15

Дрът мангалян

преди 12 години

Тос джелязо мнгоу лош и а удари не мой си го варнеш като тока стана като

14

exxx

преди 12 години

значи може да копаят желязо...ама ниви не може да копаят а? интеграция ли... аххх само ла*няния сап зад врата от сутртин до вечер за да се "интегрират" :)

13

hmmmmm

преди 12 години

Едно не мога да разбера - защо тези хора не се опитат да живеят като нормални хора. Така би било добре както за нас, така и за тях. И няма да има такова напрежение по оста българи-***. Защо не опитат да излязат от скотският си начин на живот, от мизерният си и нещастен живот. Повечето имат ТВ (вижте сателитните чинии по копторите) - виждат и завиждат на другите хора и въпреки това с малки изключения пръста си не мърдат да станат нормални хора...Какво ги тегли към тази мизерия и мръсотия, аз в

12

zhikan

преди 12 години

защо се подигравате,това си е трудова злополука от където и да го погледнеш,редно е да се исплати обезщетение на сем. му!!!

11

Анонимен

преди 12 години

А по-интересното е, че ако му предложиш на *** да свърши същата работа, но да му платиш повече, отколкото ще спечели от желязото - няма да се навие!

10

анонимен

преди 12 години

АЙДЕ УТРЕ ОЩЕ 10 НАЙ МАЛКО

9

342

преди 12 години

пхахаа днес.бг колкото и да прикриват на всички е ясно,че *** е крала желязо,а то му е отмъстило пхахахахаахахахаха да ги земат *** в хелзинги :D

8

Анонимен

преди 12 години

Брането на желязо от бетонни полета е опасен занаят, това трябва да се преподава не *** в училище, за да знаят!

7

Анонимен

преди 12 години

Брал жилязу и станала трудува авария. Сега трябва да изплатят 100 000 конпенсация за всеки от членовете на голяяяяяното му семейсто.

6

xtra

преди 12 години

... 1 на 0 за желязото!!!

5

Анонимен

преди 12 години

SUPER OSHTE EDIN MRASEN *** GO NQMAM KOITO HEM VZIMA POMOSHTI HEM KRADE OT VSI4KI NAS ....KAKVA PO HUBAVA NOVINA ZA DNES SUPER DOBRA LOSHTOTO 4E AKO DNES UMRE EDIN *** NA NEGOVO MQSTO SE RAJDAT NOVI 5 S TEZI POMOSHTI .NO VSE PAK SE RADVAM SUPER MNOGO NA HUBVAVATA NOVINA DAI BOJE VSEKI DEN PO 4- 5 DA UMIRAT DO KATO BERAT JELQZO

4

Буревестников

преди 12 години

Ало ДНЕС.БГ.... Българският Хелзингски Комитет ли ви написа заглавието и цялата статийка?!?... Нали те бяха ако не се лъжа големите защитници на мангасарската наглост и напаст на територията на Майка България...! Щото ако трябваше да се напише НОРМАЛНО... щеше да звучи горе долу така.... *** ГО ЗАСТИГНА НАЙ ПОСЛЕ ВЪЗМЕЗДИЕ ПРИ ОПИТ ЗА ПОРЕДНАТА МУ КРАЖБА....или.... РОМ ЗАГИНА ДОКАТО КРАДЕ....!!!!!

3

Rucifer

преди 12 години

Ех. пък и вие. Точният термин е "бране на желязо".

2

Anon

преди 12 години

Хмм, не му ли казваха "бране на жилязу" на това?

1

Анонимен

преди 12 години

С една дума един *** по-малко, смазан докато краде желязо. В статията са го изкарали направо трудова злополука:)