32

така...

преди 12 години

1. *** са (по други медии е ясно казано). 2. Стига с това ,,културни особености на *** (турски) етнос", дето един го copy/paste навсякъде, между *** и турците има балкан разлика и аз дето съм чист българин се дразня много. Турците в болшинсто са свестни и работливи хора, България има проблем с един единствен етнос и всички много добре знаем за кой иде реч. Всички други макар и различни могат да намерят общ език и да живеят мирно. И все пак има и 1-2% свестни ***, малко са, но ги

31

Анонимен

преди 12 години

Ето къде отиват част от парите ни за здраве!

30

Анонимен

преди 12 години

"културни" особености на цитанския(турския) етнос

29

с. Болярино

преди 12 години

Днес бях в това село---от новите бьлгари са, а те там са и мнозинство ,бьлгари почти няма да живеят постоянно. По кьщите бая се мишкува и т.н.т. ,които бил без СОТ жална му маика --инфото е доста точно и без преувеличения !

28

Аз

преди 12 години

Щом няма опастност за живота му, значи че лошо са ръгали.

27

...в къща в селото,

преди 12 години

в къща в селото,

26

Анонимен

преди 12 години

Народът озверя...

25

за 30

преди 12 години

Дори в измислените сериали не се случва да те нападнат трима, ти да ги набиеш, да убиеш един от тях в гръб и да нямаш драскотина по себе си. Такъв сценарий не би се приел на сериозно дори в сериал, защото е прекалено недостоверен. Особено ако убиеца вземе на твърди, че е бил нападнат, бит ритан и прочее, а нищо му няма.

24

Анонимен

преди 12 години

ей с такива "новини" денят ми става по-приятен някак си...благодаря ви dnes.bg, за положителните емоции и духовна удоволетвореност, които ми доставяте !!!

23

Анонимен

преди 12 години

Може, само че това става само в измислените сериали. Може и на Боевски да са му подхвърлили дрогата за 100 000. Много станаха може би-то. Съжденията са коректни, когато се правят от хора с аналитичен ум. Вие тук само си чешете езиците. Имаше една реклама "не става само с ядене, трябва и акъл".

22

за 27

преди 12 години

Може, просто Илко ги е нападнал и е убил Марио. А това, че Илко няма наранявания показва, че него никой не го е нападнал.

21

за 27

преди 12 години

Пияндета са *** и баща ти, явно затова си толкова кух. Не съм от Перник, но това няма значение в случая. Аз не съм *** като теб, за да допускам родното ми село и неговият ограничен манталитет да ми определя мисленето.

20

до 25

преди 12 години

А твоите явно са от Перник. Пиша го пак - ПИЯНДЕТА са. Само нискограмотен човек ще се върже на това, че един човек без наранявания по себе си ще може да убие и пребие общо трима. Но, за да го стоплиш, трябва мозък, не само една гънка, служеща за равновесие.

19

за 24

преди 12 години

В затвора ще има възможност да се защитава дълго време.

18

?

преди 12 години

Прав е 23. Снощи по ТВ7 показаха как освен, че е убил, е и пребил другите две пияндета.

17

Анонимен

преди 12 години

Да се благодари, че Илко не е държал ножа, ами някакъв некадърен убиец

16

Аха

преди 12 години

Значи тука само инициали, а момчето от студентски град само домашния адрес не му бяхте публикували!

15

гпх

преди 12 години

Normal course of business... не знам защо се води новина това....

14

с.

преди 12 години

Очакваме отговора на Перник!:)

13

ГРЕШНА ПОСОКА

преди 12 години

Аз не разбирам слепи ли са, глухи ли са или безразлични, но...защо се води борба срещу ЦИГАРИТЕ, а срещу АЛКОХОЛА никакви мерки?! Не е ли видно, че алкохола е в основата на много смъртни случаи/и сбивания, и транспортни/?! хайде- забранете употребата на алкохол!!!!!!!!!!! НИКОЙ ПУШАЧ НЕ ПРЕДИЗВИКВА ПОБОИЩА ИЛИ КАТОСТРОФИ ЗАРАДИ ЦИГАРА, А ПИЯНИЦИТЕ- ВСЕКИ ДЕН!