на моите родители и на родителите на емигрантите, вкл взимани от данъците ми. Поне да се връщаха парите пак при мен, а се оказва, че издържам и чужденците с техните хипермаркети, телекомоникации и енерго дружества. ИЗНЕМОГВАМ!!!

16

!

преди 12 години

Абе- тези какво все се позовават на българската преса? Нямат наблюдатели тук, не виждат ли, че българина къса от себе си, за да нахрани децата си, а старците мизерстват?! Няма ли наказателни глоби за такива случаи за самозабравилите се политици или има само членски внос и договорки под масата?!

15

Анонимен

преди 12 години

Сивата икономика процъфтява в ненормална държава , ръководена от недоучени мутри и хора без морал !

14

Анонимен

преди 12 години

срам и нищета.бабо,бабо

13

От 15

преди 12 години

Искам само да вметна , понеже познавам писачите тука и техните навици . За протести е нужно адекватна организация а такава няма . Плюс централизацията е направила така , че хората от провинцията в средно големите градове просто да няма възможност да дойдат в Сф , с какви пари , ако имат работа да я напуснат , да не могат да си намерят отново с месеци , с какво ще живеят. Друг въпрос , като ги смъкнем тея кого ще сложим !?! Нещата не се свеждат просто до един митинг , мн по сложно е ...

12

Анонимен

преди 12 години

Българската криза има специфичния нюанс тя е вечна

11

До 10

преди 12 години

Ей такива като теб са ми най смешни . Гърците им наляха милиарди опростиха им милиарди , само и само мерките да не са толкова солени . Всеки средностатистически грък има сметка в банката с по няколко хиляди евро !! Това , че държавата раздава на поразия бонуси 13-ти заплати и т. н. , а не могат да си съберат дължимите данъци и затова боксува яко . Така е продължавало мн години , но са го прикривали от кредиторите и от ЕС , но нищо не е вечно . Гърците продължават да взимат повече пари с пъти ..

10

Анонимен

преди 12 години

Потънахме до дъно, не са споменали за високите цени на лекарствата и сделчиците в НЗОК... не е за вярване за отрицателно време как ни закопаха до краен предел. Как ще се оцелява в тази страна не знам...

9

МИМИ

преди 12 години

Тази снимка на унилата баба -често се появява в дира. Но без резелтат за оправяне на нещата. Вдигнаха пенсията със 9 лева- а яйцата със 0.20 ст. Бонус и трябва на бабата- като каките за да оцелее. Но за Великден тази бабка ще хапне 1/4 от яйцето и 1/18 от агнешката плешка за това и стигат паричките.АМА БОНУСИТЕ стават законни "Бабче".

8

vals'odar

преди 12 години

България е в перманентна криза от 2о години насам, причина за която е в политическата неграмотност и безхаберие сред населението. Все се чака някой да ни "оправи", като после се дава все наказателен вот, затова че е оправил наивниците, ама изотзад. Реално отговорни спрямо националната ни кауза политици няма, на тяхно място са политическите хамелеони следващи личната изгода, готови да се продадат още преди да са обявили цената. И точно затова, сме в Безизходица, а не в криза!

7

сд

преди 12 години

В зависимост от кое стъпало си влязъл в кризата, каква политика си водил през кризата, е и на кое стъпало ще излезеш от кризата. Водим стабилна политика, признаха висок рейтинг на България, не можем да настигнем Франция, но и без криза пак нямаше да можем да я настигнем. Затова пък Гърция почти я задминахме, нищо чудно и други също.

6

ddd

преди 12 години

Оцеляване по време на демокрация : 1. Минете в анонимност от държавата / НАП,НОИ ,ЗДРАВНА КАСА / и всякаква друга чиновническа гад !!! 2. Работете само в сверата на СИВАТА ИКОНОМИКА и СПЕКУЛАТА / така лишаваме кръвопийците от приходи / 3. Не купувайте когато може да си го произведете сами / В България всеки е от село , понапънете се малко !

5

До Алов

преди 12 години

"Така като гледам снимката, няма още много живот в тая бабичка. И по-добре де, тъкмо една пенсия по-малко за изплащане в тая криза. "Уместно пожелание за ***! Амин!

4

$

преди 12 години

Правилно! Управляващите ни натикаха в такава джунгла, пред която амазонската ще ни се види като парк за разходки.

3

Анонимен

преди 12 години

Ами пресметнете потъналите 4 милиярда за едно работно място ако излзиа 10 бона едното колко щяха да разкрият и оттам щеше ли да се говори за криза вече ?

2

Анонимен

преди 12 години

. Няма обсъждане на политики, но затова пък се пише за всичко, свързано с недоимък или поскъпване.ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ !!!!!!!!ЧЕТЕТЕ В ГУГЪЛ - ПЛАНА "СИДЕРОВ"