23

Анонимен

преди 12 години

Тия пък "Сила" какви са? За пръв път ги чувам.

22

до 19

преди 12 години

ти или не си от българия или си от ГЕРБ

21

Сокол

преди 12 години

Търновският Ушев се е престарал пак от желание да се покаже пред началствата в София!Всички са такива дребни душици с големи кариеристични амбиции, то иначе ще станат ли полицаи?:))

20

Анонимен

преди 12 години

ушевите глобяваха ли ви

19

1

преди 12 години

SI4KI MISLIM EDNAKVO A DURJAVATA PRAVI DRUGI DEISTVIA KOI PODIAVOLITE E DURJAVA HORATA ILI RAZNI INTERESI NA SHEPA HORA

18

Анонимен

преди 12 години

мирен протест е когато на пречиш на другите мине се не мине току някой протестира като затвори движението

17

Анонимен

преди 12 години

Арестувате и съдите хората от народа затова, че искат да си защитят правата, а в същото време хиляди престъпници и крадци са свободни да си харчат на воля крадените пари. Продължавате трета година да се гаврите с хората, но на следващите парламентарни избори, ще ревете, като си видите отчайващите изборни резултати.

16

Анонимен

преди 12 години

ПРЕСИЧАНЕТО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ОТ ПЕШЕХОДЕЦ КАТЕГОРИЧНО НЕ Е ХУЛИГАНСТВО! ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ПРОКУРОРЪТ ДА ПРЕКРАТИ ДЕЛОТО-БЕЗ ДА СЕ СТИГА ДО СЪД, А АКО СЕ СТИНЕ ДО СЪД СЪДЪТ ДА ПОСТАНОВИ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА! АПРОПО-СЧИТАМ,ЧЕ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА Е НАЙ-ВЕРОЯТНА КАТО ДЕЛОТО СТИГНЕ след обжалванията ДО ВЪРХОВНИЯ СЪД В СОФИЯ, И Е МАЛКО ВЕРОЯТНА(НО НЕ НЕВЪЗМОЖНО!) НА МЕСТНО НИВО

15

Анонимен

преди 12 години

До номер 13-МИРНИЯ протест е цитирам статията " срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот ". НИМА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СА ПРАВИ ДА ПРОТЕСТИРАТ? кОЕ ОТ ТЕХНИТЕ ИСКАНИЯ НЕ Е ОСНОВАТЕЛНО? Цените на горивата ниски или високи са? Стандартът на живот в България висок ли е според тебе,че укоряваш протестиращите. А младежът е намерил оригинален и законен начин на протест-ако беше пресичал извън пешеходна пътека е в нарушение, но пресичането на пешеходна пътека е законно и позволено!

14

До 13

преди 12 години

Не съм от този град и не познавам тези момчета. От това, което пишеш, мога да си направя два извода. 1/ Явно това не са от най-послушните момчета в района, но не е ли прибързано да бъдат окачествявани като "***"? Щом са толкова млади, значи все още имат шансове за нормално развитие. 2/ Младежите нямат нищо против някой да ги поведе. Значи просто трябва енергията им да бъде насочена в правилна посока. Това, че протестират срещу монополистите, не е неправилно.

13

Анонимен

преди 12 години

Това е идея как МВР да повиши приходите си - да продава абонаментни карти за определен брой пресичания на пешеходни пътеки - 5, 10, 20... Тогава няма да се притесняват за бонуси, ДМС, външния дълг, Сребърния фонд и прочие.

12

Анонимен

преди 12 години

Милков е "тарторът " на няколко цигнета ,група футболни хулигани и неколцина тинейджъри с криминални наклонности какъвто е и Симон /който не е глупав и си търси място под слънцето/ това е СИЛА във Велико Търново .С тази *** ли да се съобразявам ?

11

Анонимен

преди 12 години

ПОЧНАХА ДА АРЕСТУВАТ ЗА ПРЕСИЧНАНЕ НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ?????????????????? И СЛЕД 3-4 ГОДИНИ, КОГАТО ДЪРЖАВАТА БЪДЕ ОСЪДЕНА ЗАРАДИ ТАЗИ РЕПРЕСИЯ-КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО! НОВИНАТА Е ВЕЧЕ В МЕДИИТЕ, И В СЛЕДВАЩИЯ ДОКЛАД НА ЕС СЛУЧАЯ ЩЕ БЪДЕ ВЕРОЯТНО КОМЕНТИРАН-АРЕСТ НА НЕДОВОЛНИ, И ТО КАТО ПРЕСИЧАТ ТАМ, КЪДЕТО Е РАЗРЕШЕНО- НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА!!!!! А АРЕСТУВАНИЯ МЛАДЕЖ Е ГЕРОЙ-ТОЙ ПРОТЕСТИРА-И ТО МИРНО- СРЕЩУ ДИКТАТУРАТА, ДОКАТО НИЕ СИ ДРАСКАМЕ ПО ФОРУМИТЕ!

10

Анонимен

преди 12 години

КОЛКО ПЪТИ НА ДЕН Е ПОЗВОЛЕНО ПРЕСИЧАНЕТО НА... ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА? и ТРЯБВА ЛИ МИ РАЗРЕШЕНИЕ-НОТАРИАЛНО ЗАВАРЕНО, ЗА ДА ПРЕСИЧАМ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА?

9

Анонимен

преди 12 години

СПОРЕД СТАТИЯ В НЮЗ БГ НЕ СА ОТПРАВЯНИ ОБИДНИ РЕПЛИКИ, А ПРЕСИЧАНЕТО НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА Е ЗАКОННО, ДОПУСТИМО И ПОЗВОЛЕНО! ФАКТ-НАЛИЦЕ Е ЖЕСТОКА РЕПРЕСИЯ СРЕЩУ НЕДОВОЛНИТЕ!

8

Анонимен

преди 12 години

vsi4ko e edna sceNA A NI E SME PROSTO AKTIORI V TQHNIQ FILM do kato ne se vdignem vsi4ki sreshtu monopolite shte ni ma4kat do jivot

7

но комент

преди 12 години

Кой закон регламентира колко пъти за един час мога да пресичам една и съща пешеходна пътека?

6

но комент

преди 12 години

сега на всички е ясно, че българската полиция пази монополите и олигарсите, а не обикновените българи.България храни 60 000 полицаи които да пазят монополистите и олигарсите от гнева на българите.При това българските полицаи сза разлика от гръцките са достатъчно изтрещели за да удавят в кръв всеки опит за протест или за засягане на свещените особи на олигарсите, банкерите и монополистите.

5

но комент

преди 12 години

като няма за какво друго-щото пресиченето на пешеходна пътека не е хулиганство- "отправял нецензурни думи към полицаите4- и много лесно-пращаме в съда две ченгета да лъжат, че ги бил псувал.Само че ако има хора с ума си веднага ще дадат ченгетата на прокурора за лъжесвидетлстване-щото това е станало пред десетки свидетели.А ченгетата да имат предвид, че лъжесвидетелството е сериозно престъпление-наказва се с 6 години затвор!

4

възмутен

преди 12 години

и като многократно пресичал пешеходна пътека и отправял нецензурни думи към полицаите.Много ми "хареса" причината. А това за нецензурните думи към полицаите са дежурни към обвинения на всеки. Чиста полицейщина. Срам за демокрацията и нас като народ, че търпим такова отношение.