555

rosaliyana

преди 12 години

Незнам но за мен песента си беше уникал за фолк певица е грешката е ,че не е популярна на вън в др.страни и каквито и препятствия да е имала по скоро и най известния певец или певица да отидат когато се стигне до крайния финал нас българите не на допускат защото играта е в политиката по скоро :D .....?

554

barii patsev

преди 12 години

tovaepevica neeinteresno kakvae po nacionalnos otbalgariae i pee za balgaria vse oshteli ima v tazi strana omraza kam malcistvata kraino vremee tova da prestane vdrugite darjavi vsicki sa bulgari shtom sa ot bulgaria ivseki iska da cue bulgarska resh

553

М-р Х

преди 12 години

Може да няма такова парче, което да не е хит, но точон това е пълен провал. сифото трябавше да разбера още след първия сандал, че не бива да се явява на този конкурс. Въобещ не очаквам да прескочи първия кръг. Освен ако не разчита на гласовете на тамошните ***. И нес мятам че *** е обидно понятие - първо защото голяма част от тях се определят сами за такива, вотро защото те не идват от римската империя, ами от Индия и ИРан, трето защото тъкмо Великите сили им викат джипсита т.е. ***.

552

М-р Х

преди 12 години

Не знам дали някой видя:а - как се беше облякала - точон като *** -шаарено-кичодно, цвята с цяват не си кореспондираха.б - слушахет ли какво се пее - то не бе ***, то не бе арабски, то не бе персийски. Никой няма да се сети че тази жена представлява БЪЛГАРИЯ.в - около нея постоянно има скандали.г - Когато на европееца му кажеш, че една страна се представлява от ***(ром) предвид всичок което знае за тях той ще си помисли "пропаднала страна".

551

М-р Х

преди 12 години

първо песента не бе хубава - имаше поне десет по-добри. Тази на светльо, нази на десислава, както и на няколок по-млади изпълнители. Лично аз останах с впечатлението че вота е манипулиран. Това не е особено трудно. Нек приемем че Слави трифонов е раздал на бенда 10 000 ваучера по 20 лева да чъкат само за нея - моментално става първа. Навремето пет-шест класа(по-малко от 200 души) избраах своя учител в 20-цата на най-велките българи. За какво говорим. ?

550

2

преди 12 години

алооо админа ,защо триеш отрицателните коментари и оставяш само любителите на кючека да точат лиги.Софи може да вие ...а не да пее-хайде и едно отрицателно мнение.Не харесвам виещи и заплеснати от простотия фолк идоли..

549

Китайка

преди 12 години

Азербайджан има територии, принадлежащи към Европа, а ходилите там знаят, че ние сме азиатци, сравнени с тях.

548

Горан

преди 12 години

Номер 633 и номер 1 не са прави :) :)Най-малкото защото или не са чули песента или я оценяват предубедено!Хора, толкова ли е трудно да кажете БРАВО на една талантлива българка, каквато безспорно е *** Софи Маринова. Казвате, че тя не е българка, а вие българи ли сте!ГоранGoran.blog.bg

547

Анонимен

преди 12 години

Номер 1 е прав! РЕЗИЛ!

546

EBEM ti EVROVIZIATA

преди 12 години

kva e taia evrovizia v Azarbedjan,tva e po skoro Kitai otkolkoto evropa ,da *** vashta mama evreisko-siganska.

545

Мамантос

преди 12 години

Демократичен цивилизационен избор -- ***, естествено!

544

Горан

преди 12 години

Емигрант,Хубаво си го казал :) Само едно уточнение - Поли Генова също може да пее и то много добре. Слушал съм я на живо - много е добра. Виж "човека вълк" - Красимир Аврамов беше позор, за всички ни. Goran.blog.bg

543

Дими

преди 12 години

Много е тъжно и страшно, че българите често сами градим двойни стандарти!Когато генерал Б. Борисов говори, че речникът му е беден, защото родителите му не са можели да му осигурят елитно образование, мнозинството му ръкопляска, когато Софи Маринова каже същото я освиркват?!?! Е, това ако не е двоен стандарт, здраве му кажи! На мнозинството му изнася да обвинява Софи Маринова, че е *** - това че има прекрасен глас и осигурява десетина стипендии за талантливи момичета го пропускаме.

542

Аз Азов

преди 12 години

Четох, четох, четох....какъв ужас струи от писанията на много хора......хареса ми само едно изказване....Софи е ***, а ни......, дали сме българи....!?

541

емигрант

преди 12 години

в тази жена аз виждам повече патриотизъм, отколкото в повечето "истински българи", които умеят само да критикуват. Щом явяването на Софи Маринова е такъв проблем, защо, за Бога, не гласувахте за някой "чист българин с поредната поп-песен". Защо Миро, Поли Генова и най-вече Краси Аврамов и Йоанна от Дийп Зоун не успяха да доведат Евровизия в България - защото не могат да пеят на живо! За първи път България избра изпълнител, който може да пее на живо (не да вие, а да пее ;) ). Желая успех на Софи!

540

емигрант

преди 12 години

искам да задам най-елементарен въпрос към всички недоволни - коя песен заслуваваше да спечели, към кой изпълнител нямаше да бъдат отправени нападки?! Десислава би била "оплюта", защото също е представител на поп-фолка; Цецо Елвисът би бил недодялан циркаджия без гласови данни; Светльо би бил прекалено нестандартен;а всички останали може би не биха се харесали на претенциозното европейско ухо, защото или вият, или песните им не са "нищо особено"; защото са или прекалено бавни, или прекалено бързи

539

Горан

преди 12 години

Убеден съм, че Софи Маринова с песента си ще се пребори за финал в Баку доказвайки на всички доброжелатели и националисти, че напълно заслужено е спечелила конкурса!За мен е радост и чест, че тя ще ни представя защото Софи Маринова е съвсем истинска, жива и непрестанно развиваща се. ГоранGoran.blog.bg

538

Питащият

преди 12 години

Тя ще се хареса на домакините. За случаят изборът на певица е добър, но за песента не знам. Софи е свястна, но имаме къде по-добри и български певци.

537

Четник

преди 12 години

От година на година,все ,,ПО-ДОБЪР И ПРОСЛАВЯЩ БЪЛГАРСКОТО ПЕВЧЕСКО МАЙСТОРСТВО"избор!Утехата е че ,много хора в Европа ще разберат на какъв ТЕРОР сме подложени.

536

Неутрално

преди 12 години

Проблемът на Софи Маринова е, че на полуфинала на конкурса на Евровизия ще бъде избирана предимно от българите в чужбина. Тях не ги интересува какви сметки си прави властта за след една година, внушавайки, където и комуто трябва, че Софи Маринова трябва да бъде лицето на България в този конкурс.