9

до 11

преди 12 години

Много грешиш, че в болниците взимат хиляди- най-ниските заплати са в най-добрите болници.Даже им ги плащат с месеци по-късно....Не се ли сещаш, че целта е противопоставяне на съсловието срещу хората.И въобще, не се обръщай към Райчинов- той няма да защити нито твоя интерес, нито този на здравните работници.

8

do 11

преди 12 години

Ще си позволя да ти отговоря от името на Райчинов: Когато българите почнат да плащат осигуровки като европейските, когато парите за здравеопазване станат колкото са в Европа, когато болниците и линейките бъдат оборудвани с техника и консумативи като в Европа. Тъй като в момента всички тези параметри са африкански, да очакваш европейско здравеопазване е смесица между глупост и наглост!

7

#124

преди 12 години

Д-р Райчинов, колко още трябва да вземат лекарите за да започнат да ни лекуват както навсякъде другаде в европа? Защо никой не издава касови бонове за преглед,консултащия, защо НАП не проверява прашясалите касови апарати,които уж са свързани с данъчните, защо няма един осъден лекар за немарливост и безхаберие? Защо оставихте медищите в спешните центрове със заплати от 500лв. а в болниците със хиляди, какви специализации допълнително договорихте и къде са тези специализанти ??

6

Анонимен

преди 12 години

Какви лекари са тия? Това са разбойници и търгаши. Пълни ***! Кожодери и пласьори на отровите на фармацевтичната мафия.Истински лекари почти не останаха. Повечето като видят, че човек е закъсал със здравето първата им мисъл е как да го оберат до стотинка...Но Господ вижда...

5

tosh

преди 12 години

за 7 - трябва да членуваш в БЛС и да си платил членския внос иначе не можеш да подпишеш договор. Само да си знаеш :)

4

лекар

преди 12 години

Няма никаква полза от лекарския съюз.И Райчинов и предишния дебелак- Кехайов, не са направили нищо за лекарите.Никаква защита, никаква помощ-нищо.Само публични изяви, празни приказки и увеличаване на личното телесно тегло,т.е.-облажване от поста.Абсолютно ненужна и празна институция!

3

циганската мафия

преди 12 години

кога нашият президент ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ пак шъ стане шефо???

2

dr.Haus

преди 12 години

До пишещиге по-долу-пълни бг *** сте вие-вечно недоволни,мързеливи и такива ще си отидете от този свяг-БЕДНИ!

1

Филия с мас

преди 12 години

Мошенника остана на чело на бялата мафия.