24

до 22

преди 12 години

Арнолд няма как да стане "актьорът изиграл Рамбо"

23

Observer

преди 12 години

@ Анонимен 22: Точно обратното.Както предполагам знаеш, Арнолд е републиканец, и с предстоящата победа на парлементарните избори, републиканците ще имат огромно влияние.Арнолд е с ужасно силни позиции в републиканската партия, докато Мария е демократка!Освен това фамилията Кенеди започват да изпадат в немилост с постоянните се простотии, така че не той разчита на нейното влияние, а по скоро двамата имат нужда един от друг по савсем други причини.От самото начало беше ясно че този брак ще оцелее.

22

Анонимен

преди 12 години

както казаха по германската телевизия , Арнолд е имал дете от домашната си прислужница и никой не е знаел и детето си е играело постоянно с другите си полубратя и полусестри , коментара бе ,, и все пак Арнолд се оказа добър актьор,, не можел да живее без нея , просто знае че без жена си ще е само актьрът изиграл Рамбо и други екшън филми , все пак жена му е от клана Кенеди и без нея ще му приключи политическата кариера

21

чук

преди 12 години

Тия па ша ме уморат от смЕх..,к,ва терапия к,ви 5 лв.. 1 месец на хлеб и вода + парични проблеми и ще разберете къде зимуват раците и кои са истински важните неща в живота..писна ми от американската мечта!!

20

Анонимен

преди 12 години

Зарекла се *** да не яде л...а,прескочила плет и изяла пет!Че и неговата работа!

19

Анонимен

преди 12 години

"ще остане без политическо влияние, ако бракът му съвсем се разруши",

18

до 5

преди 12 години

еее, и Килъри не прости на Бил, макар световно известен и с пари..

17

№12

преди 12 години

Не съм се интересувала как изглежда ,но може би сте прави.То някои мъже и куче с пола ще...въпреки че не искам никой да обидя.

16

стъкЛен

преди 12 години

Прекалено деликатни ситуации има в живота.Безгрешен никой не е ,но греховете се плащат.Развоят на нещата до голяма степен зависи от интелигентността на хората.Има и такива ,които стоят над тези "грешки".Франсоа Митеран е пример за това с извънбрачната си дъщеря.Когато резултатите от една връзка са факт,то разумно е да се приемат.

15

o1o

преди 12 години

Шварценегер готов на всичко, за да спаси брака си +++ или по-скоро имането си :)

14

пръдливо джудже

преди 12 години

номер 12-да ти кажа ,намери снимка на прислужницата-нещо средно между вълкодав и вампир...ама бат Арни е мъжага,всеки може да го прави с красива жена,но само истинските мъжкари могат да оплождат годзилите :)

13

до 12

преди 12 години

Айде първо виж прислужницата как изглежда после коментирай! Жена му е мис вселена на фона на оня тюлен, а и Арни е минал покрай хубавите мъже, като Франкенщайн е!

12

Анонимен

преди 12 години

Ами предполагам е била млада,хубава прислужница и Арни си е хубав мъж дори и на години. Толкова много изневери има да не е само той...

11

kulturista jigolo

преди 12 години

semeen terapevt xaxa..arnold vinagi e tarsil ne6to s mangizi da se fane.vapros na xarakter.

10

Арно

преди 12 години

Арни винаги си е бил голям женкар......

9

от 6 до 8

преди 12 години

Може и така да е, но аз не бих го приела това, все пак си имам някакво достойнство

8

До 6

преди 12 години

Що? Някъде бях чел статистика за щатите, че всяко 4-то дете има друг биологичен баща от този вписан в акта за раждане и съпруг. Изневярата е двупосочна магистрала.

7

жена

преди 12 години

***, глава затрива!

6

Анонимен

преди 12 години

То изневяра да, ама чак и пък дете, това вече идва в повече

5

Анонимен

преди 12 години

3Сигурно мъжа ти няма толкова пари и не е световно известен :)