10

Анонимен

преди 12 години

Без английски отбори в шампионската лига - по-малко грозота, по-истински мачове и повече класа - Италия Германия Испания -това е футбола в света !

9

Анонимен

преди 12 години

разликата между Милан и Арсенал е между всичкото и нищото във футбола - Милан е колос а Арсенал е клубче от най-долна класа без никакви успехи извън жалка Англия !!!

8

dp

преди 12 години

Арсенал са по-приятния за гледане отбор без съмнение, защо не поискаха да играятв Милано не ми е ясно.Малко им трябваше снощи но и те се поизмориха - все пак играят в английската лигадето натоварването е всяка седмица а не като по Италия/Испания - във вътрешното леки тренировки докато дойде мачът от шампионската лига :-).Съдията беше безобразно некомпетентен, толкова, че не ми стана ясно искашели да помага на някой отбор и ако да на кой от двата.

7

MILAN

преди 12 години

ce maca bese resen v Italiya, kvo da igrae Milan srestu arsenal???

6

Фен голем

преди 12 години

Га Мухлян е вземал 7 КЕШ-а ти си била на баща ти в скоростната кутия ***.

5

Фен голем

преди 12 години

От италианските гелосани "мадами" нищо не става. Добре, че съдията ги буташе иначе артилерията ги громеше. Щом "пицар" е намесен в нещо то резултата е - балонннн. Алфи, ланчии, Ферарите ... все пицари да ги правили, ***. Иначе Арсен продължава да е *** и да пречи на отбора отвсякъде.

4

normalno

преди 12 години

нормално с големия аванс милан да излязат малко отпуснати, но това е битка на титани, тук нямаше слаби, разберете го. малката вероятност за обрат, за малко да се превърне в действителност. ето това е големия футбол, това е шампионска лига и за това там са милиардите...ииии колко сме далече от него... нямам думи

3

Анонимен

преди 12 години

За съжаление, когато се наложи да извади Чембърлейн и Уолкът, за Арсенал не останаха бързи и активни играчи на терена. Резервите решиха мача, а Шамак и корейчето бяха по ниски и от тревата на стадиона ...

2

прасчо

преди 12 години

Страхотен мач.......

1

Red & white

преди 12 години

Любимият ми Арсенал игра прекрасно... За жалост силите им не стигнаха, за да отбележат така нужния гол.