16

Анонимен

преди 12 години

kva e taz evreiska tikva.dokoga s tez izpalnenia....

15

на снимката

преди 12 години

Кой е на снимката? Гинзбург или Пелевин?С този дим хич не ми харесва. И какво ще променя като дими? Позьор!

14

Анонимен

преди 12 години

19, *** и се лекувай

13

ОТВРАТИТЕЛНА

преди 12 години

е тази турска пропаганда - направо ми се реве колко са прости хората и как не се усещат и като таранки в рибарник се ловят на куката на ,,турско,,-еврейската въдица - а и тоя мазен *** света променял ............................................................ но не към добро нали *** грозен и отвратителен ??????????//////

12

8-ия ден

преди 12 години

Виктор Гинзбург изненада с Поколение П и опровергани тези, които смятаха култов романа на Pelevin /1999 г. / и за повишаване на рекламната индустрия в пост-съветска Русия го смятаха за просто unfilmable. Филмът не само генерира по-големи постъпления в бокс- офиса (4,3 милиона щатски долара), отколкото всеки друг руски филм това лято, той също има успехи на многобройни филмови фестивали, включително Москва, Kinotavr, Торонто, Сърбия, Мумбай, и Карлови Вари, където спечели Кристален глобус в конкурса за новите филми от Централна и Източна Европа. Успехът на филма, , е още по-забележителен, когато човек осъзнава, че това е първият пълнометражен игрален филм на Гинзбург Роден в Москва през 1959 г., Гинзбург с родителите си емигрират в САЩ на 15-годишна възраст. Завършва образованието си в новото училище и в Ню Йорк -визуални изкуства, Гинзбург сега живее в Лос Анджелис, където той е успешен режисьор на реклами (например, безалкохолни напитки, дънки, банкови карти, шампоан), музикални клипове (за Белинда Карлайл, Лу Рийд, Горки парк, и др.) и документални характеристики (урагана Дейвид, 1980; Alien Probe, 1985). През 1993 г. Гинсбург посети Русия, където направи първия си пълнометражен документален филм, неспокойната градина "(Neskuchnyi Сад, 1994),, скандалния псевдо-документален филм за сексуалната революция в пост-Съветска Русия и нейния подземен свят, които руските критици обругават като "типична порнография." Десет години по-късно, когато Гинзбург откупи от Pelevin правата, за да се адаптира за филмиране Generation P/Поколение П/ Въпреки че филмът е завършен и издаден под патронажа на Горки Филм Студио, Гинзбург е бил принуден да финансира филма самостоятелно, което представлява пет години (2006-11), за да достигне до кината .За щастие, заслужава си чакането.А аз търся връзката между Виктор Гинзбург и големия Серж Генсбърг/ Serge Gainsbourg, роден Lucien Ginsburg Люсиен Гинсбург/ , защото външната прилика е повече от шокираща....но в полза на великолепният творец французина Серж Генсбург певец, композитор, художник ....и един от големите съблазнители най-красивите френски актриси и певици от времето бяха част от неговата биография....

11

Анонимен

преди 12 години

Истина е, именно Холивуд срути Източния блок. Както сега турските сериали превземат Балканите. Все пак човека е евреин, знае за какво говори.

10

Анонимен

преди 12 години

Не си свалих филма, защото отзивите за него на руснаците в торент ракер сайта от който свалям бяха отрицателни.Въобще руснаците не са доволни от съвременното руско кино.Много се копира западът.Рядко са хубавите чисто руски филми.Ако искам да гледам западна боза ще си я сваля.Вече филми от САЩ не гледам (с малки изключения).

9

Анонимен

преди 12 години

Не знам кого е тръгнал да манипулира, като явно дори не знае как да си запали пурата като хората.

8

До 13

преди 12 години

в оригинал

7

Анонимен

преди 12 години

12, ти чел ли си книгата ? Знаеш ли изобщо за какво се говори в нея ?

6

Анонимен

преди 12 години

Другарят Пелевин е като авторката на Хари Потър. Тя си е откровена преписвачка на книжки по правене на магии, а руският й вариант се впуска в евтин флирт с разни шамбали и други източни брътвежи. А след като е преведен и на повечето световни езици - ясна е пропагандата.

5

ЦИОНИСТКИ

преди 12 години

ПРОПАГАНДНИ ФИШЕЦИ .

4

Анонимен

преди 12 години

Оригиналното руско заглавие на книгата е "Generation П". Нарочно е "generation", а не поколоение, ако сте чели книгата там си пише защо. Така, трябало е да оставят оригиналното заглавие.

3

Анонимен

преди 12 години

"Особено в ценностен план за един такъв руско-американски режисьор като мен."----Шегуваш ли се. пич? Ти си чист евреин и ценностната ти система е ясна, тя не е променяна от 4000 години насам. Евала, все пак, че....ВЪВ ВРЕМЕНА НА ИЗБОРНА МАНИПУЛАЦИЯ... ти се опитваш да промениш света!хаха.

2

брадваро

преди 12 години

променяй си контингента от *** и не си ври носа , където не му е мястото.

1

Анонимен

преди 12 години

интересно кино, у нас точно такова липсва