107

Рози

преди 12 години

Хамстер с мека *** и Пор си делят лидерството върху погребална кантора с лоялни клиенти.

106

Гражданин

преди 12 години

Би трябвало така възникналото "Предизвикателството" да се гледа поне от две страни. Едната,дефицит на адекватна по влияние и контрол на досегашната позиция на екс президента Първанов,хората около него и естествен стремеж да я възстанови в определена степен- Личен мотив. Втората, като пример, подчиняване на личното пред защитата на общия интерес,демонстрирано худежествено в сериал"Легендата за Испания". Все пак БСП,лидерска партия ли е или? Тогава защо се упреква Премиера Борисов- ГЕРБ е Лидерска

105

Анонимен

преди 12 години

гледа ми се гладиаторски и жесток бой между двама комунисти - който да доведе до затриване на кретенската им партия!

104

Анонимен

преди 12 години

и двамата са ачни и ненаситни хиени за власт!

103

Hank

преди 12 години

Заради тоя *** сега на всички работещи им удържат различна сума плосък данък от заплатата,които пари СА СИ НАШИ изработени със труд!Затвор за Хамстера!Искаме си парите!

102

Спонги

преди 12 години

Мушмурокът се уплаши. Сега червените баби как ще се споразумеят. Кой им харесва повече, Гоце или на татко момчето.

101

Bo143

преди 12 години

Вчера учените от БАН направиха апарат за преработка на органични ***, смятам че ако се заемат с БСП и други такива можем да станем основните доставчици на газ в Европа, и да решим проблема с ток, парно и др. такива

100

oto

преди 12 години

Само и единственао БСП! Това е истината.

99

Анонимен

преди 12 години

след два мандата в опозиция бсп ще станат като ндсв

98

Анонимен

преди 12 години

Червени *** , кога ще се саморазпуснете ??? Вие не заслужавате да съществувате , заради вас България е най-бедната в Европа . Вие дето пращахте българските учени в Белене защото мислят различно от вас ...Защо пратихте в Белене Професор Илия Вълков или Юл Браун (Yull Brown) Той e един от най-големите български и световни химици на всички времена. Смята се за откривател на т. н. браунов газ и на цялата физикохимия на имплодиращото горене на брауновия газ ...???

97

van perci

преди 12 години

A be partiata e levica,no ne e normalno da se upravliava ot levaci,ili po tochno kazano pedali.Vzemi predsedatela,zamestnicite,koi viden gei,koi zakonspiriran,vsichkite edin pat zavinagi shapkite i van ako mileat za badesteto na politicheskata struktura s abrevieturata BSP.Poslednite izbori ne bili majoritarni ,a horata glasuvali za Boiko Borisov.Zasto go dopusnahte drugari Stanischev i sie.Otgovora e elementaren,zastoto ne stavate.Boiko ne samo specheli,toi vi pokaza kak se pravi politika.

96

Цветан Караилиев

преди 12 години

До 81,и аз му желая успех.Доказано е,че от него и *** за зеле не става !

95

Анонимен

преди 12 години

СТРАХОТЕН ИЗБОР ИМАТ НИЩОЖЕСТВАТА ОТ БСП------ЕДИНИЯ-ЛЯВО ОРИЕНТИРАН(МЕКА КИТКА)А ДРУГИЯ-"ТРИ ПЕРА" МУ Е ИНДИАНСКОТО ИМЕ

94

Анонимен

преди 12 години

Хвани единия, та блъсни другия - все отбор юнаци.

93

Анонимен

преди 12 години

Доказателство, че комунист кокала не пуска!

92

Вагнер

преди 12 години

Ха ха ха ха ха ха хаКръстника им разката фамилията на евреина & си е...Ха ха ха ха ааааДавай Гоце!Ако не Бойко,вие сами ще се затриете.

91

Анонимен

преди 12 години

Абе какво ме занимавате с *** си проблеми! Вие въобще не ставате за застъпници на социалистическата идея, и двамата.

90

Анонимен

преди 12 години

Ох густо, ох кеф. А платените драскачи са се покрили като плъхове.

89

баба Гицка

преди 12 години

И ся ко се дъвчат?Проекта "тиква" на ДС завърши неуспешно.Борбата е между гей и педофил от ДС.Що не земат да се прегърнат и да пукнат от трипер и двамцата и да ни освободят от присъствието си?

88

Анонимен

преди 12 години

Разгневен Гей, това е новина!