5

Etien

преди 12 години

До номер 3:Амин!

4

Анонимен

преди 12 години

Dokato nqma tehnologiq za bezkabelen internet kojto da e burz tezi ustroistva nqma da se prodavat mnogo.

3

хех

преди 12 години

1. всякакви смартфони и пр. са скъпи за бълграския пазар2. невъзможността да се използва wi-fi в БГ е защото няма достатъчно свободни, такива зони3. липсата на елементарна компютърна и всякаква друга грамотност4. netbook или laptop се ползват от хора, които ги използват предимно за работа5. производителите на смартфони и пр. не могат да разчитат на малки пазари като нашият6. хората си купуват обикновени GSM апарати защото са по-евтиниОбщо взето в БГ сме много далече от истината!

2

Анонимен

преди 12 години

Може да е субективно мнение ,но колкото пъти работя с таблет толкова пъти ми липсва клавиатурата и мишката.Отделно че нещо прословутата "лекота" на програмите въобще не компенсира факта че хардуера за таблети е отчайващо бавен.Изобщо производителите направиха следната врътка- върнаха технологиите назад със бавни малки евтини процесори малки памети и слаба рам като обявиха всичко това за нововъведение -пад видите ли.Както ви пожела чичко Джобс: "Останете си бедни,гладни" и *** бих добавил аз.

1

Марсианец

преди 12 години

НаблюдателЮу ,приятелЮу , разбери че има неща които трябва да се разграничават от реалното с фалша. Според мен ,до момента няма нещо което да ме убеди че айпълците са измислили по добро устройство за работа от лаптопа! Първо ,че й-пад и другите им *** нямат никаква натоварваща се мощ ,не става за игри ,не става за програми изискващи голям капацитет рам,процесор и тн. ,за дълго писане е неудобен ,не подържа джава ,изисква оригинален софтуер! Това е продукт за глупавите и даващ простотата..