60

patience

преди 12 години

Рокаджия! Ти май нищо не знаеш за гънс.Къде ги търсиш старите кучета като те отдавна си имат други групи.Дизи Рийд все още си е в групата и живот и здраве ще го видим на 8ми.А що се отнася до Аксел - пусни си някое клипче на гънс от 2011 да видиш дали има нужда от кислородна маска.Гънс ен роузес и Иги Поп в един ден - това ще е концерта на 2012!

59

рокаджия

преди 12 години

Защо няма информация кои ще са участниците в Гънс? - Ако няма поне един от тези: Слаш,Дъф Маккагън,Изи Страдлин,Стивън Адлър,Дизи Рийд,Гилби Кларк,Мат Соръм...то какъв ще е този Гънс...? Пародиен или Бутафорен? А осигурихте ли кислородна маска зад сцената за Аксел? Дано не фърли топа до концерта...Стискам палци!

58

фен на Роуз

преди 12 години

Браво! Аз мислех, че ще дойде кат стане на 80...Но заслугата е вероятно на Евелина Костова, съпруга на откривателя на Гънс енд Р...Том Зутаут...Свиит чайлд оф майн...на живо! Уау! Невероятно!

57

Азис

преди 12 години

Не го пускайте тоя в БГ,ще ми пострада имиджа!

56

аксел палячото

преди 12 години

Това бостанско плашило ли ще идва в София ??? Браво на палячото смешен ! Този *** си остава комирът на смешната превзета рок анд рол ***. По смешни са даже и от чалгарите !!!!!!

55

До 62

преди 12 години

Братле .. земи да смениш тревата .. не ти влияе добре .. ; )

54

Аксел

преди 12 години

На вечно възмутените любители на снимки и картинки, подарявам: албумче с културисти от 1968г.,сватбения си албум от1977г. и блокче за оцветяване.

53

До 62

преди 12 години

Не знам как е написано това, но американците слагат месеца първи и 06-02-1962 е втори май 62-ра.

52

Валери

преди 12 години

М/у другото Аксел е голям чешит и много откачено ***, но в добрия смисъл на думата, бил се е много и то известни личности като Дейвид Бауи например, когото нокаутирва, имам им биографичната книга и в нея са описани нещата за тях от първа ръка в директни интервюта с тях и то в не официални ситуации, например когато членовете на бандата са си у тях и пият здраво като Слаш например и за другите разбира се, авторът на тази книга буквално проследява живота на групата за няколко години.

51

Анонимен

преди 12 години

Unikalen, skoro go gledah v Chicago. Nqma takuv koncert :)

50

до 62

преди 12 години

06.02.1962 е ШЕСТИ ФЕВРУАРИ, сега е март месец ;)

49

???

преди 12 години

"Странно......Преди няколко седмици той навърши 50 години.....да ама не ще ги навърши утре роден е на 06 02 1962 г.

48

Анонимен

преди 12 години

този е станал егати изкуфелия дядка :-) иначе за времето си Гънс бяха яки

47

Ди

преди 12 години

Между другото снимката СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е НА ДНЕС.БГ Айде да не ви вадя кой и къде я е снимал ;)

46

до 57

преди 12 години

точно Аксел е, не се нагласай да се харесаш на хората :))))) смениха я вече снимката изпусна момента

45

:)

преди 12 години

Преди ден написах, че Софка Маринова не може да пее и е проста и ме досрамява от нея и ме блокираха за два дена...!!!!!!От тоя сайт най-обичат чалга, така че не се учудвам, че са объркали снимката. Как са му написали името вярно на Аксел не знам!?Сега сигурно пак ще ме блокират ...нали е демокрация.

44

ALBOBO

преди 12 години

Това ако е Аксел Роуз, Аз съм Барак Обама. сменете снимката това е Richard Branson шефа на Virgin. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА *** журналисти така да ги объркате

43

Joey

преди 12 години

Въпреки че писах e-mail на редакторите, никои не се преви труда да смени снимката!!! Бездарен и некъдърен сайт, формиран от неграмотни журналисти, на които животът им е Поп Фолк!!!!

42

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Насето изпи шеста бира и се усети, че няма да изтрезнее с бира... След седмото кафе се оказа, че е объркал снимките.

41

Алекс

преди 12 години

Ам' чи готинко преписани избрани абзаци от статията за Гънс в Уикипедия.Пеканов барем да беше избрал някой сайт, който не излиза на първо място в Гугъл, като напишеш "Гънс".Но този днес.бг така или иначе не се бори за награда за серзиона журналистика, камо ли музикална, така че колкото-толкова.