33

Анонимен

преди 12 години

Още един *** : )...

32

Анонимен

преди 12 години

хм,решила да потроши някой долар

31

Томас

преди 12 години

46Не е лошо първо да четеш преди да пишеш - не съм писал религия - а древно сатанинско учение - каквото си е кабала - магии и други гадости. Или иначе казано лъжа целяща да отклони хората от истината. Това с "големия" взрив са тъпотии - това с едната светлина също - каквото и да правят хората не могат сами нищо да направят за да изкупят греховете си. Това може да стане само чрез жертвата на Исус Христос.

30

дo 32

преди 12 години

Кабалата не е религия, последователите ѝ изповядват юдаизъм, християнство, будизъм и други религии. Кабалата е учение, смятано за мистично, като основната идея е, че всеки човек е свързан с Бог и че трябва да работи върху различни аспекти на своята душа за да постигне хармония. Кабалата учи, че преди Големия взрив всички човешки души са били едно цяло, една светлина. След Големият взрив, единната енергия се разделя и се появява вселената и материалния свят. Всеки човек се стреми да се свърже обратно със светлината.

29

ха така

преди 12 години

Айде бе, а аз си мислех, че ще се жени!

28

Gacko

преди 12 години

Poznavam Brahim lichno i oshte ot lqtoto na 2011 znaeh che se zaigravat s Madonna. Toi e breakdancer ot edna frenska grupa, koqto se naricha \Pokemon\.

27

f.u.c.k.u.p.

преди 12 години

Стига писахте глупости и клюки ..........

26

Анонимен

преди 12 години

Бе то и аз обмислям да се оженя, ама жена ми не ми позволява.:)

25

силвия

преди 12 години

Да ,колкото и да сме обиграни, образовани, самостоятелни, осигурени, всяка една от нас иска да бъде Обичана. И да Обича. Никоя жена не иска да бъде сама. Даже старите моми сигурно искат някой до тях. Какво лошо има в това?

24

софиянец

преди 12 години

да мре в кафево малката ***...

23

вили

преди 12 години

няма лошо-човек винаги трябва да бъде щастлив каквото и да му струва тава!

22

ined

преди 12 години

Стара коза млад *** лющеше...

21

Томас

преди 12 години

въобще не ме интересува тая - противна ми е с поведението си и ми е още по-гнусна -някой видя ли "центъра за кабала" - някой знае ли какво е кабала - древно сатанинско учение - поредната гадост от певиците баламосващи хората.

20

Помия

преди 12 години

Еврейката мадона ще се ожени за ***-***.

19

4oko

преди 12 години

За неосведомените съ-форумници искам да отбележа,че "танцьора" Брахим Заибат 24г/на снимката в дясно/ е *** от мюсюлмански пройзход , който помпи мадона *** и вагинално от доста време.И да добавя ,че парите на "певицата" не са от пеене ,а от проституиране.

18

чичо Тиквичка

преди 12 години

За стара вълчица - младо агънце! И на тази парцалеса какво й знае катеричката...

17

An_nA

преди 12 години

Супер му е фамилията на пича :D

16

80

преди 12 години

Тя на 80-той на 50!

15

женитба

преди 12 години

Исках да кажа като стане на 60, а той- на 50.А Танцьорката, която плащаше издръжка на мъжа си беше Дженифър Лопес!!

14

женитба

преди 12 години

На него сигурно му е изгодно да има брак с Мадона( при развод ще "лапне" парички както оня танцьор взе пари от Бионсе)И защо и е на Мадона брак??? Сама си вкарва гол- да плаща, защото е по-богата.И си мисли, че като стане на 60, този африканец на 50 ще стои до нея да я ГЛЕДА?????