43

Анонимен

преди 12 години

reader.bg/forum/5--/234--.html

42

Анонимен

преди 12 години

balgarite kvo xybavo sa vidiali ot anglichani amerikanci tyrci garci sarbi,vidiali sa ot germanci rysnaci francyzi taka che ili kam rysia ili kam germania.

41

wazz

преди 12 години

WAZZ UB е международен проект.На 9 април ще стартира най-съвременната интернет страница с патентована технология.Интернет променя света и има достатъчно място за иновативни бизнес модели, които никога не са били направени преди. WAZZ UB е един от тези бизнес модели. За първи път глобално онлайн общество за споделяне на печалбата си със своите членове. WAZZ прави пари по много различни начини.На този сайт ще се показват реклами и специални оферти. В действителност, WAZZ UB прави точно същото както компании като Facebook, Google, AOL и Yahoo, които предлагат безплатни услуги и печелят милиарди само чрез показване на реклами. Единствената разлика е, че WAZZ UB споделя своите печалби с регистрираните членове преди старта.Регистрирай се във WAZZ UB, получи персонален код и покани още хора да направят същото. Изгради своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получаваш $ фактор 1. Колкото повече, толкова повече доходи. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора.Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна.Линк за регистрация: signup.wazzub.info/?lrRef=d2937cb6

40

Mickey

преди 12 години

@50Tъпи ми балкански субекте! Пак си показал чалга мисленето.Ми нали точно защо живота в БГ се сгов.....ва все повече затуй и бягат чужденците. Ама децата ти ще избягат също.Няма отърване от вас ей, че празника ни честитиш кабако:-)

39

Честит 3-ти март !

преди 12 години

Не ни трябват англичани, руснаци или турци, трябва ни да си оправим живота за нас - българите. Първо да осигурим имоти на нормални цени за нашето население пък после да се продаваме на чуждоземните твари напъпили по земите ни.

38

Kaiser Soze

преди 12 години

До ном:47 моа само да добавя и национален спорт ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

37

niki

преди 12 години

Това англичаните са най-гнусното и кръвосмесено племе на земята,грозни,***,нахални и пияни ***

36

Kaiser Soze

преди 12 години

До ном.40 Ей хАмерикански ***, що в лондон, където има слушалки за превод за туристите има и руски език бря???И много ти се моля да не съдиш по себе си и за останалите,щом ти си дупедавец, Аз не съм!!!

35

do N 18

преди 12 години

По полека с истерията. Нещо те избива на агресия.Да не би случайно да си Станишев или неговия нежен приятел ?

34

чичо Гошо

преди 12 години

Това на снимката е едно ново блокче в Хасково, навряно е между панелките в кв. "Орфей". И последното, което може да се каже за него е, че е ваканционен имот.

33

британски фен

преди 12 години

Далаверите с имотите на британците в България ги въртяха британци. Те лъгаха сънародниците си за огромните печалби, те им прибраха парите - а накрая обвиниха за далаверата българите.Англичанин кажи ли ти добър ден, погледни си часовника!

32

МШ към 40

преди 12 години

40,избягвай употребата на простотии,това няма да те направи по-умен.Живях и работих 20 години в онази страна,в която си бил само на екскурзия.Това колко чужди езици говоря не е от значение за никой тук,но мога да говоря и на руски.

31

до 18 капитана

преди 12 години

Капитане, я слез на Земята и кажи от къде си го набавяш това, дето си дръпнал!

30

До 30

преди 12 години

Гъзолизците на герб са се налапали с пари,като пате с топли лай.а!

29

МШ, за Финландия мой

преди 12 години

Сега във Финландия,Естония и някои воеводства в Полша, скоро и в останалите държави. Осъзнай се ако си в БГ че народа ни не е защитен от набезите на руснаците с крадените им пари. България е преди всичко наша държава и ако иска някой да купува не трябва да се конкурира с чужденец, пък бил той и твой брат. Не ме разбираш явно защото гледната точка ти е различна. Трябва да има един вид комисия за защита от нелоялна конкуренция но на ниво народ, български, беден от разните му северняшки навлеци

28

Анонимен

преди 12 години

Англичаните, ако се чувстват излъгани да се сърдят на британските банки,които им отпускаха лесни заеми и британските брокери, които им обещаваха прекалено много.

27

БеГе бегайте

преди 12 години

Всички бягат от *** в България. Дори и самите ***!

26

МШ

преди 12 години

14,ЕС,къде точно са забранили на руснаците да си купуват имоти? Това е смешно. В едно градче до Бремерхафен довършвахме една къща в нов жилищен район само с еднофамилни къщи. Сещаш ли се на какъв език си говореха новите обитатели? Позна,на руски. И на много други места из различни части на Германия част от новите обитатели бяха руснаци. Няма да повярваш,но винаги са ми се радвали,като говорех на руски с тях. Забрави злобата,приятелю!

25

Така им се пада

преди 12 години

Вън от свещената българска земя, ПЪПЧИВИ ОСТРОВНИ *** !!!

24

ИВАН е тъпак

преди 12 години

Изчезни бе , жалък агитатор.в само е гробищата е спокойно. всеки ден хиляди българи бягат от скапаното управление на ГРОБ - всеки ден УБИЙСТВА , СМЪРТ , РЕКЕТ , КРАЖБИ , ИЗНАСИЛВАНИЯ , МУТРИ , ДАЛАВЕРИ Цяла Европа е пропищяла от нас и всички разбраха колко са зле партия ГРОБ и тъпата ТИКВА Бочко