16

Mickey

преди 12 години

@ЗаблудателЕЕ" Я направо направи сметка и напиши колко ще спечели M$, ако днес си продаде акциите на Apple, които притежава..."В момента в който МС сложи всичките си акции за продан и с акциите на Епъл е СВЪРШЕНО, ще сринат толкова бързо, че МС е абурд да успеят да ги продадат на днешна цена. Последнта акция ще продадат за един долър. Както и самИя Епъл. :-):-):-)

15

ф-1

преди 12 години

Срамно е за този,който води тази рубрика, една седмица стои тази картинка..Такива интересни неща се случват и измислят по света,а в БГ няма кой да напише и един ред.За Б.Б. през 5 мин. статии: Какво казал,къде отрязал лента кога пръ...л.Само него и глупавото му правителство! Най-голямите виновници за състоянието на БГ през последните 20 години са ЖУРНАЛИСТИТЕ!

14

WHO.IS

преди 12 години

Хайде сега да ме просветлите и кой е измислил телевизора :D

13

WHO.IS

преди 12 години

До НаблюдателЕЕ:В такъв случай, хайде моля те да споделиш с нас неразбиращите номера и дата на патента в който пише че мулти-тъч технологията е патент на Аpple, а също така и коя? мултитъч технология, тъй като те не са една (Има много мултитъч технологии е тезата ми ако не разбра) + можеш да гледаш The Island - един посредствен СайФай от 2005 г. където в една сцена се мярка Microsoft Surface прототип. Препоръчвам и да проследиш от къде пък майкрософт са се сдобили с тяхната технология...

12

WHO.IS

преди 12 години

До Антон:Цитирам те: "ти наясно ли си, че Apple са патентовали сензорния диспей преди 30 години?", само да отбележа че а ти знаеш ли каква е разликата между GSM и CDMA че обясняваш и за тях? Да имаш достъп случайно до Европейската или Американска патентни библиотеки? Мисля че никой от нас тук няма такъв и не може да разреши подобен спор. Това не променя факта че Аpple са гадни ко***ета които искат да смучат само пари и всъщност въобще не им пука за прогреса, както твърдят.

11

WHO.IS

преди 12 години

До Днес.БГ, не съм сигурен как съм нарушил авторските права на някого публикувайки информация че коментар номер 10 промотира SCAM. Извинявам се. До НаблюдателЕЕ: полвинчато, ми отговаряш, но забележи че си има причина М$ да са купили акциите изнчално. <u>Аpple притежава патент <b>не</b> за мултитъча</u>, а за точно определени неща/действия (как операционната им система възприема и извършва определни движения, операции и т.н.) свързани с <b>конкретнаТА технология за мултитъч</b> която ползват

10

1

преди 12 години

proba

9

WHO.IS

преди 12 години

А по темата,Номер 3, 7 случайно да знаете колко вида мулти-тъч технологий има? Колко пъти и по колко акции на Apple са били купувани и продавани от Microsoft?

8

todor

преди 12 години

Всички бягат от прогнилата ябълка - вече не правят никакви иновации от 2г. насам и си пробутват надценените продукти на ***. Какви патенти като са в този бизнес от 4 години - да платят те всички възможни патенти за мобилни телефони на Ериксон, Нокиа и Моторола и да ги видим тогава.

7

az

преди 12 години

НапърдателЕЕ, кво стана, май нааака? Не може да си верно толкова докачлив, че да се изакваш на всяка статия за епъл ...100% си за Герб и Манчестър Юнайтед!

6

Анонимен

преди 12 години

do 7Абе зомби за теб гугъл няма ли?Apple acquired Fingerworks and its multi-touch technology in 2005.

5

georgi.mitev

преди 12 години

алоу номер три....ти верно си уникално тъпо парче.... Епъл купуват компанията която е патентовала multi toucha през 2005-та. Какви тридесет години те гонят....аман от разбирачи:-) и *** парчета:-)

4

До 3

преди 12 години

Абе ти си луд, измислили ги!!! или са и купили или откраднали. Другата година ще кажеш, че и HDTV стандарта са измислили, като покажат iTV-то

3

Анонимен

преди 12 години

патентното право е спирачка за развитие на технологиите.

2

Анонимен

преди 12 години

Apple - патентен *** No.1

1

Анонимен

преди 12 години

Е няма такива нагляри като Апъл, и после искат $900-$1000 за айфона си.