47

Анонимен

преди 12 години

Откриха топлата вода.

46

Сокол

преди 12 години

Е, САЩ откриха топлата вода, хихих! То остана и във Ватикана да не се перат пари и какви ли не други мръсни далавери! Тия са банкери и собственици на корпорации и имоти от 2 хилядолетия!! П.С. Почти целият Манхатън например е собственост на Ватикана като имоти!Парите те са ги измислили:))

45

е,

преди 12 години

Навсякъде има проблем със платените божии посредници, В Израел нито един религиозен не бачка всички правят деца и искат пари, а ватикана си е най старата спекулативна банка. Някой беше казал че проверката е най - висша форма на доверие !

44

Анонимен

преди 12 години

Всеки е свободен да вярва в Бог и без спекулативни посредници, равини,попове и ходжи.

43

Анонимен

преди 12 години

Ватикана - възможен център за пране на пари?**************Не "възможен", а Всевъзможен !

42

брб

преди 12 години

Добро утро ..... посочихте най-старата банка в света която не се отчита пред никого и спазва само собствени закони от векове и допълва картинката с религиозното управление на огромна част от света. Май отчетата са ви отказали едни пари за да почнете така да ги сочите с пръст :))) е все пак не забравяйте че е не само банка а исъщо най старото разузнаване и контраразузнаване в света :))

41

RedmoonZ

преди 12 години

Говори се за изпълнителна, законодателна и съдебна власт, но никога не се споменава за двете много реални власти над тях- идеологическата и концептуалната. Идеологията може да променя и да създава нови закони и порядки, но концепцията е над нея, с това че поставя субекта пред основния въпрос, с който между другото и всеки от нас неусетно се сблъсква всеки ден- да съм добър и да работя заедно с останалите за общото благо или да съм лош и да използвам другите за собствена облага, докато си чеша...

40

Анонимен

преди 12 години

Setiha se ! Vav filma" KRASNIKA"im go pokazvat

39

RedmoonZ

преди 12 години

Религията не е първопричина за проблемите, религията е инструмент за негативно влияние и контрол върху масите. Ако искаш да влияеш по същия начин само на един човек примерно, със същия успех можеш да използваш да кажем права лопата директно в зъбите му. Не мисля, че нещо което теоретично може да бъде заместено от права лопата е способно да е първопричина за каквото и да е :)))

38

RedmoonZ

преди 12 години

Еййй извинявай батка! Начи току що разбрах, че тайни общества няма, сичко си се развива случайно, Рокфелер не съществува (а и да съществува не е толкова умен, че семейството му да има някакъв дългосрочен план какво да прави с някви си трилиони), религии мрелигии сичко е нормално- няма скрити цели, абе дето викаш всичко явно е нормално, пък аз кво бях се омотал тука да се занимавам с ненормалщини... Представяш ли си, бях извън нормата!?!?! Истинска трагедия беше, но сега се оправих, слава на теб!

37

Цветелина

преди 12 години

Ей, много просто народ има. Здравейте, добър ден, как сте? Вие *** ли сте или само се правите на такива. Та то религията е в основата на всичко откакто свят светува.

36

за 42

преди 12 години

Чак в каквото си искат не може да вярват, че много станаха лудите напоследък заради това и почнаха да си пречат. А пречат и на останалите нормални хора.

35

Заптие

преди 12 години

Аве остави хората да си вярват в квото искат ве шамандур. Теб кво ти пречи кой с къв поглед обикаля? Като си изнервен, все едно цял свят с тебе трябва да се занимава...

34

el padrino

преди 12 години

chetete EL PADRINO i shte minete bez mislene po tematikata. poveche ot iasno e.

33

за 39

преди 12 години

Баце кротко, пази се от тайните общества хахахахахаа може да те изненадат отзад в тъмното хахахааааа особено ако не си пиеш хапчетата

32

Fox

преди 12 години

Някъв *** тука дебне хората с произволни контра-коментари (30, 33 и 35). Приятелю, от твоята уста съветите ти към RedmoonZ да прави нещо полезно с времето си и към 34 да си пие хапчетата звучат... как да ти кажа... май няма думи за такава отвратня! Ц-ц-ц-ц тва пълнолуние съвсем развинти шайбите на разни ***...

31

за 37

преди 12 години

Все ми е тая кой си. Аз съм виждал *** от твоята порода на живо. Общо-взето са забавни, едни такива парцаливи индивиди със мътен поглед и неясни брътвежи, вярват в тайни общества и прочее глупости и световни конспирации. Болестта ви е тежка и нелечима, но поне не е заразна хахахахааа

30

Легендата

преди 12 години

Жал ми е за Микеле Корлеоне.

29

за 34

преди 12 години

Ауууу така ли показаха вчера хахахахаа, ама ти пак не си си пил хапчетата.

28

Анонимен

преди 12 години

Вчера вечерта във "Кръстникът 3" много добре беше показано как точно действа Ватиканът по формата на игрален филм, а реално си е документален.