312

Чавдар

преди 12 години

БРАВО НА ГОРСКИЯ,ОТЪРВА ДЪРЖАВАТА ОТ ПОНЕ ЕДИН МРЪСЕН ***!

311

наблютател

преди 12 години

Положението в страната е трагично щом крадците (в повечето подобни горски случаи ***) са толкова нагли че не признават законите на страната и се опитват за заплашват и правят опити да убият държавни служители. Жалко е че на този доблестен горски му се наложило да стреля за да се защити, тъй като държавата не значи нишо пред тези племена ***. Обществото е длъжно да защити служителя щом държавата не го прави, защото природата и законите са част от устоите на нашето общество.

310

ivan

преди 12 години

samo taka bravo na kolegata .tij *** njmat spirane za vsjko otse4eno darvo da se sekat raze.

309

трепач

преди 12 години

Изаснете си кое е ром и кое ***. Браво на горския. Дървата са крадени с цел търговия. Т.е. Вие която влизате в ролята на съдия - преигравате много. Горския е действал при неизбежна самоотбрана- 15 *** с брадви и ножове срещу него. Като убития е замахнал с нож, разрязал му е дрехите и следващото замахване е към гърлото му. Какво да прави- да умре? Защо не мислите за неговите деца?

308

gelsa73

преди 12 години

do добавен от: Румяна Ченалова преди 2 днi -mnogo kraino izkazvane.tq ako be6e na negovo mqsto sigurno 6te6e da stoi da q ubiqt:):)

307

gelsa73

преди 12 години

Много правилно сайта Днес.бг са отбелязали, че невинния човек е Ром, а не както вие го наричате ксефобски -*** и ***.Съжалявам за тази лична драма защото този ром е оставил деца и жена за който се е грижил.Потресена съм от този казус на насилие на Български гражданин срещу друг такъв и отсега вече сам сигурна, че ще му дам 20 години затвор като лицето се задължава да изплати 200 000 лева на пострадалото ромско семейство.0 39 Отговори ако вие бяхте на неговото,какво щяхте да направите/

306

Анонимен

преди 12 години

трябва да наградят горския стражар

305

Аз

преди 12 години

Трябва да подкрепим горския!!! За *** няма закони а Българите ни дерът отвсякъде.

304

до 346

преди 12 години

ами мутрите се избиват помежду си,и рядко закачат обикновени хора,докато *** тормозят нас а НЕ МУТРИТЕ!!!Ми да идат *** да крадат от мутрите,а не да обират,изнасилват и убиват болни старци по селата бе,защитник гнусен!

303

Нямал е избор

преди 12 години

Ако не е стрелял,са щели да го убият,а сега сигурно ще го осъдят ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!!А ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ ОРДЕН за проявена храброст,щото повечето щяха да избягат,ако бяха на негово место

302

Цветан Караилиев

преди 12 години

Отлична работа на горския,защитил се е.Сега ще видим българския съд и има ли закони в тази държава, и ако те са такива,че защитавалия службата и закона горски е виновен-егати държавата!

301

Анонимен

преди 12 години

Браво на горския, именно такива хора заслужават бонуси за добре свършена работа, а не като тия дето сами си ги раздават!

300

Българин

преди 12 години

В едно разследващо телевизионно предаване показаха гнусна *** от Столипиново - бяха и дали 15 чувала въглища - даром, за да си топли гадните ***, а само месец след това, баха останали 2-3 !!! Когато я притиснаха с обвинението, че ги е продала, *** ревна, че нямало с какво да си храни мангалетата, бедни били, гладни били... а на мръсния и врат висяха поне 4-5 златни ланеца !!! НИЩО не трябва да се дава на тия *** - или да работят или да *** - друг начин за интеграция няма.

299

Българин

преди 12 години

353 - да - дават им въглища (които ние плащаме) за да се топлят, те ги продават и изпиват парите, а после тръгват да секат, щото им било студено !!!Неслучайно и по-долу казах - ВСИЧКИ горски да бъдат въоръжени с АК-47. Да арестуват ***-крадци, ако те опитат някаква съпротива и нападение над служебното лице - разстрел на място, без милост !!! Ако не - съд по бързата процедура - 1 година каторжен труд - за всяко отсечено дърво да бъдат задължени да посадят СТО !!!

298

Анонимен

преди 12 години

Не знам "некорумпираните" български съд и прокуратура дали няма да повдигнат обвинение срещу горския за умишлено убийство-те са способни на всичко. Трябва да следим и да протестираме, като гражданско общество, ако искат да вкарат горския в затвора.

297

dedo

преди 12 години

Браво , следващия път ги избий всички *** !!!

296

Сеща ли се някой, че

преди 12 години

на вечно мрънкащите социално слаби *** държавата им осигурява средства за отопление (за наша сметка, естествено, с пари от хазната)?Тогава защо са тръгнали в гората да секат дърва? Искали са да секат не за да се топлят (защото топлото им е осигурено даром), а за да продадат тези дърва, та да има за бира и за цигари! Някой от тях някога садил ли е дървета? Знае ли колко време и грижи са нужни, за да бъде създаден 1 декар гора? Мръсни, гадни, долни ***! Само лапат наготово и унищожават!

295

Ами какво друго

преди 12 години

е могъл да направи горският стражар? Да чака да го пребият до смърт с колове поради това, че се е опитал да опази гората от престъпници? Те са вдигнали ръка срещу служебно лице в момент, в който това лице е изпълнявало служебния си дълг!Ако се опитат да осъдят горския, в България би трябвало да възникне революционна ситуация! Не може бандитите да вилнеят безнаказано и да се оправдават с това, че са гладни /щото ги мързи да работят/ и че имат чавета /щото раждат от 12- до 50-годишна възраст/!

294

Hristov1984

преди 12 години

339 има една поговорка, че убиеш ли един ***, убиваш 100. За сравнение една бактерия се размножава до няколко милиона за няколко минути.

293

българия

преди 12 години

добре е действал горския какво да чака *** да го убият ли *** 98 процента са предстъпници с по 10 15 висящи дела и само искат от държавата а нищо не дават ние да не сме луди да си храним утрешните убийциПЪЛЕН БОЙКОТ НА ПРЕСТЪПНАТА ГРАБИТЕЛСКА ВЛАСТ