49

А ние какво правим?!

преди 12 години

Колкото и да ни е криво, колкото и да залитат тези холандци към крайно дясното, не можем да не признаем, че те бранят интересите си, бранят своята нация.А ние какво правим? В собствената си държава отглеждаме няколкостотин хиляди паразита, хрантутим ги чрез социални помощи, търпим съд и полиция, които в повечето случаи оставят ненаказани безобразията на тази паразитираща пасмина, търпим *** да изяждат част от онова, което създаваме с труда си, да ни ограбват, да съсипват собствеността ни!

48

Pas&Q

преди 12 години

Kontrata e vsi4i protiv xolandija,da se poblikuvat danni za genocida v Surinam i ostanalite biv6i kolonii na xolandija,za narastva6tata pedofilija,xomoseksualizam,narkomanija , prestapnost i korupcija v xolandija nedovilstvoto ot fal6ivi i neka4estvenni stoki vnos ot xolandija.

47

Анонимен

преди 12 години

този защо ли ми прилича на Болен Лидеров *** ?

46

Анонимен

преди 12 години

Гледам го този *** на снимката си писал титлата "доктор". Май не той е доктор, а е за доктор по хуманна медицина с профил "обгрижване на психично болни". Като го разгледах, стигнах до извода, че той е за спешна хоспитализация, облечен с риза с доста дълги ръкави, които се вързват на гърба.

45

555

преди 12 години

Бреейй, те тия холандци излизат по-гнусни от англичаните бре?!? .. Погледнете само муцуната на това мило доброжелателно същество! Да вземат да се вдигнат малко над морското равнище, после да ни се обясняват.

44

ЗАЩО ??????

преди 12 години

" Живеем в парламентарна демокрация и всеки е свободен да изразява това, което иска", обобщи Лерс пред полски журналисти. ЗАЩО в България няма сайт, на който всеки пострадал от РОМСКИТЕ набези и беззакония за сподели свободно за престъпленията на *** ?????????????

43

до №37

преди 12 години

Такива писма можеш да намериш само в сайтове завършващи на *.myblog(dot

42

555

преди 12 години

ПЛАНЪТ РАН-ЪТ - ПРОГРАМАТА ЗА РАЗОРЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

41

Анонимен

преди 12 години

Но иначе пращат разни емисари да ни учат на интеграция и да ни обясняват колко са добри ***....Но неса виновни те, виновни са голямата част от Българите с промити нихилистични мозъци, които Боготворят всичко чуждо и плюят по България...Ама нека...

40

вечният неудачник

преди 12 години

Сега вече всичко ми се изясни. Не Станишев е виновника на вечния неудачник пожарникаря, а някой си Херт Вилдерс!

39

Апис

преди 12 години

Т.Е. 44 дето разправя за субсидиите за земеделците.

38

Апис

преди 12 години

41, я разкажи по-подробно и дай източници това не съм го чел и чул до сега. Не е много нормално тъй като ЕС предполага, че пазара на практика е един.

37

До 42

преди 12 години

иначе за *** на снимката си прав!

36

До 42

преди 12 години

Миграция - имиграция (Имиграция е доброволното преселване на хора от едно място на друго, най-често от една държава в друга. Под имигрант се разбира човек, който се заселва за постоянно или поне за дълъг период от време в друга страна и дори получава ново гражданство) - емиграция. Сега разбра ли, разликата? Вземи, та прочети малко!

35

Анонимен

преди 12 години

Холандия се бори за вето за увеличаване субсидиите за земедеделие (най-ниските в Европа), с мотива, че понеже стандарта у нас е нисъл е нормално холандския земеделец да получава до 10 пъти по-голяма субсидия...

34

коко

преди 12 години

Предлагам да се създаде сайт, в който жителите на Южна Африка, Суринам и др. ще могат да споделят впечатления от бившите си владетели и техните добрини.

33

коко

преди 12 години

37-ми много си ***. Научи правописа и тогава се пъни.

32

mi

преди 12 години

а ако ние направим сайт само със снимки и клипове на западняци идващи в БГ на алкохолен туризъм - да си видят сънародниците на какво приличат по 24 часа в денонощието... Не твърдя че няма защо да има подобни настроения - какви ли не отидоха да безчинстват в Европа от началото на прехода, но нещата се промениха и тази реакция е закъсняла. Повечето хора живеещи сега извън БГ са нормални, работещи и явно това, че са по-добри като хора и работници е проблем. Това, което се случва в Холандия е гнусно

31

I HATE NL

преди 12 години

Извадете отнякъде емайлите на тия кавали от въпросният сайт и да видят какво мислят хората за тях.И анонимните да се заемат с въпроса , пинг , флуд , дос атаки , хак - всички гадости да им се случат на ***.Още днес правя във фейсбук група - аз мразя холандия.

30

До 34

преди 12 години

Стой си в твоето село и никога не излизай от България. За нас живеещите в чужбина не е особено приятно. Ще ти го обясня по-просто: за теб това е все едно някой от съседното село да ти каже, че вие във вашето село сте мързеливи и крадливи. Как ще се почувстваш?