571

Anonim

преди 12 години

За Добрич нищо лошо неща да чувам , Варналии и Софиянци да мълчат смешните КУРбии дето само една голяма УСТА вадят като ви пречи за убийствата в Добрич не идвайте тук , в Варна преди е имало само 3 махли Турска , Гагаузка и Арменска 100 Българена да е имало не ми говорете за граждани , цяло Владиславово е с Добричлии за това му викат Малкия Добрич научете повече :))

570

edna bliznachka

преди 12 години

Malko ot vas znaqt kakvo e da si imash bliznak i kakva obich e tova.. samite vie , koito zashtitavate tova pedalche neka namushka vashite bratq ili sestri i da vidite kakvo e. a pitate li tova momche kak strada za bratcheto si ??? Ako nqkoi stori neshto podobno na moqta sestra ,az bih go ubila sus sobstvenite si race , zashtoto nqmam poveche kakvo da gubq tq e edinstvenata mi istisnka liubov .. A na toq PICKA MU MATERINA I JEBEM MU SVE ZIVO NEKA GA BOG KAZNI ZA SVE KAD NE MOZE OVA VASA DRZAVA...

569

a

преди 12 години

ilko e tarikat leji i v tqx mn mu e dobre dori u4isti edin *** kato nqma darjava takiva mom4eta kato ilko trqbvada vkaravat ravnovesie stiga bokluci po ulicite

568

и да

преди 12 години

Всеки нормален човек трябва да поиска справедливост.Връщам се от погребението.Хора,двете живи деца са бити жестоко.Марио е жестоко нарязан.Да видяхте някъде по убиеца следи от насилие?????Мъдрите казват,че когато фактите говорят и боговете мълчат.Да замълчим пред тази разтърсваща смърт и да не говорим излишно,защото не знаем какво ни е приготвила съдбата.

567

111

преди 12 години

За всички ***, които не знаят какво е станало, а коментират глупостите на репортерите. Господи, дари невежите българи с мозък! Помислете малко - "самозащита" Как при самозащита ще наръгаш някой в гърба? Това самозащита ли е, *** народе? Брата на покойния Марио също има рана в гърба си от убиеца Илко. Влади, който е бил там има тежки синини по лицето си, а Илко? Забравяте и факта, че той лъже, за да се измъкне и защото така му е казано от адвокатите! И да, точно защото е бил трезвомислещ

566

...

преди 12 години

На това "дередже" е заради *** като теб!Терминал-2 как можа да го кажеш на най-българския празник!

565

Анонимен

преди 12 години

Определено трябва да се разнищи този случай -кой е крив и кой не!Тези студенти за какво са отишли -там да се напиват,бият и колят ли?Какви са тези младежи- толкова злоба и агресия има в тях?

564

Смърт за психопата

преди 12 години

Тоя човек има психични отклонения .. погледнете го как гледа като *** *** .. дано му дадат поне 20 години, защото утре може да му скимне да заколи още някой на улицата .. например щот му пречи да си паркира спокойно колата или пък щот му тропа между 14-16 ч., а тоя по това време трябва да си почива ..

563

Наблюдател с въпрос

преди 12 години

В детския парк тригодшно момиченце иска да е само на катерушката и рита по главата двегодишно момченце. Сцепва му клепача и потича кръв. Майката и бабата на момиченцето гледат безучасно. На забележката ми, че трябва да обяснят на детето, че такова поведение е неправилно, майката ми отговори: "Ама нали ходи на детска градина, те там ги възпитават". Ако момчетата от Перник са носели на пиене, както казва братовчедка им, проверено ли е дали не са им сипали и нещо 'друго' в алкохола без да знаят?!?!

562

iтеди

преди 12 години

Илко е невинен.Аз бих убила ако някои пенишка пияна банда ме нападне.

561

Анонимен

преди 12 години

Да бе, Илко да лежи в затвора, а близнака, който е виновен за скандала и последвалото убийство да продължи да пие и да се бие. Ако това се беше случило на твоето дете, дали щеше пак да искаш да влезне в затвора, защото се е защитавал от трима агресивни пияници, които са нахълтали в 3 часа посред нощ в стаята, където живее???

560

Анонимен

преди 12 години

тоя *** да лежи в затвора така ли се коли човек

559

Анонимен

преди 12 години

представе те си този луд ако пие идве ракий той не е имал пари затова не се е натряскал тази вечер

558

Анонимен

преди 12 години

засрамете се защитавате все пак един убиец

557

Анонимен

преди 12 години

пефектен убиец да се лекува това момче опасен е за обществото

556

Анонимен

преди 12 години

този е такъв *** мислил е че тай трябва да определя кой какво ще прави

555

Хора опомнете се

преди 12 години

Пуснете снимка на битите момчета за да разберат накрая истината за Илко психар и убиец. Не е било самоотбрана защото въпреки че са били пияни той е нападнал. Предполагам ще има снимки от погребението и ще видите кой кого е бил и е нападнал.

554

до 864

преди 12 години

гледай пак накрая е

553

до 862

преди 12 години

Можеш ли да мислиш въобще. Материяла е кофти / визиирам теб/

552

Анонимен

преди 12 години

Гледах кадрите с Илко след освобождаването му. Хора, той просто премигва от светлината. Заставали ли сте пред камери? Какво намигане към репортерите в ситуацията, в която е?