35

Коко Стойнов

преди 12 години

Иначе как си? Нещо ново в професионален план?

34

елмари

преди 12 години

За сведение на всички пишещи тук в 5 клас по музика се изучава рок.Само ток и жицааа.

33

Анонимен

преди 12 години

Като ви чета коментарите за "упадачната музика" и все се сещам на председателката на ОФ клуба. Като кажеше, че някой служа "упадъчна музика" чак искри и излизаха от очите от злоба. :-)) Дори не съзнаваше колко беше смешна като почне да хвърля огън и шупел по адрес на западната музика. А пък да те нарече "бийтник" си беше вече върха на обидата. Та и вие май си живеете в 1970, нищо де лошо няма. Ама нямате представа колко е смешно да четеш такива неща.

32

3до 4

преди 12 години

хайде кажи ми поне един смислен и обоснован с доказателство

31

Анонимен

преди 12 години

Ама на кой му дреме за тоя пи-ар, всеки си слуша каквото, когато и както му харесва. Да не би тази статийка на медия в медия да е нещо като опит да ни накарат да идем на някакви концерти покрай тази 6-годишнина, ако е така - постарайте се повече!

30

не е за разпраяне..

преди 12 години

Не е разпраяне, как Сийке,"Рокът беше *** дума, сега е модна!"- това само показва КЪДЕ сме.Та , не ни се хвалете с "рок" .Защото има дълъг списък от контра аргументи.

29

Анонимен

преди 12 години

Мдааа, 77ма беше точно така. В млекарницата на 5те кьошета раздаваха сингъла "Back in the USSR" на Бийтълс като бонус, ако си купиш 2 "детски закуски" и боза от 4ст.....

28

Кедъра не е сам!

преди 12 години

Тръпко Боев е реална фигура! След края на кариерата си като водач на служебната "Латвия" на поделение 72320 стана таксиметров шофьор и дори се опита да ме измами с "помпа" на таксиметъра ...

27

до 24 (до 2)

преди 12 години

Явно си много добър родител ... Как мислиш, че се чувства дъщеря ти като всичките й приятелки слушат чалга и всички други типове музика ... но прав си - рока няма да умре, НО ЗА ДА НЕ УМРЕ, трябват инвестиции с пари ... Наздраве :)! Deep Purple завинаги :))))))

26

Анонимен

преди 12 години

Аман от ГЕРОЙ със стара дата.Битълс вървяха по радиото още през 1977 год.,като даже има и нощно предаване в което се обясняваха различните видове рок.

25

bricktop

преди 12 години

до ае: "упадъчна музика" *** комунистическото клише!Рока е поп музика точно толкова, колкото "Лунната соната" или хора от "Бохеми".Звученето му има елемент на бунт койте се припознава от суб-културни движения като хипис, моудс, пънкс, металс, гръндж и т.н.. Оди се бунтувай с "денсинг чик ту чик" или със стари градски:)В този смисъл, рока има много по-голям принос за обществените промени в света в последните 100 години от всички други жанрове. Изключвам чалгътъ у нас.Тва е мега срамен парадокс.

24

ае

преди 12 години

Факт е, че в последните години налагат тази музика по един доста агресивен начин. Разбира се, от рок до рок има огромна разлика - въобще не може да става дума за сравнение между класиките на Фил Колинс, Жоро Минчев и прочие евъргрийни и диариите на разни сатанински банди като ейсидиси, но като цяло рокът е крайно упадъчна музика, която по нищо не се различава от чалгата по целенасочено деградиращо въздействие върху хората, в частност - младежта... И да цъкате минуси сега, фактите са си факти!

23

Кънчо

преди 12 години

"Рокът беше *** дума, сега е модна!"Така ше стане и с чалгата.

22

dynamo

преди 12 години

Има характерен глас, но е изработен - артистичен глас, в живота не говори така... което значи, че не е никакъв водещ, а тарикат дебеловрат. И какъв рокер е тая мутра не мога да вдяна?! И тая проста Амеба и другият чалгар Фънки - некадърни дървари, тарикати правещи пари на гърба на истинските музиканти!

21

до 2

преди 12 години

Ами децата, чийто родителите са ги отгледали с рок. Или кво - нас ни няма, изтрито поколение??? На дъщеря ми едно от първите изречения беше "Моят приятел Фил Колинс", щото у дома се слушаше рок във всичките му форми - от класически до прогресив. Така че рокът няма да умре :) А, и още нещо - сега да не ревнат някои - какъв Фил Колинс, какъв рок? Който е слушал ранните Дженезис, знае какво искам да кажа. Който не е - еми животът ще си остане шампанско и сълзи за тях, разбираш ли :DDD

20

bricktop

преди 12 години

123, Васко май казва същото? Judas vs. AC/DC:) Така беше. В началото на 80те, преди да започнат рок-маратоните, в София се пускаше рок ежеседмично само в една сграда на читалище/кино "Пешо Берон", или както му викахме 14та (сградата на бившата 14та полоклиника). Рока ни обединяваше до толкова, че да ходим на едно и също място. От "дупката"(Кравай още го нямаше), от Руската църква, от Попа, всички там:) И тогава се деляхме на кисари и рейнбоуци. Млатили сме се даже, точно като цска и Левски.

19

Анонимен

преди 12 години

Ех...блаженни години, роке-анд-ролът беше млад! :-)) Кой каквото ще да разправя, ама Елвис е вечен!

18

Анонимен

преди 12 години

вече на мода в България е електронната музика... миминал, техно, дъбстеб, транс...всички виждат, какво се случва през лятото на Sunny Beach! би станал и още по модерен ако медиите в България поне малко пишеха за този вид музика, а не всеки ден да ни заливат с новини за оня от почивката, Aзис и Пищова...

17

123

преди 12 години

Върбанов, противоречиш си. Викаш едно време рока ви е обединявал, сега защо ни разделя? Слагам и себе си в това число, макар разликата в годините ни сигурно да е около 15. Не това е важното де, имам предвид кому е нужно да се цепим на по-рок, най-рок и "тези с таблиците" и "ние отдадените на идеята"? Ако не беше това деление чалгата нямаше да намери такава почва.

16

Ели

преди 12 години

ами не съм запозната просто предположих, но песента ми харесва