53

Едностранни новини

преди 12 години

Само в едно грешиш, Иран не изпраща муджахидини не само в Сирия, но нито в една друга държава, в случая със Сирия Иран е най-големият съюзник на тази страна, тя подкрепя правителството на Башар Асад и по принцип Иран е във враждебни отношения със С. Арабия,

52

едностранни новини

преди 12 години

Като преодолее човек медийното замъгляване за т.нар. ''арабска пролет'' започва да се усеща, че след като дойдат на власт и в Сирия ''мюсюлманските братя'' ще изколят християните там, както го направиха в Египет! / впрочем някой т.нар. журналист да отрази кланетата над 'коптите'' в Египет от сега управляващите?/Затова Саудитска арабия, Иран и прочие изпращат ''муджахидини'', т.е. терористи, въоръжават ислямистката опозиция, извършват диверсии и подклаждат огъня!

51

Анонимен

преди 12 години

Във Авганистан,Ирак,Либия,Тунис,Иемен,Египет дойдоха 100% подържани лидери и затова сега държавите т.е. населението живее много,ама много по богато и спокойно от преди.Голямя идилия и исторически късмет.Да му мислят тези които сега викат "долу" защото не подозират кои ще бъдат "горе".

50

ф-1

преди 12 години

Скоро ще го извадят и него като мръсен *** от някоя канавка.

49

boom

преди 12 години

след сирия, идва ред на америка !

48

Ади пак в Либия

преди 12 години

Сега да направят нова революция в Либия, че те взеха да првят каквото беше предрекал Кадафи и сина му. Или по-добре да направят 3-4 постлибии, и да почнат да ги въоръжават и охраняват. Оръжията не миришат....

47

българин

преди 12 години

Шапка му свалям на Башар Асад че не се поддаде на американските провокаций.БРАВО.

46

Данчо

преди 12 години

Кухи напъни!Как така САЩ още не са му определили заместник?Въпрос на време?...казала клинтън.Та цяла година светът разбра какви демократични напъни за съсипване на суверенни държави спретнаха!

45

Браво Сирия

преди 12 години

Браво Ашар. Истински родолюбец. Не е като нашите чуждопоклонници.

44

topor

преди 12 години

Каква опозиция, какви мирни жители?!?!?!?Сега се водят тайни преговори между Сирия и Франция относно пленените, повтарям - пленените 13 френски офицера в онзи *** сирийски град.Целта е франсетата да клекнат малко , срещу запазване на достойнството им. Ако го имат.Те това е "демократичната" революция, за съжаление.

43

Хе Хе

преди 12 години

Тайни служби, терор - все едно че чета за ЦРУ и ФБР. Но САЩ са в пъти по-*** нация, защото вече имат и лагери. както Хитлер едно време.

42

Blizak IZtok

преди 12 години

Ей, как лъжат само, ами Бахрейн, там не е ли миноритарен режим, не управлява ли режима на Ал Халифа над 80 процентовото шиитско мнозинство, което също се бори за демокрция и дава жертви, но Запада си мълчи заради петрола на С. Арабия, а от друга страна и ухабитския режим на С. Арабия и Ал Сауд властват над мнозинството суннити и шиити в тази страна, които са против уахабитската чума?

41

морски

преди 12 години

Асад,бий терористите до последно!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Вярвам,че злото рано или късно се самоунищожава!

39

Анонимен

преди 12 години

"не е ясно дали неговият наследник ще ни хареса повече", заяви американски представител, настоял за анонимност." Американците /разбирай Америка,Англия и Израел/ са удивително нагли! Докога светът ще ги търпи????!!!! Сирия беше прекрасна страна каквато вече няма да бъде каквото и да стане

38

Анонимен

преди 12 години

до 39 от 38 ДАЙ-БОЖЕ

37

Анонимен

преди 12 години

до 37 от сектата на "вече не мога без памперс"

36

Анонимен

преди 12 години

до 38САЩ ще се разпаднат след падането на Сирия

35

Анонимен

преди 12 години

"Клинтън се обзаложи, че Асад няма да се задържи на власт и "ще има точка на пречупване", а пък баба Ванга каза, че "Сирия ке падне, но победителят ке бъде фалшив"

34

Анонимен

преди 12 години

Асад бил от сектата на алауитите. A Kиллъри от коя секта е? На Мамона.