12

Питащ

преди 12 години

Бойко ли я резна лентичката на тази "магистрала".Впечатлен съм.

11

наивен

преди 12 години

А аз си помислих, че са отворили новопостроена отсечка от магистрала Тракия, която стига до Хармални...колко съм наивен...

10

Анонимен

преди 12 години

Ква е тая Тракия край Харманли??? Егати чудото!!! Тия така наречени *** откачиха.......

9

Унгарец

преди 12 години

До *** журналисти, написали тази статия.Това, което там трябва да е магистрала, се казва МАРИЦА!!!

8

5 до 6

преди 12 години

Тоя със поркането - беше 2004та година, другия със крана - сега кара автобус, по едно време му бяха взели книжката за алкохол - но така и не каза на шефа си и наказанието си го изкара зад волана (кой спира градски рейс и иска книжка на шофьора), има и неща които не са за пред хора. Нашенците също заспиват и се напиват. Не защитавам "карабините" но *** нямат народност и религия и професия - има ги навсякъде.

7

Мноо сам прос

преди 12 години

Ама не само аз...Разбира се, че има магистрала край Харманли и не я е открил Бойко, а тя си съществува много преди него - продължение е на Тракия...но кво да се прави *** е народа и материала е калпав!!!

6

Венелин

преди 12 години

до 5Това може да е било едно време. Сега хората работят съвестно, а турците правила не знаят - карат по 24 часа. Нормално е да заспиват на волана. Това обаче си е техен проблем. Нашият проблем е, че ДАЙ прибира подкупи, вместо да ги скъсва от глоби!

5

до 1

преди 12 години

Причината да има повече катастрофи с турски ТИРове е съвсем проста - те въртят доста повече километри от колкото колегите си с имена Иван, Драган, Христо... Бивш механик на автомобили съм - ако ти кажа какви изцепки на нашенци съм виждал - ум ще ти зайде... Единия така се беше напоркал в Севлиево, че не помнеше как на път за Бургас беше отнесъл един Вартбург във.... Русе... другия пък отишъл да тегли на буксир колегата си, ама понеже нямал маркуч за въздух, решили да натегнат пружините на спирачните апарати и да тегли натоварения камион без спирачки, като ще разчита само на спирачките на теглещия... Бяха малко след Карнобат - е на надолнището преди Айтос бяха на салата в нивата - два КамАЗа - бракувани чисто нови, 10 тона вино - начупени бутилки, двамата юнаци само натъртени - до ден днешен обвиняват късмета, а не малоумието си. Как се смили директора да не ги осъди - не знам, но само ги помолиха да си пуснат молбите, единия наскоро се обърна с кран....

4

Анонимен

преди 12 години

Магистрала Тракия до Харманли-ХА ХА ХА поредната простотия на ислямистите от днес."бг"

3

Анонимен

преди 12 години

бах магистралата на тая снимка

2

к

преди 12 години

Магистрала Тракия до Харманли. Вие да не сте пили газ? Каква Тракия има до Харманли? Бойко да не е открил нова магистрала.

1

ХА ХА ХА

преди 12 години

Халил Адем - БЕЗ КОМЕНТАР