328

шишо

преди 12 години

Абе селски тарикат , защо като дойде на власт не ги накара червените да върнат бонусите. А сега след като те изловиха че и ти крадеш веднага веднага реагираш. Защото ако ги беше издал, сега ти нямаше да можеш да крадеш.

327

анонимен

преди 12 години

Не,не го осъзнавам. По негово време България беше най бедната държава в СИВ и мисля , че такава си останахме, Селското стопанство беше фалирало, строяха се безумни заводи. И някак си се мъча да си мисля , какво би била сега България , ако не беше 9 септември и Тато?

326

до 422

преди 12 години

По време на управлението на Костов и Станишев нямаше световна криза! При Станишев имаше свтовен икономически подем. Инак е вярно, че на ГЕРБ им ''куцат'' реформите, направо им липсват и това е огромен проблем- образование, здравеопазване... И СТИГА С ТЕЗИ БОНУСИ, ТЪПО Е.

325

Анонимен

преди 12 години

По време на управлениет на Костов и Станишев бюджетните заплати и пенсиите макар и по малко се увеличаваха непрекъснато. Дойдоха на власт ГЕРБ - бюджетни заплати и пенсии до момента не са били увеличавани. ЗАТОВА ГЕРБ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ОТ НАРОДА - щом няма за НАРОДА, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА И ЗА ТЯХ.

324

Анонимен

преди 12 години

АКО НЕ СЕ НПРАВЯТ СТРУКТОРНИ РЕФОРМИ ДА ОСТАНАТ САМО 5-6 ОБЛАСТИ С НЯКОЛКО ОКОЛИИ ТЕЗИ АДМИНИСТРАЦИИ С ПО 5-6 ЗАМ.ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ ТЕ ДРУГО НЯМА КАКВО ДА ПРАВЯТ ОСВЕН ДА МИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ ТАКА ЩЕ БЪДЕ ....М Р Ъ С Н И Ц И.....

323

Мдааа!

преди 12 години

Айде сега бедни ми народе се замисли - защо е тази борба за власт, с нокти и зъби.Докато ние обеняваме и оскутяваме вече 22 години едни и същи хора и тяхните охранители трупат милиони в кеш, имоти, апартаменти и иманета във властта.Айде сега някой да ми каже, че не са едни и същи - БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС, ДСБ, АТАКА ...и останалите знайни и незнайни продажници на род и родина.СЕГА ВЕЧЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАКЪВ РОДОЛЮБЕЦ И ВЕЛИК ПОЛИТИК Е БИЛ ТАТО?

322

бивш държавен служит

преди 12 години

Г-н премиер, не правете хората *** - в държавният бюджет се гласува специално перо за заплатите на държавните служители. Всяко министерство има разбит бюджет - по пера, приход и разход, като този бюджет се подписва от ВАС!!!!! Всяко министерство се отчита за изпълнение на бюджета. Доган е прав - за раздаване на бонуси и ДМС, за всякакъв вид награди има Постановления и Наредби за прилагането им. Има и ограничителни клаузи (поне до преди три години бе така)!!!. ПАРИТЕ СЕ СПУСКАТ !

321

Анонимен

преди 12 години

За този, уволнения началник на кабинета на Караджова, казаха че имал да връща 507 лева бонуси и отказал ....

320

дядо

преди 12 години

в държави където народът е нахранен няма комунистипри на с комунистите бяхя най- малко преди 89 годинасега броят им е половината от населениетотвърда ръка, връщане на предприятията - това е електората на сидерове после бойко му го дръпна но хората са едни и същи

319

дядо

преди 12 години

на времето имахме един *** за президент дето постоянно обясняваше какво искал да кажесигур от него се учат

318

бонсист

преди 12 години

браво ,лъжливи и некадърни мекерета

317

Бау

преди 12 години

Горките какво "унижение"редът се на опашка в банките търсят заеми от приятели.И аз искам такова"унижение ".Как може политик от най- висок ранг да говори толкова елементарно та да ядосва средно статистическия българин.

316

Анонимен

преди 12 години

По думите на премиера дори политическите лица, които вече не са на постовете си, са върнали получените бонуси. След като вече не са на постовете си, защо за получили бонуси?? Или пък колко човека са напуснали от раздаването, до връщането на бонусите... странности

315

БоСимеонов

преди 12 години

Добре. От една страна се казва, че бонусите са взети законно. ОТ друга, който не ги върне ще го уволнят. Е. На какво основание. Тези, които ядат зелника станаха виновни. Дали му три бона на секретаря...ами и на мен да ми дадат и аз ще ги взема. Веднага ще си сменя дограмата...и след три месеца...връщай, щото не било морално иначе ще те изритаме...Пълен цирк...

314

Анонимен

преди 12 години

Нали трябва да рита топка , да играе тенис , да кара ски ,да реже ленти ,да работи по "мъжкарската " си стойка ,поглед , омайващ журналистките . Мислите ли , че е лесно това ? Няма да си губи времето да следи подчинените си .

313

М-р Х

преди 12 години

Какво значи" да си спомни всички имена" нека просто публикува списък с всички хора и длъжности които са взели бонуси - колко.

312

Ей богу какви приказ

преди 12 години

синните - дадени са 10 млн. бонус в здравеопазването 20 млн бонуси в МВР, всичксо 96 млн....общо.... Борисов събрахме 600 хил лева бонуси и няколок оставки. мама миа.

311

someone

преди 12 години

"Днес той е превел по специалната сметка, открита в БНБ от министерството на финансите, 3000 лева, който е получил като допълнително възнаграждение."Към редакцията: Не "коЙто", а "коИто" е получил! Това да не е го е писал някой форумен ***, а?

310

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин по Нова ТВ шизофренията на Тиквуня стигна нови висоти. Той дето е шеф на партията наричаща себе ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ си призна чистосърдечно, че е ПОПУЛИСТ И С КОМУНИСТИЧЕСКО СЪЗНАНИЕ! Такъв бил, защото и другите били такива...Очаквам нови висоти в шизофренията му...Има още една година..

309

6666

преди 12 години

точно по български и тоя го лъжат като Жан Виденов.