213

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха, смешна статия хахаахха

212

RUS

преди 12 години

Пети Март рожден Ден на Нова РусияРусия достигна тази граница, която се нарича ИСТОРИЧЕСКА, защото на Пети Март хората ще разберат, че те от сега и завинаги ще живеят в съвършено Нова страна в страна на свободни Духовно хора, които изведнъж са разбрали, че страната това са тези хора, от желанието, от проявлението на СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които зависи, какво ще бъде нейното Утре!

211

djani

преди 12 години

Споко Володя. Нашите неблагодарни палета нека лаят. Дори и на 3-ти март не се спряха. Досадни са като комари, но абсолютно безпомощни в злобата си. Руските избиратели ядоха попарата на пияния дурак Елцин и вече си знаят работата. Все пак Русия е не е за всяка уста лъжица. Да не забравяме, че на Малта се разбраха с американците - капитализъм да, но с наши кадри. А кадрите във всички бивши соц страни са на бившата номенклатура...

210

Jek

преди 12 години

Дай Боже и на България един като Путин умел ръководител.

209

tuzarya

преди 12 години

колкото и да обичам и уважавам американци, англичани, канадци, германци и прочие за това което са постигнали - демокрация, свобода, защита на частната собственост, не мога да не отчета и това което са направили руснаците! Помнете - ако руснаците не бяха сега щяхме да сме асимилирани мюсюлмано-българо-турци! Дори преди освобождението а и след него тези "демократи" англичаните работеха за интересите на Турция а не за християнските българи!

208

Анонимен

преди 12 години

248,защо пък ти е на теб управник,като другарят!Не можеш му плати заплатите само на охраната. Какво направи за народа си-мизерията е като тук,минимална,средна и пенсии като тук,защо...

207

новатор

преди 12 години

Дано един ден Господ да даде на България управник като Путин!

206

Анонимен

преди 12 години

Ще ви се да му е краят еврейчета от "Икономист".Ама няма............

205

Анонимен

преди 12 години

Който не е съгласен с политиката на Путин-бива убит,да си спомним с Политковская,а другият който умря в страшни мъки в Лондон..В Русиия стават странни неща.Всяка аналогия със събития в БГ до преди две години е плод на вашата фантазия,или не...

204

Анонимен

преди 12 години

Отново ,както в далечното и в близкото минало таварища ще бъде избран-ще продължат добре облечени бизнесмени да водят спор с оръжие, а не в съда,Русские ще имат най ниската минимална и средна заплата-около нашите,ще печелят господата,които перат парите на мафията,ще имат най високите лихви по заеми,ще има шепа милионери и шепа милиардери-едните живеещи на дъното,а други-които не могат да обеснят произхода на парите си ще надминат по алчност и избиване на комплекси познатите ни досега парвенюта..

203

Елцин

преди 12 години

Днес започва второто начало на ***. Краят му ще дойде след 12 години.

202

Анонимен

преди 12 години

И Путин един ден ще гушне букета, както и другите соц. иди0ти. Колкото и да си инжектира ботокс.

201

Анонимен

преди 12 години

ПУТИН ПРЕЗИДЕНТ!

200

Анонимен

преди 12 години

Дай Боже такъв президент и управник за България!Той стабилизира Русия,а естествено на т.нар. демокртичен зашпад това не му харесва.Западняците не обичат някой да живее по-добре от тях.

199

Анонимен

преди 12 години

neznam dali Putin 6te stane prezident no dai Boje takav upravnik da ima v bg

198

Мамантос

преди 12 години

Ревете, масони, ревете, щото в Русия не мина отработеният ви номер с цветните и сезонните "революции". А, дано да идва краят на вашата антихристова система!

197

Анонимен

преди 12 години

predateli obicham rysia i ryskia narod osvoboditelite na balgaria .da jivee rysia i pytin vseki iztinski balgarin moje da otide v rysia da se chystva svoboden no ne i v amerika .

196

Анонимен

преди 12 години

na pytin i da my izteche vremeto dryg shte doide rysia rysia treperete strax li vie ot ryskia botysh predateli strax vie nali ot ryskata sila smelost na slavianskia narod.rshte sa zaedno kolkoto i da ne vi se izkar ysia i balgaria vinagi .ne s pravitelstvata na peshkite koito ia ypravliavat.

195

Анонимен

преди 12 години

До 234: Явно е, че понятието "Задунавская" за тебе не само че съществува, но ти си духом, а може би и тялом там !

194

119

преди 12 години

Проблемът ви не е Путин,а Русия! Искате да я направите "демократична"като БГ-то и да бъде ръководена от американския посланик в Москва.Напразни надежди! Русия е държава преживяла много тежки изпитания,непосилни за която и да е държава в света.Ако не е Путин,други,още по-силни от него ще дойдат,за да направят Русия достатъчно твърда за да спре тоталната световна диктатура.Избирайте си депутати и депутатки за унищожената ни Родина и оставете Русия на руснаците!Не си завирайте сополивите носове там