11

kubrat

преди 12 години

Филмът на тошев е безмислено ласкателен И то към един откровен враг на България!Костурица с неговата *** това идеал на кого е?Каква е ценностната система на човек постоянно сменящ възгледите и религията си?

10

T.T.

преди 12 години

Super film i mnogo dobra rabota na ekipa, nachelo s Toshev! Dai boje poeveche takiva filmi, a ne chalgata, koiato se lee po tv v BG!

9

До Г.Тошев

преди 12 години

Тошев,честит ти 8-ми март на патерица...:-))))))

8

Анонимен

преди 12 години

Не ме интересува кой какъв е."По делата им ще ги познаете!"

7

Българин

преди 12 години

Пропуска се най-важното, че Костурица е евреин. Така че полека, балканци!

6

VV

преди 12 години

Искам само да кажа,че както съм щастлив да живея и гледам футбола на Меси, който е гений ..така също се радвам да живея във времето на Костурица...който разбира поне малко от кино ще ме разбере! Гордея се ,че такъв мъж се е родил на Балканите!

5

Анонимен

преди 12 години

Страхотна статия..

4

читател

преди 12 години

Благодаря, Мария. Две добри думи за това, което най-много липсва-чистите хора, които знаят какво е свобода. Зная, че ги има.Разбира се, може, това е смисълът на споделянето.Статията е много изразителна и искрена и ме провокира.

3

krass

преди 12 години

И Тошев и Костурица си приличат много. И двамата ми действат на нервите.Направо хващам язва от тях.Имат много гадно балканско излъчване в най лошия смисъл.Задръстени мангалоподобни отворковци. Избива ме на агресия,към войнстващата им ***.Сродни на тях са ми Азис и Слави.

2

Мария, към 1

преди 12 години

Страхотен коментар,приятелю /ако мога така да се обърна/. Радвам се на такива коментари-смислени и интелигентни. С позволение бих го цитирала.

1

Читател

преди 12 години

Най-тъжните хора са хората с черно чувство за хумор. Не зная има ли хумор извън черния. Хората, безпощадно честни към себе си, не могат да пудрят това, което става наоколо. Те "четат" душите на другите, защото имат вътрешен критерий, който не прекрачват. От пръв поглед схващат подбудите за действие , двойнствеността между замисъл и действие,което поражда трагикомични ситуации.Само един много честен човек, признал вътрешните си недостатъци, има такова виждане. Това е истинската духовна висота.