26

do Sergi

преди 12 години

V greshka si. Poviarvai, che sega na nikogo tuk ne mu e do konspirativni spekulacii. Ot prokuraturata obiaviha, che naj-veroqtno stava duma za razvalena tehnika i v syshtoto vreme choveshka greshka. Sychetanieto na tezi 2 faktora e dovelo do katastrofata. V Russia dnes si izbirat pak Putin, taka che edva li gi gree kakvo stava po sveta.

25

Мамантос

преди 12 години

Бог да прости загиналите и да пази ранените!

24

питайте

преди 12 години

ББ да определи виновника

23

Анонимен

преди 12 години

Подготвят нещата за приватизация, като в БГ.

22

мак

преди 12 години

25, що за ............. си, за да злорадстваш.

21

Серги

преди 12 години

Как още не са обвинили руснаците за трагедията, обаче? Никой ли не видя дългата ръка на Кремъл? На поляците все руснаците са им виновни по дифолт, също както и на нас!

20

Анонимен

преди 12 години

Наистина голяма трагедия, но общувал съм с поляци и мога да ви кажа, че са същите *** като нас българите. Само гледат да крадат, да пият, да се заяждат, същите *** са като нас българите.

19

Анонимен

преди 12 години

super

18

6666

преди 12 години

как ще ги пуснеш влаковете на един коловоз насрещно.тоя диспечер е изперкал.

17

Анонимен

преди 12 години

аз като се замисля добре че нашите железници са все още в състояние от 18-19в щото иначе през ден щяха да стават такива нещастия тука

16

Анонимен

преди 12 години

Чета от сутринта новините около катастрофата. Ранените са извозени до всички възможни болници в околността, лошото е че доста от тях са в много тежко състояние и имат различни по вид сериозни наранявания. Преди малко пуснаха информация, че 15тата жертва се намира в един от смачканите вагони, но трябва да дойде друга, по-тежка техника, която да разчлени този вагон...голяма трагедия. ДАно няма повече жертви и ранени...

15

анонимен

преди 12 години

И нашите железници не са на по-добър хал , особенно след масовата сеч проведена от и.д. Недев.

14

мак

преди 12 години

Голяма трагедия. Мисля, че е човешка грешка, някой пусна 2 влака по същия коловоз. А колко жертви може да има в този вагон, който още не е претърсен, не ми се мисли.

13

....

преди 12 години

Трагично, няма спор. И се случва не само в страни като Полша, но също и в Япония, и в Германия. Мене ме впечатли нещо дребно - "На мястото на трагедията има множество линейки и хеликоптери, които извозват ранените". И хеликоптерите - част от множеството. Изглежда, там просто ги имат и не правят спектакъл от ползването им при нужда - както се случва у нас. Мисля си за нашия манталитет и за нашия потенциал. И къде е нашата трагедия ...

12

Попи

преди 12 години

Съчувствие към пострадалите хора и роднините на загиналите! Сега разбрахте ли, че работата в железниците не е за подценяване и наистина трябва да сме благодарни на родните жепейци, че преку сили поддържат безопасното пътуване по българските железници. Железниците трябва да са държавна собственост във всички държави, така както няма частна собственост армия, полиция, атомни централи и пр.

11

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

КГБ са виновни!

10

и

преди 12 години

По всичко личи, че е човешка грешка.

9

Анонимен

преди 12 години

През 2010г. по коледа пътувах от Варшава за Будапеща(унгария)влака беше супер,но за вътрешните линии не знам как са им влаковете...

8

malart

преди 12 години

Състоянието на железниците в Полша е пълна трагедия. Много стари локомотиви, хаос в системата, закъснения, чести аварии.

7

Анонимен

преди 12 години

Жалко за загиналите и ранените, много й се струпа на Полша напоследък. В Щатите също - торнада едно след друго, разрушения, загинали.