389

Войвода

преди 12 години

Няма ли нещо паранормално тези дни? Българи (присвоили си честното име на един корав, но толерантен народ!) неистово вият срещу сестрата ни Русия - Освободителката, а турци, в родовата памет на които би трябвало да има изгаряща ненавист срещу вековечния им враг - Русия, я поздравяват най-човешки. Ашколсун, амуджоолар ястребчо, Turk и останалите джентълмени!Позор за фобите, нека се задавят в ненавистта си! Защо няма закон за екстрадикция на такава плесен?! Путин, честито, българите сме с Вас!

388

sk

преди 12 години

тези са смешни, това никъде го няма по света. ***

387

Анонимен

преди 12 години

5-ти март е черна дата в руската история - на тази дата е убит Сталин и се задейства зловещия многоходов план по разрушаването на най-великата и могъща държава в съвременната история.Надявам се 4-ти март да стане символ на новото възраждане на Русия и в края на управлението си Владимир Владимирович да я предаде на наследниците си поне на нивото на което я остави Сталин през 53-та

386

dimbul

преди 12 години

Ако бяхте поне малко гнрманци!!!! Путин обича Германия и Анхела Меркел, може би тя ще кажи на Путин малко думи и за българчета.

385

dimbul

преди 12 години

За какво радвате се - Българи? На руския престол стана гробовщик на НАТО и ЕС. Защо мислите, че за вас това ще бъде подобре от днеска.

384

Анонимен

преди 12 години

Истината ще бъде известна след 24 години, когато в Русия ще разбират последствия от култ на личноста Путин. Само това очаква този малък голям човече. Във история на Русия нова беше някоко пъти. И доколко те се разбират с тези неща, цял свят ще върви напред поне на 100 години.

383

Спиро

преди 12 години

Честито на руснаците

382

VESELIN

преди 12 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПУТИН И РУСКИЯТ НАРОД!!!!!!!ОПИТИТЕ ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ,ЩЕДРО СПОНСОРИРАНИ ОТ ПСЕВДОДЕМОКРАТИ СЕ ПРОВАЛИХА !СВЕТЪТ Е ПО-СИГУРЕН СЛЕД 4 МАРТ ,ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВЯТ НОВИ КОЛОНИАЛНИ ПЛАНОВЕ ОТ САЩ ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИМ СВЕТНЕ ЛАМПИЧКАТА НА ЕДНА НЕЗАВИСИМА И СИЛНА РУСИЯ,ВПРОЧЕМ ТОВА Е ШАНС ЗА МИРА !

381

На дали

преди 12 години

Честито на Путин.А сега ,познайте кой ще е следващия мин.председател?!Медведев?

380

Пустиняк

преди 12 години

Не мога да разбера тези ганювски конспиратори, дето си рецититрат наизуст Сорос, Ротшилд и как западните демокрации страдали, че Путин бил преизбран. Смятате, че те подкрпяха онова плашило Зюганов или побъркания Жириновски, или пък олигархчето марионетка Прохоров. Естествено, че никой не се и съмняваше в победата на Путин. Да, беше подкрепена опозицията, която показа, че алтернативен избор няма, всички кандидати са от една матрица. А Путин става. Очаква се наследника му да е още по-авторитарен.

379

KOSAN

преди 12 години

до 465 Научи се първо да пишеш на кирилица бе *** нещастен. Пък се пише и русофил ***

378

Анонимен

преди 12 години

Такъв президент искат, такъв си избраха!

377

Анонимен

преди 12 години

Руският президент Дмитрий Медведев днес е издал нареждане на прокурори да преразгледат законността на обвиненията срещу магната Михаил Ходорковски.

376

Анонимен

преди 12 години

Каквито и нередности да е имало, прекалено голяма е преднината на Путин пред другите кандидати. В момента по неокончателни данни е 63,75%. И президент се избира вече за 6 години! Току що по руска телевизия Путин рецитира Есенин : вместо Рай, "дайте Родину мою!" Ето на тази тънка струна играе. Русия преди всичко.

375

ттт

преди 12 години

До 495Като няма руски, купи си английски.

374

до 497

преди 12 години

Да чесититм победата на другаря шалмович

373

до 480

преди 12 години

То такива като тебе и Русия закопават от 1917 година. Затова сега вият на умряло.Изисква се голяма смелост и ум да управляваш най-голямата държава в света. Пожелавам му успех !

372

До 498

преди 12 години

За теб "без вазелин"

371

Анонимен

преди 12 години

язък за парите на чифутина сорос ,толкова много даде на така наречената опозиция на Путин ,а к,во стана накрая ,...нищо!,А бе ще се пробват пак, ,родшилд ще напечата нова партида доларчета и ще опита някъде другаде да прави революция .в някоя страна богата на петрол ,газ и други полезни изкопаеми и която не се управлява от някое безгръбначно мекотело готово и майка си да продаде на *** за някой и друг долар повече

370

Анонимен

преди 12 години

да си роден****т си е от Бога наказание ,ама още по жалко и долно е да си *** на *****