118

Раник56

преди 12 години

Полицая почина . Ха сега да видим Правосъдието ,какво ще сътвори ?!Злите езици кометнират ,че е замесена жена ... че полицая е пребит по Поръчка от Частния охранител на едно *** . Побойника лъже ,че това е стара вражда ... заради сбиване с Агитка след мач . Да , но .... Черепа на полицая е е разполовен на две части ?! Това и Херкулес не може да направи .... Бухалка е работила тукааааа ....

117

смеех

преди 12 години

надявам се комедиант такъв да се вразумиш

116

Анонимен

преди 12 години

Скандал за жена прати в Пирогов с опасност за живота 42-годишен полицай. Полицаят Цветан Младенов от 4-.то РПУ е познавал бияча си Цветан Петров криминално проявен. Типично за полицаите. Черпели се в компания. Полицаи и криминални типове. Скарали се за ***. Полицаят е женен! Приятелите им са наблюдавали побоя, без да се намесват! Какво да коментираме?Мафията трябва да се унищожи, България навлиза в крайна фаза на разложение на обществото!

115

един от всички

преди 12 години

Българите сме най-големите *** , всеки разбира от работата на другия и дава съвети как да си я върши , но не се замисля днес дали е свършил и за 5 ст. работа ?!

114

ало

преди 12 години

кви неспектори кви текезесари?!!?освен да изнудват хората за пари и да гепят вещи от огледите за друго нестават! инспектори -хахаххаха! кажи му МИЛИЦИОНЕР и повече неговори

113

Раник56

преди 12 години

Да , простотията продължава ... сега пък пребит Полицай . На тези от новото поколение не им увира веществото в *** кратунки .Носят ножове - мушкат се смъртоносно .... и какво ли ги прави толкова смели ?!Слабия закон -подкупните Съдии , парите на мама и тате ... парите от кражби и наркотици . Малоумницииии ...хората, отиват на заведение за да се веселят не за да ги колят ,като животни .

112

До 143

преди 12 години

Кой храниш ти ***, данъците ли си си платил, че с тва самочувсвие говориш че пари даваш!! *** пробит!!!

111

Анонимен

преди 12 години

Тъпите кръчми да се затварят , както по бай Тошово врем 23-23 и 30 ч.

110

до Инсп.Ал.Георгиев

преди 12 години

ние те храним бе животно от къде взимаш заплата ти *** не си там като доброволец ти си наемник *** бил той далеч от семейството си когато е на работа а ние какво само си седим по домовете ли бе и ние ходим на работа за да ви плащаме да ни пазите *** такива а ти с тези доводи ходи се обеси някъде вместо да лаеш по ръката която ти дава храна всички са наясно какво се случва в родната милиция не ми се прави на жертва ами спри да живееш на гърба на работещия човек без да правиш нищо

109

АНОНИМЕН

преди 12 години

ГЕОРГИЕВ,всички вие пазите престъпниците да не ги хванат защото ще ви секнат бонусите!ЦЯЛ свят знае,че по-корумпиране от ченгетата няма няма няма няма няма няма няма.Та нали вие ги предупреждавате за хайки на други ченгета-нали вие пазите шофьори, машинисти и др. когато точат нафта и ви я дават.Да говориме ли и за колегите ти от жк. ЛЮЛИН недей да ни говориш за честни ченгета е те такова животно няма!!!

108

г-н инсп.ГЕОРГИЕВ

преди 12 години

ВИЕ сте по-лоши от престъпниците защо ги знаеме кои са и се пазиме от тях,а за полицаите знаеме,че те трябва да ни пазят и става така,че техните удари са по-лоши и гадни само защото не се пазиме.Колкото до това,че сте на разположение ВИЕ някой ден ще пострадате от собствените си колеги повече,отколкото от някой "престъпник" защото им ВЯРВАТЕ!!!

107

Анонимен

преди 12 години

За един бит, двама небити дават!

106

До Инсп.Ал.Георгиев

преди 12 години

Инсп.Ал.Георгиев , знач. какт. т. казв. лумп. и ид. май си ти браточка! Щом на няколко ракии считаш че напразно си губил времето да защитаваш *** и ***! Вземи напусни и живей щастливо! Маскар за това трябва да имаш малко акъл! А иначе чакам да ме защитиш вече 22 години - три пъти обираха апартамента ми, два пъти къщата на село, колата ми разбиваха десетина пъти(фар, стъкло, акумулатор), *** пребиха сина ми до районното, и т.н. Не ги е страх, бандитите, защото такива като теб ги пазят.

105

Ха, сега рипни

преди 12 години

преди беше-другар,милиционер! сега е-полицай! ВСЕ СА СИ ДРУГАРИ:))) Бе гледам го в кафенето бе полицай с униформа а оня продава дрога яко и не им дреме за нищо-тва като няква фирма баш кат филма..не 20 заплати ,а 2- *** На тия *** дето тровят децата ни и ни обират -фирмата се казва така-министър оф вътрешните престъпления

104

Анонимен

преди 12 години

КОЛЕГИТЕ ДАМУ СЪБИРАТ ПОМОЩИ КАТО ГЛОБЯВАТ ШОФОРИТЕ ( ПО НАЧИНА ИЗВЕДНАЖ СКАЧЕНЕ ОТ ХРАСТАЛАКА )

103

Анонимен

преди 12 години

Понякога всичко става за части от секундата.И няма връщане!Дано полицаят се оправи.

102

Анонимен

преди 12 години

След като е бил в отпуск - защо пишете че е бил полицаи? Ако не е на работа или на задача - не е полицай!

101

Инсп.Ал.Георгиев

преди 12 години

Е затова щото сами се пазите с ножове има двама заклани за 5 дни само в София.Кой ще ви пази от самите вас и простотията ви.Така възпитавате и децата си ,и те така с ножове и боксове на училище.Полицай съм и не ме е срам, но съжалявам за всяка една Коледа , Нова година , за всяка една минута която съм бил далеч от семейството си за да служа на това общество пълно с *** и ***.На анонимниците ,които сега ще почнат да ме хранят съм на разположение по всяко време .Само дайте кординати.

100

значи не е полицай

преди 12 години

Значи, не е полицай, щом е бил в отпуск и не на служба. Просто е бил поредня пиян *** *** в тая сбирщина от *** и *** - България.

99

esten

преди 12 години

Да се махнат привилегиите на следователи, дознайници, сотаджии и тези които не работят на терен. В цялата им система има нещо гнило. 2% клас за прослужено време, високи стартови заплати, ранно пенсиониране и т.н., мисля че тези привилегии са само за патрулните полицаи, т.е. тези които работят навън и наистина пазят.