110

Анонимен

преди 12 години

dabe kamkraq na mandata toq pat shene hvanesh za ..... da ti se vrazvame na lajite

109

до 137

преди 12 години

гоням некадърник

108

Анонимен

преди 12 години

Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.

107

никола

преди 12 години

до 137,ше гласуваш ми, тя тъпотията ходи по хората не по гората.

106

чочо

преди 12 години

Много ни лъгаха и вече не вярваме!

105

Анонимен

преди 12 години

предизборно-следизборно -аз пак ще гласувам за Борисов!

104

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ чувал ли си приказката за лъжливото овчарче?ВЕЧЕ никой не ти вярва и не искат твоят Дянков!ОСТАВКАта по ти приляга а не агитации!

103

Анонимен

преди 12 години

Deja vu ...

102

georgi-arm.oficer

преди 12 години

stiga ,tva ve4e go gledaxme ,cjl mandat izkaraxte ,a o6te se oplakvate za nasledstvoto na "predi6nite" ili podobni ne6ta !Xorata ne vi vjrvat FAKT

101

Анонимен

преди 12 години

Азе пък е сега отивам да тегля заем от гръцката банка ще отварям магазин за китайски стоки внесени от Румъния за да се оправи БГ икономиката.

100

Анонимен

преди 12 години

икономиката се стимулира и с ниски лихви и производство, оправете първо това пък после данъците.

99

Анонимен

преди 12 години

Никога не е било толкова зле- нито при царя, нито при доганчо и приятели.Лошото, е че Доган и Борисов направиха цирк преди изборите и Доган насочи български етновот уж срещу турците , а се оказа пак за него и кучето му Бойко.

98

Анонимен

преди 12 години

Време е за ОСТАВКА!

97

емир

преди 12 години

Остана да изпробваме само Кунева и после няма нужда да си харчим парите за избори, да ни назначат един директор от Брюксел...Може и Германия да ни приеме като федереална провинция или Великобритания като заддунавска територия на кралицата...

96

Ivan Grozni

преди 12 години

Коее по лошо от мутрата... мутра на конци...

95

Анонимен

преди 12 години

Преди две години борисов забрани на министрите си да използват"ще". А той изкара един мандат само с това"ще". Ние тъпаните продължаваме да очакваме нещо да се случи. Познато чувство от преди 1989 г. Борисов се оказа най-дъртия комунист. Междувременно местните данъци и данък смет се увеличиха.

94

до 123

преди 12 години

Изпревари ме... Ако ще се хваща бика за рогата, трябва да се почне от плоския данък, незабавно!!!!

93

ГЕРБ ли?

преди 12 години

Супер *** и ЛЪЖЕЦ!!!

92

rumen221

преди 12 години

БОКО,ОСТАВИ ДДС-то И НАКАРАЙ ДЯНКОФ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИВреме е да коментираме двете най-непочтенната Мантри на "свръх-либералните" макро икономисти...:1. 10% плосък данък 100% събираемости2. "... В условия на криза преки данъци не се вдигат...! "- Тази максима е вярна само за държавите и секторите с високи данъци..., като Германия Англия и Швеция и като Косвените данъци в България! - Да така е, когато данъците са високи, в държавата има висок жизнен стандарт и има криза, данъците наистина не се вдигат..., защото е като надут балон и всеки момент ще се спукаБизнеса иска ниски данъци, политика стимулираща потреблението, ясно и последователно в политиката си правитество. Ние имаме ниски данъци, но другите неща ни липсват до такава степен, че Румъния в която ДДС е 24% (у нас 20%), Данък печалба 16% (10%), корпоративен данък 16% (10%), няма нулева ставка при реинвестиране на печалбата (за разлика от България), осигуровки плащани ИЗЦЯЛО от работодател - 21% (у нас - 17,5%) привлича инвеститори, а при нас има изтегляне на такива! Къде сме ние...:1. Преките данъци в България са най-ниските в Света...2. Съотношението непреки към преки данъци е най-голямото в Европа (бедните са най-високо обложени, а богатите - най-ниско)3. Цените на стоките и услугите са Европейски..., а жизнение стандарт е близък до този на концлагеристи...Изводи...:1. С държавен бюджет, колкото на средно голямо европейско село, никой не ни приема на сериозно2. Без вдигане на Преките данъци и премахване на таваните за всички видове осигуровки (засягащи най-богатите) не можем да минем... 3. Ако се вдигнат косвените данъци данъците на бедните (ДДС, сгради, смет и т.н.), ще трябва да преживеем втори Ленин...!!!4. Нали помните кой садист е казал на времето...:"... Дивия капитализъм ражда ежедневно, ежеминутно, ежесекундно, комунизъм..." Че кой друг ***, ОСВЕН ДЯНКОВ, го иска...??? - НО, ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ ТАЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ, А ТИ ОБИЧАШ НЕРАЗУМНИТЕ

91

Анонимен

преди 12 години

Лъжеш гад ***. Не ти ли умръзна бе?