436

Няма име ;д

преди 11 години

Какво голямо самочувствие без покритие има този мазен ***! :Х В Чикаго ходи да пее, сега и в Рио?!?!?! Съжалявам за хората, които са го видели и ще го видят този ....... :Х Това е просто един ужас! Колко по-известни и по-добри има от него ... просто не знае! Мисли се за много важен. Нищо лично, ама по-добре да не е на тази планета. :D

435

Анонимен

преди 12 години

"Не е далеч денят, в който ще минавате покрай мой паметник в центъра на София и ще склонявате глава в знак на почест. А аз ще съм жив, но не в България!"100% ***. Велика личност, чрез простотията и сбърканата си сексуална ориентация.Нима хората ще оглупеят чак толкова за да се прекланят пред *** на Азис ? Не вярвам !

434

God

преди 12 години

Интересно ми е дали светът знае, че Азис е световноизвестен? На "Маракана" може да го вземат да мете след някой концерт на някоя рок-банда. Не виждам как точно ще отиде някой да го гледа. Светът е виждал и по-големи чучела от него и рано или късно ги е забравил. Сигурно може да пее, но в жанра, в който се изявява това е последното нещо, което се иска от него. Да се радва на славата си по кръчмите у нас, защото колкото и да не му се иска той е кръчмарски певец. Просто е чалгар!

433

Лилияна Андреева

преди 12 години

Вие сигурни ли сте, че Азис пише? Не мислите ли, че е някой от негово име? Той е жертва на системата също като Майкъл Джаксън, който беше излъган да си направи пластична операция на лицето!

432

...

преди 12 години

Защо тоя човек се мисли за толкова велик??? Това че е популярен без да е от значение с какво всъщност е известен - лъскав, позиращ, необразован, нагъл *** - травестит, който може да пее го прави "велик", извинявай човече, но къде отиваш...? Колкото и надменно да се държиш на никой няма да му бръкнеш под лъжичката, щом мечтата ти е била и е да веселиш младите пияндета, Браво, успял си :D но милионите ти не те правят велик, а още по-малко българин ;) паметник ХАХАХА ще бъде разрушен веднага...

431

Спасов

преди 12 години

Ще ми пееш на ...*** ,мисли се за голям заради простото ни население което го издигна в култ.С незавършен 8-ми клас глей да не стигнеш до Маракана.Издигне ли се паметник аз съм първи с чуковете...

430

LamZo

преди 12 години

Брех, *** наглия мазен ***. Остана и на простаците в тая държава да почнем да издигаме паметници.

429

qze

преди 12 години

496 Уникален си, много ме изкефи изказването ти :DНо ако наистина има негов паметник някой ден, ще организираме нещо по събарянето му, ако ще и в затвора да влезем.

428

Анонимен

преди 12 години

Хубава работа, ама ***

427

Памко

преди 12 години

*** с малка ***,по рождение сам е показвал за сравнение макия си пръст,направи си изкуствена,но тя не става.Грозен содомит,ще пукне в мизерия,***!

426

martin

преди 12 години

Паметници на *** ..Защо не направим и един паметник на дявола и да го почитаме, и да му се кланим между другото, мисля че ще е забавно!

425

pugev

преди 12 години

buhahahah shte ima i pametnik v centyra na Paris ako iskash aama shte trea si platish 5-10 miuliona euro

424

Edi

преди 12 години

Ще има, ще има... Надуваем и в съответната поза. Ще се продава в специализираните магазини.

423

Лилияна Андреева

преди 12 години

На мястото на паметника на Апостола!

422

Магарешки Куров

преди 12 години

най-добре ще е паметника на ниско наведения АЗИ,силно "фчупен" в кръста,да се постави ,с разрешение на гърците,пред паметника на Аполон.

421

Анонимен

преди 12 години

Хора, купил си е някое местенце в центъра и ще си направи, сигурно ще иска и там да го погребат. Въпроса е колко хора ще отидат да поднесат цветя за "заслугите му" !

420

Анонимен

преди 12 години

*** работа в *** държава........за съжеление.

419

АЗИС

преди 12 години

ЩЕ ИМА ПАМЕТНИК,ЩОМ ИМА 5ОО КОМЕНТАРАОЗНА4АВА,4Е ВСЕ ПАК НАИСТИНА БУДИ ИНТЕРЕСФАКТИТЕ ТОВА СО4АТ!

418

Анонимен

преди 12 години

Азис - бъдещият *** господар на България!

417

Bitch

преди 12 години

Моят мозък не го '' владееш '' гнусен ***. К'во ще правиш сега? С какви анадолски *** ще и.еереш, за да ме впечатлиш?