94

Extremist

преди 12 години

Sto ne zemem da napravim antiholandski sait i nie!I bez drugo sa super skapani bok..luc.i i rasisti hodil sum tam za mecec i vsi4ki gotini hora v dyrjavata im sa 4uzdenci ne iskam i nqma pove4e da stupq tam.

93

Extremist

преди 12 години

Na mene evrozona i holandci ne mi trqbva!!АЗ СЪМ ПОДКРЕПЯМ "ИКОНОМИКА БАЗИРАНА НА ЗЕМНИТЕ РЕСУРСИ"И ВСИЧКИ БАНКЕРИ, АДВОКАТИ, ПОЛИТИЦИ И ПОЛИЦАИ НЯМАТ МЯСТО НА ТАЯ ЗЕМЯ

92

фс

преди 12 години

холаднски Волен Сидеров. ***!

91

мелеза

преди 12 години

пак се расплака - наближават избори и не го свърта грозния *** дето е и националист но половин националист - ми той е половин холандец ( и пак не е сигорно щото те холандците са си карма-карашик ) а да си чист холандец 1.трябва да си много грозен 2. трябва да си много висок 3 . трябва да си много надменен и подъл 4. сърцето трябва да е от лед или камък .... и тнт за дъчовете

90

Аха

преди 12 години

Ми върнете се! Може да се върнете и към стоковата размяна, първобитно-общинния строй, каменните сечива и прочее. А с такива лидери, може и до кроманьолеца да го докарате...

89

Кънчо Уя

преди 12 години

ЕС нема да го бъде. Много вожд, малко индианец. Богатите стават по-богати, бедните го духат кораво. Не става така !!!

88

педерастки му работи

преди 12 години

Меркел ако набара този *** Вилдерс, ще му съдере *** от бой.

87

Анонимен

преди 12 години

Почнаха да се усещат някой европейци на къде отиват страните им :)

86

официален отговор

преди 12 години

имам един отговор за холандските националисти, след консумация на повече бира

85

bf

преди 12 години

varvete na mainata si

84

Idealist

преди 12 години

Сайтът не е антибългарски. Той е антицигански!

83

Българин

преди 12 години

ЕС трябваше да е свободен съюз на независими и суверенни страни - съюз икономически, а не политически - свободен обмен на капитали, хора, идеи, култура - А НЕ ДИКТАТ НА РАЗБЕСНЕЛИ СЕ ЧИНОВНИЦИ !!!Да ни казват колко лозя можем да посадим и кка да си гледаме кокошките - на такова унижение и Ньойският диктат след Първата световна не ни е подлагал !!!

82

до 87

преди 12 години

Защо какво е създал, аз съм чувал, че подлъгал няколко човека и са измрели стотици милиони, но все пак разкажи ни повече.

81

Българин

преди 12 години

Неслучайно ЕС затъва все повече - вътрешна задлъжнялост, икономическа криза, държави практически във фалит, галопираща безработица... идеята за обединена Европа, теоретически добра, бе опорочена от банди ***, нагъчкани в Брюксел и лапащи сосни заплати, за да плодят глупости !!! Кокошките трябвало да са щастливи, жените трябвало да имат квота в управлението на частните компании, *** трябвало да се интегрират (нищо че са по-долу от маймуните), да изброявам ли още?ЕС е ОБРЕЧЕН !!!

80

до 88

преди 12 години

Само че през 70те години тея дето сега не искат да плащат - лапаха с двата карбуратора че да стане държава от тях. Ама това лесно се забравя - как Франция, ФРГ, Италия и Англия ги мъкнеха на гръб докато станат това което са днес.

79

Българин

преди 12 години

Популисти? Това просто са хора, които не искат хем да търпят диктатът на някакви *** чиновници от Брюксел, хем да плащат до безкрайност борчовете на гърчолята и на всякакви други мързеливци !!!Както би казал Бай Тошо "Евросъюзът се оказа едно... НЕДОНОСЧЕ !!!"

78

до 84

преди 12 години

Това са детски клишета--Карл Маркс е създал детски клишета? Дааааа, ... не заслужава коментар!

77

дф

преди 12 години

Евала Азис евала брендо :) какъв е луд тоя прилича на композитор

76

Анонимен

преди 12 години

Холандците като са толкова "курназ" що не върнат парите които са изцицали и те от ЕИО (дядото на ЕС) и тогава да ходят където си искат!

75

ДО 82

преди 12 години

Това са детски клишета това което казваш е така, но в случая са няколко инвеститори и са намесени още редица фактори прочети статията белки ти просветне, че не е на бай Иван кварталната бакалница, голям разбирач си и ти тръгнал да открива топлата вода