17

Хевропа

преди 12 години

Жените най навсякъде са подценени и в прословутата Европа и в Изтока и в Севера .Едни по модерен начин потъпкват жените(запада),а другите по най-жестокия начин(изтока).И в двата случая и колкото да се мисли жената че е свободна хич не е .Все ще намерят начин да й смъкнат "акцизите" .

16

дам

преди 12 години

Виждате ли дами,този комплекс аз съм мъж мога повече въжи за всичките,без оглед на религия и националност. Просто са си такива ,имат голяма мъжка гордост безполезна за никой.Дали в запада ,дали в изтока мъжете са си такива.

15

Анонимен

преди 12 години

Sigurno ima neshto v koeto sa 16% v pove4e ot majete ;)

14

Badi

преди 12 години

tova ne vqrvno na edna i sa6ta poziciq zapla6taneto e ednakvo. Ako se pravi ob6ta statiskita moje i da e taka ama horata sa kazali koi za kvoto e u4il.

13

Нима 16.4%

преди 12 години

Жените в България печелят 316 % по-малко от европейските...

12

До...

преди 12 години

Какво да ти отговоря, живей си с идеята, че си най-най-най велият и гледай да не се спънеш докато си вириш носа, аз отивам да се образовам.

11

....

преди 12 години

И всъщност няма никаква дискриминация, а явно качествата ви са оценени на толкова, проумейте го, и ще сте много по щастливи.

10

....

преди 12 години

Аз това се опитвам да кажа, после ставало въпрос за една и съща работа, казах си мнението и за това, а сега ми казвате че двата пола имат различни качества, и се връщаме на първия ми отговор, спрете да се оплаквате, всяко едно качество е оценено от пазара, също така всяка една компания е оценила много добре всеки един служител и според качествата му се оформя неговото заплащане. И изобщо не съм комплексар, по скоро вие сте такива, и го показвате като постоянно се оплаквате че ви дискриминират

9

До....

преди 12 години

Още един комплексар. А да ти е минавало през ума, че просто мъжете и жените имат различни качества и са добри в различни неща? В случая не става дума за по-добри или по-лоши. Както аз няма да се натискам да ставам зидар, така и ти не би искал да си детска учителка или социален работник. Просто ние сме по-добри в едни дейности, вие в други.

8

....

преди 12 години

Да не говорим че заради тоя Ви комплекс, все повече особено в България, младите жени оставят на много заден план семейството, а се опитват да се реализират, което така или иначе в нашата мила държава е почти невъзможно, и раждаемостта спада главомолно.

7

....

преди 12 години

Според мен това разминаване се дължи не заради половете а просто защото едните имат повече качества от другите, няма какво да се лъжем, признавам че една жена може да е по добра от един мъж но само ако е по квалифицирана от него, в повечето ситуации мъжете успяват да се справят по добре и по бързо с определен проблем, ЖЕНИ приемете се такива каквито господ ви е направил, приемете се като нежния, слабия пол.

6

До....

преди 12 години

Ти не четеш ли? Хората ти говорят, за еднакъв труд. Не сравняват шивачка със зидар, а примерно двама банкои служители, които работят една и съща работа! Има се предвид, че ако един мъж и една жена извършавт една и съща дейност във една и съща фирма не е справедливо той да получава повече пари от нея. А иначе естествено, че един доктор, примерно ще взима повече от една чистачка.

5

....

преди 12 години

Добре нормално ли е да речем една шивачка да взима колкото един майстор, давам го за пример защото в едното има много повече физически труд от другато? Стига с тия глупости постоянно се оплаквате че ви дискриминират заради пола, като нещо не ви изнася почвате дискриминират ни, а после като много си отваряте устата и некой ви плесне шамар, веднага малтретират ни ние сме по слабия пол, признайте си че и вие незнаете какво искате.....

4

До мъж

преди 12 години

А ти явно си голям комплексар щом те е страх, че жена ти, ако изкарва повече пари от теб ще ти заеме мястото.

3

мъж

преди 12 години

Така трябва да е, иначе започват да се надуват много.

2

АНОНИМЕН

преди 12 години

Пъвро вижте нашето дередже, пък после плачете за другите, Естествено, че не е редно да има полова дискриминация, ама и у нас я има. Освен това, у нас и двата пола сме прецакани, защото заплатите ни са по-жалки и от социални подаяния.

1

Анонимен

преди 12 години

*** работа! Хем вършим една и съща работа, хем понякога се справяме по-добре и пак не ни плащат колкото на мъжете.