88

Септември ще бъде ма

преди 12 години

Всичко писано от философи, поети -ще се сбъдне!- Без бог! без господар!Септември ще бъде май.Човешкия животще бъде един безконечен възход- нагоре! нагоре!З е м я т а щ е б ъ д е р а й -ще бъде!

87

К...Р

преди 12 години

Никакъв шенген за този мафиотски ***!!!

86

7

преди 12 години

KAKVO VI INTERESYVA SHENGEN KATO NEMA DA HODITE NIKADE. VIE AKO STE ISKALI DA HODITE DA STE ZAMINALI.

85

аожэ

преди 12 години

Със Герб когато влезем във шенген аз ще се казвам магаре.Той ББ си мисли че като може да манипулира Българския *** народ и другите ще е така да ама не.

84

на Конски Великден

преди 12 години

С "герб" в Шенген - най-рано на Конски Великден!

83

Анонимен

преди 12 години

Няма да стане. Шенген през крив макарон!

82

Прост отговор

преди 12 години

До 83. Ами погледни надолу, през един коментар под твоя въпрос - 81

81

Ivo

преди 12 години

Абе тия *** лалета за кви се взеха *** гнусни.

80

!!!

преди 12 години

Уважаеми сънародници,Не са само холандците. Никой не ни иска, само Холандия се е нагърбила с ролята на черната овца, а другите тайно й ръкопляскат под масата. През мандата на това правителство вечно ще гледаме Шанген през крив макарон. Горките румънци. В тях ми е надеждата да вдигнат стачка и да свалят и нашето правителство, защото ние явно не можем.

79

БТК

преди 12 години

Тука този проблем май не може да се реши с кирки по предните капаци на колите на холандците?! Ще трябва да се надупвате ....

78

7

преди 12 години

искамдапопитамиаконякойзнаедаотговори-Какваеразликатазаобикновениябългарин,акосмевШенген?

77

Анонимен

преди 12 години

В Шенген най-рано през крив макарон. :P

76

Б(риджит) Б(ардо)

преди 12 години

Запитайте се, кой в България най-много иска да влезе в Шенген? Отговорът е точно там. И ако сега "мизата" за пропускане на територията ни е една, то ако станем външна граница и на Шенген, тя вече ще бъде много-много по-голяма. А тези пари у кого отиват сега? И у кого ще продължават да отиват? Навярно у никого от пишещите тук.Какво по-различно от времето на Левски? "Заспал" народ, не можещ да види причините за тежкото си положение, камо ли да въстане. Днес сме роби на самите себе си...

75

Анонимен

преди 12 години

BOKO TIKVATA OTSE4E 3 MESESA SLED IZBORITE SME VIV SENGEN MINAHA 3 GODINI ILI TOY NEMOJE DA BROI ILI BILGARINA ......../

74

Kentucky Bourbon

преди 12 години

Правилно! Българите (визирам 95 % от пишещите тук) са еманация на низост и пошлост. Хората на запад предпочитат африканци и араби пред такива като вас! Хайде сега вой до небесата....:)

73

До 23

преди 12 години

Като ги гледам какви са ***,в какви порутени къщи живеят и как се обличат по тия сериали,направо са светлини години "напред"! :)))))) Вярно,че има много богати там,вярно,че има и хубави квартали,но ако сметнем съотношението спрямо населението,ще имаш да вземаш,че са много напред....

72

Иванов

преди 12 години

Номер 74 Никой до сега не се е изразявал толкова правилно,относно членството ни в ЕС.Виж румънците си имат политици,а ние си имаме ***!Време е това свиркаджийско правителство да си ходи,никой не защитава права ти ни пред ЕС,а може да се каже че в момента сме една от най-дисциплинираните финансово страни!

71

Анонимен

преди 12 години

74Други са проблеми, които промитите ви мозъци не могат да осъзнаят.

70

зс

преди 12 години

до67 и въпреки това са в пъти по -добре от нас.Стачкувайки ,гърците си говорят-по тихо да не събудим българите

69

9К79 Точка У

преди 12 години

Това е поредното доказателство за двойният аршин с който мерят в Брюксел или откровено казано дискриминацията на България в ЕС! Омразата на запада най-вероятно е за това, че сме славянска държава и ние сме се превърналина онова *** дето дето се мъчи да влезе в ресторанта , те го изритват, то пак опитва! Редно е нашите политици най-после да се "озъбят" на дебелогъзите чиновници от Брюксел, като торлкова не ни искат да им теглим един шут, напускайки тази разпадаща се *** ЕС!