21

!!!!!

преди 12 години

Никакво поефтиняване народа е *** трябва да се дои. Трябва пари за лукс. Що пипате далаверата тука, а на Пенсионните сдружения не им правите нищо? Прибират си процент от всяка внесена сума и стопяват парите на хората за втора пенсия натрисайки им отрицателна доходност, ама никой не се обажда. Държавата им го гарантира със закон ама явно те плащат на когото трябва, а тука не са дали достатъчно. Не може така те да си прибират гарантирано пари а пък от здравната каса фармацевтичните компаннии да не вземат. Не пипайте доходите на новобогаташите.

20

бау

преди 12 години

Константинов колко спечели от лекарствата.Майка ми взима три медикамента със здравна каса.Плаща 40лв.Касата й приспада 4лв.Смешно е да коментирам по-нататък.

19

Стария

преди 12 години

Д-р Константинов, ако сте мъж, след като ви поставят в такива унизителни условия, би следвало да си хвърлите оставката! Ама, доколкото разбрах, специалността ви е гинекология и това може би е навредило но мъжкото ви начало! Вие сам осъзнавате, че са ви използвали и заобикаляли. Все още вярвам, че вие не сте се включили в далаверата!Хипократова клетва или предБойковата клетва - ИЗБИРАЙТЕ!

18

Българин

преди 12 години

*** гербаджии - смешници.

17

Анонимен

преди 12 години

До кога масмедиите ще ни баламосват с второстепенни теми и ще бягат от главните. Предлагам на всеки блог ние да дискутираме следните важни теми:1.Как така министъра спре вноса на яйца и все-още чака да дойде Великден и да се продават скъпо2. Как така произведени в България лекарства са по-евтини при съседите и нито министъра нито Парламента са взели необходимите мерки3. Как така водата, топлото и тока дини поскъпват с темпове значително изпреварващи инфлацията4. Ние преживяхме... [Прочети це

16

Томас

преди 12 години

не купувайте излишни лекарства

15

pet

преди 12 години

Toq dali e maj?))))). Mnogo mi prili4a na lqva rezba

14

Черен Петър

преди 12 години

Гинеколога *** здравната система. Заклати му се стола и взе, та взе и се разшета. Къде беше до сега. Всички от Бойковата чета са намирани на път, под път и на кръстопът.

13

здравноосигурен

преди 12 години

От хеликоптер се вижда,че министъра защитава фармацевтичните компании,като Софарма и дума не обелва за търговците на едро където има олигопол(и най-вероятно има картел) и където се правят големите далавери!!! До колкото си спомням негово беше изказването,че ако се опитаме да свалим цените на лекарствата производителите щели да спрат да продават на нашия пазар и ще останем без лекарства,какво да говорим повече! Да не говорим,че в здравеопазването си е все същия батак и няма и наченки на реформа,защото сме богати,та затова си имаме 400 болници и здравната каса е една и е държавна,за да можем по-лесно да я източваме! Крайно време е да си сложим за здравен министър човек мениджър и финансист,а не лекар защото те гледат само да си оправят собственото съсловие,а не системата да е добре. Така,че този да си ходи!!!

12

до Константинов

преди 12 години

Брато ,може и да не е ---"СПЕШНО",но да е поне ---СИГУРНО!

11

тома неверни

преди 12 години

Когато Софарма започнат да продават на цените на които продават в Турция и Сърбия,тоест няколко пъти по-ниски от цените сега и когато Огнян Донев,който с нашите пари за лекарства е на път да се превърне от мултимилионер е милиардер,та когато започнат да го раследват за злоупотреби,тогава ще повярвам,че са направили всичко възможно да свалят цените на лекарствата!!!

10

фармацевт

преди 12 години

Съжалявам, но от тези намаления обществото нищо няма да усети. Става дума за лекарставата, плащани от НЗОК.Да им е честито на администрацията на НЗОК, ще има за бонуси. Както винаги.

9

Анонимен

преди 12 години

ае маа му немога да разбера, ЗАЩО ВИНАГИ ни сравняват с другите държави по цени на ВСИЧКО, като заплатите ни са 5 ПЪТИ по-малки от техните !!! И дори да сме с най-ниски цени на нещо сравнение с тях..ние пак едва едва си го набавяме !!! И всички го знаят това и продължават да сравняват ли сравняват...

8

Гого Идиото

преди 12 години

Аз ли нещо не схващам или пак ни правят на ***?!? Излиза, че касата ще плаща по цени не по-високи от тези през 2010. Какво ще спре продавачите да искат от пациентите да доплатят разликата до сегашната цена?

7

Данъчен

преди 12 години

Това намаление на 50% ли отговаря!

6

Анонимен

преди 12 години

Константинов си отива, идва генерал Тонев.

5

само питам?

преди 12 години

И с колко % ,ще ги намаляват .....?Със 0.00001% ли ?Както обикновено в Бг ,голямо намаление ------до 50 %,значи може и 0.0001%,все пак ---НАМАЛЕНИЕ !А би трябвало ---300%!

4

Анонимен

преди 12 години

лоши хора

3

Анонимен

преди 12 години

Продукт от 1 необходимост ,а се търгува като семки и бомбонки с прекупвачи и ала бала само показва какво уродливо нещо ни е икономиката.Автопарка на магарешки е за 1 милион ,а това от най ниска цена не става,става с далавери с касата.

2

Гошо Тъпото

преди 12 години

Сиччко...може,като видят...дебелият;какви ли...бонуса ша даде Бойко догодина на народеца,като опре пак до...изборите.