63

HERMMES

преди 12 години

DA, C PUTIN SAPO4VANOVATA EPOHA

62

ббб

преди 12 години

Аман от американски наблюдатели, които скрити под знамето на демокрация, права и общочовешки ценности, крадат от всички народи ресурси, работна ръка, носейки развалини след себе си, за да могат шепа американци да живеят в охолство за сметка на целия свят. Но това ще свърши скоро, защото хармонията е нарушена и всичко ще си дойде на мястото. Путин ще бъде божия бич за самозабравилото се западно консуматорско аморално общество, забравило християнските си ценности и духовност.

61

до наблюдател

преди 12 години

Много избирателно наблюдаващ. Богатството и ресурсите, цялата земя принадлежи на човечеството, НО това го кажи на американците, които сеят демокрация с бомби по целия свят и им грабят ресурсите, така както запада точеше ресурси и жива сила от колониите си, когато други страни изнемогваха и тънеха в мизерия. За това сега имат висок стандарт, но се свърши тази и Путин ще спре техния грабеж и икономическо робство, което сеят с корпорациите си.

60

Наблюдател

преди 12 години

На разумните хора по света е ясно, че времето на Путин изтича много скоро, колкото и да се бие в гърдите с тази фалшива победа, след като свободните медии съобщиха за масови нарушения и фалшификации на тези избори. Асад скоро ще бъде свален в Сирия, след това е Иран а после идва ред на Путин и на Русия. Не може страни като Русия и Иран да блокират огромни суровинми ресурси и богатства в момент когато цивилизованият свят има крещяща нужда от ресурси за да запази равнището си на живот. Природните богатсва и ресурси принадлежат на цялото човечество и на този който може да ги използва и разработва, и не трябва да се обсебват от тези които случайно се намират върху теритирията на тези богатства. Правото на щастие е универсално право дадено от бога на човека и всеки има право да живее щастливо с висок стандарт на живот и високо ниво на потребление. Бокирането на ресурсите от Русия и Иран и спъването на ръста на производството и потреблението на цивилизованите общества е посегателство върху правото на щастие на хората, право дадено от бога, това е агресия върху западната цивилизация и Русия и Иран скоро ще понесат тажкия ответния удар за тяхната с нищо непровокирана агресия срещу демокрацията и цивилизацията.

59

123

преди 12 години

Някй има ли информация колко струват тези избори на американския данъкоплатец.

58

1

преди 12 години

масоните са да треперят

57

Анонимен

преди 12 години

Единственото оръжие, за масово поразяване, което не притежава Русия е ''HOLLYWOOD'' 20 години Америка настройваше света срещу руснаците, те бяха готините, а руснаците лошите, глупави пиандури!

56

Анонимен

преди 12 години

Руският президент с Българско име Владимир Владимирович няма да го срами я .

55

Анонимен

преди 12 години

Аре бееее, къде са 100 хилядните митинги на опозицията, къде са? Давайте ги по новините да ги видим!

54

До 82

преди 12 години

.....и със сезонните също!How do you do?Дую, дую, но плохо!

53

Turkey - Russian

преди 12 години

Много знае българина, отново започва със завистта си, сега гледай какви коментари,че простите руснаци гласуват за Владимир Путин! Преди имаше простите турци и те гласуват за Ердоган, а ние умните за Бат Боко! :D:D ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАСега в Русия пияните отново ще реват 5 години :)

52

Димитър Цветков

преди 12 години

54-ти, бъркаш Путин с Елцин.

51

Анонимен

преди 12 години

Путин ги размаза! Към момента - 62 %! Вторият, Зюганов - 18 %Американците да го ду`ат с "цветните" си революции :)))

50

Дядо

преди 12 години

...голем си.

49

дядо

преди 12 години

имахма *** за президент дето си съдра *** да запишат формулировка председател или нещо подбно, а после нито един път не се обиди като го наричаха президентимахме и *** за министърпредседател сега посланик в една държава с президент *** - дето си дъвчеше вратовръзката пред камератаднешният ни президент и той май....дава всичко от себе синека ония хора си решават кой да им е президентиска ми се и за нашите управляващи така да ги плюят в чужбина а пък ние да си ги харесваме

48

Анонимен

преди 12 години

Мале мале тоя една бюлетина не може да пусне без да я изтърве пък тръгнал президент да става... ужас... Предполага се че държавен глава трябва да е стабилен и да не е подвластен на вълнения до такава степен че да му охлабва захвата...

47

Иван глупака

преди 12 години

Идвай си отново,Путин- да нариташ банкянската зелка.

46

БЪЛГАРИН

преди 12 години

УСПЕХ ПУТИН БЪЛГАРИЯ ТЕ ПОДКРЕПЯ!

45

до 75

преди 12 години

Ще шибна едно вино, има и сгодно мезе...

44

Анонимен

преди 12 години

последни часове остават до избирането на Путин за президент и ние като българи трябва да отпразнуваме този избор