525

Анонимен

преди 12 години

Един срещу трима.Добре е че му е попаднал ножа за да се спаси.Убийство при самозащита.Няма виновен.!!!Крайно време е гамените да си получават заслуженото.Браво на Илко.

524

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези глупости. Убил е човек и защо? Защото не му е било кеф съквартиранта му да влезе в неговата си стая, защото е бил излизал??? Тоя сигурно не излиза и го е било яд и е някакъв задръстен зубар дето си ляга в 8 и никой няма право да му нарушава спокойствието. Ами да не е отишъл на общежитие тогава - там се живее с други хора и се правят компромиси. Сега ще види как е със съквартирантите в затвора, сигурна съм, че ще му харесат повече!!!

523

Jeff Cooper

преди 12 години

Напоследък почти всички в държавата (включително и масата от откровено дебилни "журналисти"), правят всичко възможно САМООТБРАНА да стане *** дума. Защо ли ... ? Какво предумишлено убийство - трима агресивни и пияни ***, близък бой в ограничено пространство, я първо помислете малко !!!

522

....

преди 12 години

С Илко се познаваме лично, искам да ви кажа, че не се вписваше сред другите, но пък не беше от тези, които се биеха, беше спокоен и винаги помагаше, когато някой беше в нужда.Нека всеки се постави на негово място-сам срещу трима и то пияни - няма кой да ви помогне, вие как бихте постъпили?Бихте се борили за живота си със всички сили, защото както се разбира и другите са имали нож - те са били пияни, а той не.Биха го наръгали и без причина,а той е реагирал трезво-нямало е друг начин да се защити.

521

boqn

преди 12 години

trqbva6e da vzemi edin kol i da gi iztrepi trimata bokluci

520

майка

преди 12 години

Помогнете на това невинно момче.Не е убиец за да го обричате на затвор.Не съсипвайте живота на едно невинно дете.Поставете се на негово място в каква абсурдна ситуация е бил и по какъв начин е могъл да се защити срещу трима пияни момчета и дали в такъм момент можеш да разсъждаваш какво правиш.Моля Ви не почерняйте живота му.Жалко и за убитото момче,още повече жалко за Илко.Трябва да бъде освободен.

519

Георги от Ямбол

преди 12 години

Нека всички които коментират да си представят как си е спял в стаята това момче и как го нападат трима пияни .А сега си представете че нападнатия сте вие!!!

518

Анонимна

преди 12 години

В случая Илко е жертвата...което за жалост бе изопачено в новините на БТВ, а предполагам и останалите медии. Горките пияни и надрусани ***...то е съвсем нормално и в реда на нещата да се налюскаш до козирката и да тормозиш съквартирантите си. Че и колежките им позьорки от университета ги ващитават толкова всеотдайно - къде по-добър повод да се покажат по телевизията...гъски! Като цяло - тъпо, тъпо. Дано го оправдят момчето.

517

Анонимен

преди 12 години

Светът би било едно наистина прекрасно място, ако всички биячи и гаменчета свършваха по този начин. За жалост такива са единични случаи... Обикновено развръзката е като Стоян Балтов... После четем как 3-4 *** убили един ЧОВЕК. Радвам се, че сега не е така.

516

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам онези, които обвиняват момчето Илко... Сериозно, мислите ли за нормално поведение напоркани до козрирката мъжленца да бият и наред, и да налагат ред? Така да си решават проблемите? Ами те нямло да го убиват, само щели да го бият?! *** ли сте бе? Откъде накъде ще го бият?! Ако са тръгнали да бият, да си носят последствята. Мен ако ме нападне някой, макар и "само за да ме набие", и аз бих го убила, ако мога. Агресия е на нападателя, не на защитаващия се.

515

iwan

преди 12 години

ei 600 *** ako napadnat tvoeto dete ti kakvo iskalo da napravi to a

514

Анонимен

преди 12 години

Ш, нема се плашите, важното е, че след въвеждането на задължителна регистрация на газовите и въздушни оръжия броят на убийствата, извършени с такива "оръжия" рязко намаля!!!

513

Анонимен

преди 12 години

Той ,човекът се е справил и сам ! Евала!Имал,човекът проблем,решилго ! Това е!

512

k@

преди 12 години

600 коментара,но изпускате нещо-никой,абсолютно никой от другите стаи не е излязъл да види какво става...при това ритане на вратата,теа кънтящи коридори,със сигурност има хора от съседните стаи които са се събудили.обаче всички са мишки-никой не е показал че е мъж да излезе и да помогне...в една от новините пишеше,че илко е чукал на съседните врати за помощ...абсолютно никой не му отворил...

511

НИКОЙ

преди 12 години

Пиша този коментар въз основа на съседи на Илко! Не вярват!Набеден!Оф, тези съседи нямат компютри-разходете се до Добрич,уважаеми репортери от "Днес.бг"!

510

до 423

преди 12 години

Ти не си добре! Тия пернишки пияници /а може би и дрогирани/, с 2 промила алкохол в кръвта, 19 годишни! Какви са?Студенти ли са, за какво са отишли в студенски град, да учат или да се напиват и да се бият?!Да нарушават общественият ред!Преди 15 г, когато ние бяхме студенти, общежитията се заключваха в 22ч., а тия ***, чалгари, *** какво правят в 3ч, през нощта?Дошли от провинцията в големото село, незнаят къде се намират и какво правят.Кой каквото си търси, си намира. Толкова.

509

Раник56

преди 12 години

Тъпите *** продължават да носят ножове и не се боят да ги използват .Необходима е незабавна промяна на Закона за Хладните Оръжия - Сега според действащия може да носиш какърто искаш нож Свободно .ПЛЪЛНА ЗАБРАНА ЗА НОСЕНЕ НА НОЖОВЕ ИЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ... СМЪРТНОТА ПРИСЪДА .

508

капитан немо

преди 12 години

600 *** коментирате кой виновен кой не е КАТО ПИЕТЕ РАКИЯ това ще ви се случва

507

херкулес

преди 12 години

Дрисльовци пратени сте в София да УЧИТЕ не да ПИЕТЕ в кръчмите

506

студента

преди 12 години

Какво общо има чалгата с този случай не разбирам ... ?!?