19

xxx

преди 12 години

Скъпи и много ***, нещастни управници. Кой ви каза, че обяснението за по - скъпа не персонализирана карта съдържа в себе си каквато и да било здрава логика ??? Та картата нали е за платено пътуване какво ви интересува кой пътува ??? Или много ви боли ако си дам картата или билетчето на гаджето ?Обяснете ми на нормален език защо цената за пътуване - за една и съща услуга ще е различна? Тези без име на картата да не би да получават по безплатна кока кола или им дават кърпичка като кихнат?

18

xyz-anonimen

преди 12 години

Kato Vsqko ne6to!Ako mine nomera-davaite!Ako-ne,6te vidim kak da opravim ne6tata!Kato s klimaticite po terasite!

17

perekly

преди 12 години

Отново хора, работещи главно от канцеларии и вярващи на "статистически" проучвания, взимат и налагат решения. Че направете едно допитване най-накрая!

16

Анонимен

преди 12 години

а на ромите им отнемат безплатното пътуване - вече ще им се плаща, че ползват транспорта, а ако местата за сядане са заети веднага ще им се отстъпват тези които най-много им харесват ...

15

До 16

преди 12 години

Благодаря ти и си прав на 100%.Аз за съжаление живея в Центъра, за съжаление е мръсно, за съжаление тротоарите са скапани, за съжаление е задръстено, за съжаление ми увеличават таксата, за това че нямам гараж, а имах паркомясто, за което сега ще плащам, за най голямо съжаление данъкът от 2013 ще ми се стори все едно живея в Барселона с разликата, че в Барселона е ОК, а тук шитня!

14

ха-ха-ха

преди 12 години

На избралите самоковската даскалица Боковица още на първи тур да са им честити новите цени за паркиране. Скоро ще им честитя и новите цени на билетчетата, а техния човек се е погришил превантивно да им дигне и глобите. Догодина ще ви честитя и новите дънъци. Айде със здраве и след 4 г. ако още не сте изпукали от глад мислете малко повече.

13

Анонимен

преди 12 години

Тя картата в гр. транспорт става като лична карта.А билета дали ще е персонализиран, че и той може да се използва от много души?

12

смотаняци

преди 12 години

персонализиран - има ти името на нея - само ти можеш да си я ползвашне персонализиран - няма ти името, можело да е предоставяш на други.Аз лична карта на контрольор НЯМА да показвам, нека ме задължат.Хакам им го в дроба на всички гений!

11

redordead

преди 12 години

а защо картата от 23 става 35 лева за метрото, аз в момента ползвам 1 линия, и ще продължа една да ползвам, ква е тая простотия да увеличават цената...това е все едно да ползвам автобус в люлин и ако открият допълнителна линия в младост да ми увлеичат цената за превоза на линията в люлин...? нема таква простотия и наглост...

10

nana

преди 12 години

"Тя ще е с цена 23 лева в персонализиран вариант, и 28 лева - в неперсонализиран."Моля,извинете за невежеството,но...какви са тези варианти:-)))

9

Анонимен

преди 12 години

Защо не сложите снимка на 35 г. Икарус по линия 120?И вътре да запишете какъв е шумовият фон.То не е тракане не е чудо.

8

Анонимен

преди 12 години

Мене новината ми звучи така::Българският народ трябва да се мъчи, и щом не можем да му отнемем какртата за една лини, му отнемаме за две линии."По времето на комунизма хората си знаеха "важното е да ти е гадно".И сега пак е така.Т. е. комунизма продължава.

7

...

преди 12 години

добре ве кой *** реши че билитетите 5 пътувания се ползват от малко хора

6

Анонимен

преди 12 години

Поредното прецакване от ГЕРБ!Интересното е, че не познавам човек гласувал за ГЕРБ, а ГЕРБ печелят ли печелят ....

5

Анонимен

преди 12 години

vsichki rakovoditeli ot gradskiq transport trqbva da badat izhvarleni .......palni nekadarnici

4

Ужас

преди 12 години

Цената за паркиране в синята зона трябва да е съобразена с минималната заплата, примерно ако за час в Рим е 0.1% от минималната заплата за Италия, то тук трябва да е също толкова! Всеки може да си сметне колко е! Всичко друго е подигравка и дране на кожи! Синята зона е направена да се крадат пари без инвестиции и разходи! Зелена зона 2 лева е тотална гавра... Не живея в центъра и рядко ходя там, но мисля, че подигравката по всички фронтове вече е прекалена...

3

jdkj

преди 12 години

да си кажат че метрото се управлявало от некви шлосери машиниста който направи драгоманската катастрофа помошник машинисти егати корупцията цари сигурно в това метро

2

Анонимен

преди 12 години

На фандъката нетрото да не и е бащиния че щото имало втори радиус че да дига цената на картите.

1

жител

преди 12 години

Всички от общината да си................................