52

Анонимен

преди 12 години

69,нека всички бивши партийни и комсомолски секретари получават пенсия по старост,а другите да им се отнемат....

51

Анонимен

преди 12 години

Въпросче-до кога аз,децата ми и всички вие ще отработваме пенсиите на партийните и комсомолски секретари,които никога не свършиха никаква полезна работа,не изградиха нищо материално,завираха се под чаршафите на хората и диреха класовият враг,но сега получават огромните пенсии-до кога....

50

евроскептик

преди 12 години

Безумни евродирективиmamkamu.blog.bg/politika/2012/03/07/bezumni-evrodirektivi.916345

49

До кога

преди 12 години

До кога в България превилигированите "младежи" под 63 г. ще взимат заплата и пенсия.

48

Анонимен

преди 12 години

То и в България има такива пенсии. Баща ми след 30 години във военната авиация трябва да взима 2400лв, но държавата му удържа 2/3-ти всеки месец, за да ги раздава като бонуси на разни клати***ци... Чудя се как още не хванал автомата..

47

Грешен влак

преди 12 години

В 2007г. България се радваше , че се е качила на влака на ЕС. Сега в 2012г. България се убеди , че това отново е грешен влак.Отредиха ни роля в ъгъла до стената и не ни допускат до масата.На всичкото отгоре ни отнемат полека-лека и суверинитета и ни задължават да приемаме глупави европейски директиви и да отменяме старите български стандарти , които ни осигуряваха и качествени храни , лекарства , стоки и услуги. Дори и армията и нац.сигурност си загубихме.

46

P.

преди 12 години

Uj prezident a prostovat...da pita nashite politici kak stavat nestata...bonusi mu e maikata...s tiq pensii i zaplati i do 73 nqma odaqnish :)

45

Анонимен

преди 12 години

Ханибал пред вратите на Рим! Печен демокрад!

44

BG+PT

преди 12 години

Hanibal=Канибал. Vai pa puta kaparel também. SHULO!!!!!!!!!!!!

43

До Иванов

преди 12 години

Иванов, ти верно ли го мислиш това, дето си го написал? Можеш ли да обясниш как точно става тая врътка с 1000-та лева, дето връщаш 1, че нещо не разбрах. Имаш ли идея през 1995 г. колко беха лихвите по левовите кредити?Тези дрънканици за кредитните милионери са със същата достоверност и са от онези седесарски ***, като картата с черепите, дето пуснаха за първите избори!

42

Анонимен

преди 12 години

до 43-ти анонимния експерт.И да не е скочила покупателната им способност 30 пъти,а само 10 пъти да е,пак е много по-добре.

41

иванов

преди 12 години

Стига простотии бе.При Коко Командира били скочили пенсиите 30 пъти.През 1997 год. коковците и кредитните милионери изкуствено предизвикаха хиперинфлация, за да си опростят заемите, взети от банките.Което беше и целта на занаятието.Взел си от банката 1000лв.След хиперинфлацията връща 1 левче.Взел милион, връща само 1000лв. Това е прекрасно, нали?Като преди това с този милион е накупил стоки, къщи, имоти...и пичелиш, пичелиш...Така цъфнаха и вързаха 1360 милионера у нас.

40

Жоро-бг

преди 12 години

До 39, престани да преписваш разни заслуги на Костов, след хипер инфлацията в БГ, дойде ли МВФ и Световната Банка? Техните експерти казаха ли какво и как трябва да се прави !? Дадоха ли заеми, с което да са подсигурили валутния борд !?

39

Анонимен

преди 12 години

Че президента име *** е ясно от собстевните му думи. Инак Жорко правилно казва.По отношение на Костов няма какво да се каже. Ситуацията през тези години беше мъглява, а освен това Костов е в оправлението на страната от 90 та или 91 ва. Май финансов министър беше в началото. По това време бях на 19-20 г. и ходих на митингите на СДС. вярвах на думите им. За съжаление България няма бъдеще. Само чудо може да помогне.

38

преди 12 години

Жорко, мама, остави компютъра и ела да ти сменя памперса!

37

до 37-анонимния спец

преди 12 години

Пенсиите били скочили 30 пъти (?!),а с колко скочи покупателната им способност,ааа??? Аман от *** пишман икономисти.

36

Анонимен

преди 12 години

"Аре отивам да вечерям, че ме чакат на масата чао.... "ХеХехе мамито го вика.

35

do jorobg

преди 12 години

joro sabudi se :)

34

Анонимен

преди 12 години

Жоро, дето заблудено айде спри се. Кога проходи, кога почна да правиш икономически анализи :)

33

Жоро-бг

преди 12 години

Аре отивам да вечерям, че ме чакат на масата чао....