259

Анонимен

преди 12 години

Да им пикая на щастливите кокошки да им пикая!!!! АЗ СЪМ ЗА НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА ТАЯ ПРОСТОТИЯ НАРЕЧЕНА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!!!!!!!!!!!!!

258

Анонимен

преди 12 години

Яйцата се вдигнаха заради глупавото изискване на ЕС за щастливи кокошки. ПИСНА МИ ОТ ПРОСТОТИИТЕ НА ЕС,ОТ КОИТО САМО СТРАДАМЕ И НИЩО ХУБАВО НЕ ВИЖДАМЕ!!! ПРЕДИ ГОДИНИ ЕС ЗАБРАНИ ТЕРМОМЕТРИТЕ С ЖИВАК,ЗАЩОТО БИЛИ МНОГО ОПАСНИ И СЕГА СЕ МЪЧА С СКЪП И НЕТОЧЕН ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОМЕТЪР И ПАК НЕ ЗНАМ КОЛКО МИ Е ТЕМПЕРАТУРАТА!!!! ИСКАМ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!

257

Анонимен

преди 12 години

С най-ниските доходи и с най-високите и продължаващи да растат цени ще запомним това правителство. ГЕРБ, ще е синоним на това.

256

Ива

преди 12 години

Това е меко казано безобразие. Не може за една година да поскъпне нещо току-така с 200%. Това си е жива спекула. А вие - коментаторите - престанете да си изливате простотията тук. Факт е, че се гаврят с нас най-нагло - какво като са "щастливи кокошки" и какво ме интересува мен (или някой друг) това!

255

бай христо

преди 12 години

Простотията край няма,вижте само:щасливи кокошки,английски ,полски,германски иоще кви ли яйца,стандартни кафези и глупости на търкалета,ми питайте дянков кое е първото, яйцето или кокошката,нещастен петел.

254

Анонимен

преди 12 години

ами ако се наведеш и видиш че си вече с 4 яйца значи някой вече те е изпреварил

253

пилето

преди 12 години

аз имам две яица ако иска някои мога да му ги чукна отзад ...хахахахаха

252

,,LARI,,

преди 12 години

IZRAVNETE GI S MESOTO,DA VI E...A MAIKATA *** BEZPODOMNI.PRAVITELSTVO NA MOSHENIZITE.

251

Смут

преди 12 години

Не ве хора неможахте ли да разберете,няма или ако има е корумпиран този орган за контрол на цените в една държава.В момента яко се изнасят яйца за чужди държави,като пример Гръция която няма цех който да отговаря на стандарта за пройзводство на яйца,бг фирми изнасят за Гърция и то на по-висока цена и като няма институция която да контролира вътрешния пазар,защото все пак видиш ли това е бг продукция,цените ни са като за чужденците.След като може що да не може.НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗАПОМНЕТЕ

250

Анонимен

преди 12 години

Усещате ли другарят Бойко Борисов как леко-полеко доближава стандарта ни на съществуване, както бе по времето на уважаваното правителство, оглавено от нашият скъп другар Жан Виденов?Мъката на Българският народ тепърва предстои,а гладът ще е неуписуем! И до като всички тези пумяри управлявали от 1989 насам,както и техните наследници не бъдат публично разстреляни и избити кат кучета,алтернатива няма да има.

249

роу

преди 12 години

дъщерята учи в Абърдийн -Шотландия.Тази вечер говорихме по скайпа,там 10 бр .яйца струват 85 пи=1.95 лв.=1 евро.Забелязвате ли наглите ГЕРБЕРИ как ограбват народа,с разни измислени регулатори .Заговори се за яйца от свободни кокошки ,веднага проверки и.....яйцата двойно по скъпи.Нормално е, че търговците изчезнаха има селективен двоен стандарт.Същото се отнася за горивата,измислиха ненужни рагулации уж защитават бюджета адалаверата върви само за техни хора защитени от митници и данъчни, цигарите

248

Анонимен

преди 12 години

307 цената им в Германия е 3 евро.

247

A

преди 12 години

Аз в Германия си взимам 14 яйца за 1.09 .............. ако съм в България бих спряла да купувам яйца. Това е висша форма на наглост.

246

ГЛУПЧО

преди 12 години

ТАТИ ОБЕЩА ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН ДА МИ КУПИ ЯЙЦЕ

245

чичо Тиквичка

преди 12 години

Добра новина за истинските мъже: яйцата поскъпват....

244

españa

преди 12 години

Ot utre: BOYKOT. Do kraia na MART ne kupuvaite yaiza.

243

Анонимен

преди 12 години

хубаво че поне 2013 се отваря напълно трудовия пазар на ес и можем да изпушим натампродаваме си наследствените имоти, купуваме един хубав апартамент в Германия с парите и хайдетамън завършвам тогава магистратура

242

Анонимен

преди 12 години

289 ще шибнат война в Иран, но Иран има 10 000 ракети насочени към изсраелна малкия давидчо ще му паднат мадите по пясъкаИран е обетована и недосегаема земя ако можеха да направят нещо щяха да са го направили. Щатите + това фалираха

241

Анонимен

преди 12 години

293ако в твоя е така в моя имаа притчата ти ще звучи също толкова добре за турския ***, македонския *** и сръбското псе

240

ганчо

преди 12 години

В германия много стоки от първа необходимост са по евтини от българия. Яйцата струват 1.19 евро за 10 бр.Това в българия е кощунство.