172

RE 218

преди 12 години

Е от вярно, че македонците са излагат яката, ама и ние да се излагаме с тях и да твърдим, че Александър Македонски не е македонец е много, ама много смешно. Не знам кой не чете история.

171

кирил

преди 12 години

Първо на първо Александър Македонски не е Македонец. Тия Македонци извинявам се Българи да прочетат малко история, че са смешни със тяхната фантастична ентерпретация на историята. Та нали и Барак Обама, Дилма Русев, Александър Македонски и много други са Македонеци смях с главно ссссссссссссс.

170

И още от К. Величков

преди 12 години

И вашата борба война е тя свещенана българскй народ, подигнат цял на бранза свойта цялост, тя - кат свят залог - спазенаи под свирепий гнет на лютия тиран!...И Български й вулкан, солдати що изригва,и всеки тичешком под знамето застигваза тая славна чест в теб, родствена страна,във теб,о родний край на Кирил и Методий,кръвта си да пролей при викът славний, гордий:"Живей, Българио, свободна и една!"

169

Чия е македонската з

преди 12 години

Кажете, майки, на врази несвесни,че всеки дол, че всякоя скалакъм бога викат, под шира небесничия е македонската земля.Кажете, че под зрака на звездите,изтръпнали от грозната хула,ще станат и ще кажат мъртъвцитечия е македонската земля.

168

Анонимен

преди 12 години

Немога да разбера защо се дава гласност на някакъв си македонски весник дето пише глупости по повод Български празник? Каква е целта на днес.бг като настройва хората негативно насред празника и ни занимава с глупоста на някакъв македонец от някакъв безизвестен вестник?

167

Me4o

преди 12 години

А къде им е връзвал мартениците? (По-правилно би било" "На кое им ги е връзвал?", но ми е неудобно да попитам...)

166

до 203 добавен от: Т

преди 12 години

Писаниците ги има, не е истина, че са измислени!

165

Анонимен

преди 12 години

ВЕЛИКА СИЛА СА МАКЕДОНЦИТЕ!един стар виц:македония ще обяви война на Китай,един маке се изказва загрижено:Ние ,ке ги трепеме ,ама дека ,ке ги копаме!ВЕЛИКА ДЪРЖАВА,*** МАЛКА ЗЕМЯ!

164

666

преди 12 години

Най-новото изследване на международната комисия налага извода-Адам е македонец,а *** е от битолските просяци,Едем е край Скопие,а ябълката е внос с цел да се развали ***!Има и още изводи-Луната е част от Шар планина,а духът божи се е носил над Охридското езеро,преди да създаде македонската планета Земя!!!

163

Шиптар

преди 12 години

Скоро потомците на Александър Македонски ще правят св*рки на албанците и ще се кълнат че са "исти булгари" ама ще е късно.

162

Анонимен

преди 12 години

Не само мартеницата е изплетена от Санде.Цялата държава е изплетена от него.И хич не се чудя ,че от западната граница започва да се разплита...

161

Go

преди 12 години

Буаххха хахахаххаххх хаха буаххахахах.

160

галактика

преди 12 години

Ей, хора, животът е даден да се живее, не да се усложнява. Какво сте се вторачили в нещо писано или неписано, казано или неказано?! Захвърлете тази ненужна злоба и ирония, погледнете на живота откъм добрата му страна, и го живейте нормално. Хайде приятен ден!

159

Белазгиот

преди 12 години

Абцулутну верну. На Сашиот Великиот баба му е Марта. Е дедо му е Трифонот Зарезанот. А прадедому е Deed Omu. Дето умре след прапрадедому Pra! Pra! Deo! Господ да го поживи Сашиот Великиот! И да му врзе мартеница :)

158

няма си име

преди 12 години

А бе няма ли някой,сабудил це виден учен "македонец" да обясни на македонския народ каде е била стара Македония по време на Византикоско-Българската размяна "война'' на територии,айде малко инфо за "македонцице" днешната македонска територия се е наричала България или по точно Куберова България,а стара Македония малко по на запад от Одрин,кой е хан,кан или княз Кубер може да разберете и в интернет или някоя по-дебела книжчица по история.Драги ми македонски граждани честита баба Марта,живи и здр

157

Тодор

преди 12 години

Момчета и момичета. Някой направи ли си труда да прочете коментарите преди да поствате? Май не и това е българско. Вижте какво е написал един македонец - коментар 101. Всичко това тук е просто една фалпива драма, за да им пишете по сайтчето да му се дига рейтинга. Бил съм много пъти в Македония и къде ли още не и да ви кажа като всяка народност и те си имат кусури. Айде да не им ги търсим ние, а?

156

Българин

преди 12 години

Не знам дали Ал. Велики е плел и връзвал "мартенки",но съм чел ,че в неговата армия войниците са били на семейни начела.*** е била като религия.Явно тя е останала като" наследство " в днешните "велики македонци"

155

Венелин

преди 12 години

до 185Това е вярно, но не си ли задаваш въпроса, защо румънците искат да блокират приемането на кандидатурата на Сърбия за ЕС, а ние подкрепяме безусловно? Да не би правата на българското малцинство в Сърбия да ся по-добре защитени отколкото на румънското?!

154

до шопа

преди 12 години

да имаме и не само н. акт. Ако правят мартеници значи се чувстват Българи ....

153

none

преди 12 години

sigureno i Chingiz Han e makedonec... negovata imperiq e maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalko mnogo po golqma ot velikiqt Gruk Aleksandur M... ili nai golqmata su6testvuvala nqkoga !